• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به فروشگاه آنلاین تابلو نقاشی چیه ؟ (جدی)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان سلام .

عنوان تاپیک کاملا گویای مطلب هست دیگه .

میخواستم بدونم اگر یه سایتی باشه که تابلو نقاشی بفروشه حالا به تکنیک های مختلف (آبرنگ ، رنگ روغن و مداد و . . . ) و قیمتش هم مناسب باشه شما ازش خرید میکنید ؟

لطفا اسپم نفرمائید .

با تشکر

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
من یکی که حالم از هرچی تابلو و نقاشیه به هم میخوره و به نظرم حیف پوله

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
سلام من به عنوان یه کاربر تمایلی به خریدن چنین چیز هایی به صورت اینترنتی ندارم..

در ضمن 80% کاربرای اینترنت سنی بین 28-14 رو دارن و حدود 85% از همین افراد پسر هستن.. و میشه نتیجه گرفت مخاطب های شما یعنی کاربران علاقه مند به تابلو فرش.. خیلی کم هستن.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ممنون از نظرات شما .

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام من به عنوان یه کاربر تمایلی به خریدن چنین چیز هایی به صورت اینترنتی ندارم..

در ضمن 80% کاربرای اینترنت سنی بین 28-14 رو دارن و حدود 85% از همین افراد پسر هستن.. و میشه نتیجه گرفت مخاطب های شما یعنی کاربران علاقه مند به تابلو فرش.. خیلی کم هستن.

البته منظورش تابلو فرش نیست تابلو نقاشی هست.

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوست گرام به نظر من 50 -50 هستش نظرات ...نمیشه گفت خرید نمیکنن (مطلق) یا خرید می کنن ... البته من شخصا خرید اینترنتی خیلی دوست دارم و اتفاقا الان دنبال تابلو هستم! کلی هم توی نت سرچ کردم به جز چاره جای دیگه ای نداشت !

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164

آمارتون کاملا اشتباه !!! از کجا می دونین 85% مذکر پای نت نشستن ؟! اصلا اینطور نیست مساوی نباشه کمتر نیست !

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
آمارتون کاملا اشتباه !!! از کجا می دونین 85% مذکر پای نت نشستن ؟! اصلا اینطور نیست مساوی نباشه کمتر نیست !

آمار رسمی ندارم. ولی از سال 2006 تا الان توی اینترنت بیشتر از دنیای واقعی زندگی کردم..

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
درود

دوست گرام به نظر من 50 -50 هستش نظرات ...نمیشه گفت خرید نمیکنن (مطلق) یا خرید می کنن ... البته من شخصا خرید اینترنتی خیلی دوست دارم و اتفاقا الان دنبال تابلو هستم! کلی هم توی نت سرچ کردم به جز چاره جای دیگه ای نداشت !
تابلو چی میخوای ؟ بگو شاید موجود بود . ;)

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
اگه نخوای تابلو ها رو خرید فروش کنی و خودت بکشی یه راه فروشش میتونه این باشه ولی بخوای بخری و از این راه بفروشی باید قوی وارد بشی که اونم نیاز به تحقیقات بیشتر داره

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان سلام .

عنوان تاپیک کاملا گویای مطلب هست دیگه .

میخواستم بدونم اگر یه سایتی باشه که تابلو نقاشی بفروشه حالا به تکنیک های مختلف (آبرنگ ، رنگ روغن و مداد و . . . ) و قیمتش هم مناسب باشه شما ازش خرید میکنید ؟

لطفا اسپم نفرمائید .

با تشکر
2 سال پیش دقیقا همین طرح به ذهنم اومد
حتی خیلی گسترده تر و با جزئیات بیشتر . چیزی تو این مایه ها :
اجرای نمایشگاه های نقاشی و کمک به کودکان بی سرپرست و بیماران خاص ، آموزش نقاشی توسط اساتید و کاربران حرفه ای به صورت رایگان ، فروش لوازم نقاشی و طراحی و .... .... .... .. . . . . .!
بعد یه روز زد و خوش شانسیم گل کردُ با دکتر سمیع آذر فرصت ملاقات پیدا کردم . وقتی طرحم رو با ایشون در میون گذاشتم دستشون رو روی شونه ی من گذاشتن و گفتن به به ، چه پسر انساندوست و مهربانی . احسنت ، مرحبا . خوشا به این جوانان مرزُ بوم که حاضرن برای کمک به همنوع لحظه لحظه ی عمرشون رو در تکاپو باشن و بدون هیچ چشمداشتی به بشریت خدمت کنن . واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم جوون . آآآآه ...
در همین حین که دکتر داشت از من تعریف میکرد اشک در چشمان من حلقه زد و از خود بی خود شدم و سرم رو روی شونه ی دکتر گذاشتم و های های گریه کردم ، زار زار اشک ریختم و دکتر من رو با آغوش باز قبول کرد و اجازه داد تموم غم و غصه ی چندین و چند سالم رو روی کت ایشون خالی کنم ... دیگه نفهمیدم چی شد تا اینکه حس کردم صورتم داغ شده ، دقیقا زیر گوش سمت چپم . به خودم که اومدم دیدم دکتر با اون دستش گذاشت زیر اون یکی گوشم .
مرتیکه عزگل
اینم شد طرح ؟
تخم مرغ واس شب عید رنگ کنی بفروشی درامدت بیشتره تا اینکه با این کار خودتُ سوژه خنده کنی .
حالا چرا دماغتُ رو کت من خالی کردی ؟
اصن یه وضی بود ...

