• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرتون راجع به محصولات Buffalo چیست؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام راستش چند وقتی هستش که من دنبال محصولات تک افتادم شاید بتونم واردشون کنم به خاطر همین اول میخوام نظر متخصصین امر رو راجع به این محصولات بدونم بعد اقدام به وارد کردن اونا کنم حالا اونی که میخوام نظرتون رو راجع بهش بدوم محصولات Buffalo هستش که دقیقاً نمیدونم کجایییه ولی تو سایتش نوشته Japan Quality No.1 Sales in Japan که احتمال دادم ژاپنی باشه. حالا نظر شما چیه؟ نمونه ای از عکسهای محصولاتشو اینجا میذارم باقیشو شما در سایتش ببینید.
Connect to Blu-ray™ for the ultimate HD experience.jpgConvert your hard drive to SSD to drive up performance.jpgEnjoy HD playback on the move.jpgExperience HD wherever you are.jpgLightweight portable drive offers tougher security.jpgShockproof portable storage for travel use.jpgStorage on the move at SuperSpeed.jpgTake your data with you anywhere.jpgTravel anywhere with this ultra portable.jpgUltra-portable hard drive offers maximum mobility.png

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
منظور از محصولات تک چیست !؟
اگه واقعا جز سری اولی ها باشه بدون توجه به برند شاید بشه روش حساب کرد مثلا موفقیت فروش مودم های همراه تو یک سال اخیر
و بدونید بعضی محصولات با وجود داشتن کیفیت خوب و حتی قیمت مناسب شاید تو ایران نتونه در مقابل برند های مطرح خودی نشون بده ولی بازم چند اصل خیلی مهم یعنی قیمت - کیفیت - طراحی و گارانتی و حتی خوش نامی سایر محصولات هم رده ی خودش تو موفقیت یک برند خیلی مهم هست
.
.
بوفالو اصل ژاپنی هست و کیفیت خوب و نسبتا کلاسیکی محصولاتش داره ولی با وجود برند های مطرح دیگه فعلا بازار آنچنانی تو فروش نداره
و توجه داشته باشید وارد کردن محصولات تازه شروع کار می باشد و به خودی خود تضمین کننده موفقیت نیست/

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
البته با 60 تا 70 درصد حرفهای شما موافقم. مثلاً شما میگید بعضی محصولات با وجود داشتن کیفیت خوب و حتی قیمت خوب شاید نتونه تو ایران خودی نشون بده، اتفاقاً بر عکس شاید با اقبال مواجه بشه چون الانی که من دارم میبینم دیگه مثل قدیم نیست که مردم فقط به تبلیغات نگاه کنند بلکه خودشون میرن از تو اینترنت آمار همه چیو در میارن مثلاً با اینکه محصولات OCZ ابتدا خیلی اسم در کرد ولی وقتی Patriot اومد اکثراً وقتی دیدن اون بهتره رفتن طرف اون و برندهای دیگه هم همینطوره البته اگر قرار بشه محصولی رو به صورت تک و توک آورد با حرف شما موافقم که اون محصول ممکنه جا نیفته و با اقبال مواجه نشه. ضمناً اگه یه محصولی کیفیت خوب داشته باشه اگه قیمتش خیلی بیش از حد بالا نباشه مردم اقبال میکنند مثلاً خودم چند روز پیش یک فلش مموری 32GB OCZ رو 100 تومان فروختم با اینکه شبیه همون با همون کیفیت و سرعت تو محصولات معمولی Patriot وجود داره ولی کسایی بودن که بخرن هنوزم اگه باشه میخرن حتی اگر قیمتش بالا باشه.
بهر حال به نکته های خوبی اشاره کردید ممنونم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بوفالو يكي از بهترين هاست . از 10 بررسي از محصولاتش خوندم همشون مثبت بود

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
شاید بدردت بخوره Mac Portable Hard Drive Review 2012 | Best External Hard Drives for Mac | Mac External Hard Drive - TopTenREVIEWS
نظر خودم گارانتی از همه مهمتر است یکی از دوستان می گفت (راست و دروغش با خودش)در ژاپن یک مثال دارند و می گند خدای من مشتری من است یا مشتری من خدای من است یعنی فقط رضایت مشتری ملاک است البته خودمون هم میگیم حق با مشتری است ولی کو عمل کردن به این حرفها راستش را بخاهی یک چیز کوچک بیارید ولی گارانتی پدر مادر دار بزارید روش .تو ایران یک سری کالا وارد میکنند و بعد از فروش دیگه پیداشون نمیشه و هیچ به هیچ باید تعهد داشته باشه