بعد از اون ملاقات دیگه از فکر این طرح اومدم بیرون .
البته اگه واقعا مصممی که اینکارو انجام بدی حاضرم همراهیت کنم . چون یه مدت دنبالش بودم اطلاعاتی خواستی بگو در اختیارت میذارم .

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

من تا حالا فروشگاه اینترنتی تابلو نقاشی ندیدم و به نظر من اگر کارتو شروع کنی بدون رقیب هستی و میتونی خوب پیشرفت کنی البته دقت داشته باش شاید هم چون تابلو فروش اینترنتی نداره کسی نرفته دنبالش
اما در کل باید گفت هر محصولی مشتری خودشو داره و اینطور نیست که یک محصول اصلا" فروش نداشته باشه

موفق باشی

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
سلام

من تا حالا فروشگاه اینترنتی تابلو نقاشی ندیدم و به نظر من اگر کارتو شروع کنی بدون رقیب هستی و میتونی خوب پیشرفت کنی البته دقت داشته باش شاید هم چون تابلو فروش اینترنتی نداره کسی نرفته دنبالش
اما در کل باید گفت هر محصولی مشتری خودشو داره و اینطور نیست که یک محصول اصلا" فروش نداشته باشه

موفق باشی
طرح که عالیه
اما مشکل اینجاست که در ایران تابلو نقاشی کلا فروش نداره . اونم در اینترنت .
من یادمه 3 4 ماه پیش کسی حاضر نبود تابلو های یه خانم رو که به حراج گذاشته بود رو خریداری کنه . قیمت یکی از تابلوهای ایشون قبل از حراج 170 تومن بود ( که به نظر من واقعا بیشتر از اینا ارزش داشت ) بعد از حراج شد 70 تومن .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مردم حاضر نیستن پول بالای هنر بدن . این بماند که ملت الان بدبختن و دنبال پس انداز 2 قرون پول ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
طرح که عالیه
اما مشکل اینجاست که در ایران تابلو نقاشی کلا فروش نداره . اونم در اینترنت .
من یادمه 3 4 ماه پیش کسی حاضر نبود تابلو های یه خانم رو که به حراج گذاشته بود رو خریداری کنه . قیمت یکی از تابلوهای ایشون قبل از حراج 170 تومن بود ( که به نظر من واقعا بیشتر از اینا ارزش داشت ) بعد از حراج شد 70 تومن .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مردم حاضر نیستن پول بالای هنر بدن . این بماند که ملت الان بدبختن و دنبال پس انداز 2 قرون پول ...

دوست عزیز من خودم تو کار گرافیک و نقاشی و اینام و میتونم از دوستانی که میشناسم تابلو با قیمت ارزون بخرم و با کمی افزایش قیمت بفروشم . میشه گفت بیشتر رنج قیمت تابلو ها بین 40-50 تومن تا 120-130 تومن باشه .

با این قیمتا کسی نمیخره ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ببین کاربر عادی مثل من از هنر و نقاشی در حدی همین که چشمم بگیره و گرون نباشه خرید می کنیم :) یعنی شخصا تابلو رو به خاطر اینکه ازش خوشم امده و گرون هم نیست میخرم ولی الان بگی 120 هزارتومن ارزش هنر این تابلو هست من میگم نه عزیزم از نظر من یه تابلو هست نه بیشتر ...

اینجور جنس ها خریدار خودش رو میخواد کسی که برای هنر و ارزش نقاشی پول میده :) اینجور ادمها سرجاش پیدا میشن ، مثلا فلان نمایشگاه نقاشی رو میزارن من که پا نمیشم برم اونجا همین خریداری که پول هنر میده میره اونجا کلی هم کیف میکنه لذت میبره دست تو جیبش میکنه یه تابلو میخره فلان تومن :)

حالا راه داره :) باید اول یه سایتی بزنی که اینجوری ادم ها رو بکشونی توی اون سایت وقتی که خریدار های خاص جنس رو جمع کردی تو سایت حالا وقتشه تابلو ها رو بزاری جلوشون برای خرید :)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزیز من خودم تو کار گرافیک و نقاشی و اینام و میتونم از دوستانی که میشناسم تابلو با قیمت ارزون بخرم و با کمی افزایش قیمت بفروشم . میشه گفت بیشتر رنج قیمت تابلو ها بین 40-50 تومن تا 120-130 تومن باشه .

با این قیمتا کسی نمیخره ؟

نه
نمیخره
رفیق من 6 ماه تمام وقت دنبال این طرح بودم .
هستن کسانی که تمایل به خرید داشته باشن اما انگشت شمار .
مشکلی نیست
شما اگه سرمایه داری میتونی استارت بزنی
فوقش اگه نگرفت با چند درصد ناچیز ضرر از سرمایه کارو ولش می کنی دیگه

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
ببین کاربر عادی مثل من از هنر و نقاشی در حدی همین که چشمم بگیره و گرون نباشه خرید می کنیم :) یعنی شخصا تابلو رو به خاطر اینکه ازش خوشم امده و گرون هم نیست میخرم ولی الان بگی 120 هزارتومن ارزش هنر این تابلو هست من میگم نه عزیزم از نظر من یه تابلو هست نه بیشتر ...

اینجور جنس ها خریدار خودش رو میخواد کسی که برای هنر و ارزش نقاشی پول میده :) اینجور ادمها سرجاش پیدا میشن ، مثلا فلان نمایشگاه نقاشی رو میزارن من که پا نمیشم برم اونجا همین خریداری که پول هنر میده میره اونجا کلی هم کیف میکنه لذت میبره دست تو جیبش میکنه یه تابلو میخره فلان تومن :)

حالا راه داره :) باید اول یه سایتی بزنی که اینجوری ادم ها رو بکشونی توی اون سایت وقتی که خریدار های خاص جنس رو جمع کردی تو سایت حالا وقتشه تابلو ها رو بزاری جلوشون برای خرید :)

کاملا تایید میشه !

در کل با ایده های نو موافقم و اینترنت ایران کشش بیشتری داره و میشه رو ایده شما مانور داد.

به شرط قیمت مناسب و کیفیت خوب !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر خودم میشه که بگیره اما اولش یه سرمایه برای شروع میخواد مثلا برای تبلیغات تو یه سایتایی مثل آشپز آنلاین که 90% خانوما میان توش و مجله های بانوان و . . . که توجه خانوم هارو جلب بکنیم .

اما خوب هزینه تبلیغاتم بالاست و اگر طرح نگیره ضرر بزرگی میکنم .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

به نظر من ایده خیلی خوب و جالبیه ...
مطمئن باش فروش داره، ولی نه این که از اول انتظار داشته باشی روزی 20 تا تابلو بفروشی !
برای فرهنگ سازی اش باید خیلی زور بزنی و خرج کنی (ایده تبلیغاتی : مثلاً می تونی بری دم در این گالری های فروش تابلو و ... وایستی و به هر کس که میاد بیرون بروشور بدی و مزایای سایت رو براش توضیح بدی ... )

از یه طرف هم میتونی کم کم یه بخش برای تابلوهای کمیاب و نفیس و قدیمی ایجاد کنی که کمتر جایی داره و یه بازار اونجوری هم واسه خودت درست کنی ...

به نظر من اجراییش کن ...

nemo62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایدههای خوبی مطرح شد ولی مشکل اینجاست که تو ایران که اینهمه دم از فرهنگ و هنر زده میشه همش حرفه و کسی برای هنر ارزش قائل نیست اگر هم باشن کسایی که به هنر بها بدن براش پول نمیدن ...حاضرن برای چندتا لباس بی ارزش چینی کلی پول بدن ولی برای یه اثر هنری نه
حتی بعضی که قصد خرید تابلو دارن بیشتر به سمت تابلوهای کپی یا تابلوهای پوستر و چاپی میرن تا یه اثر هنری باارزش
وقتی به یه اثر هنری نگاه میکنین چه احساسی بهتون میده ....واقعا وجود یه اثر هنری رو در اطرافتون و خونه لازم نمی دونین؟

بالا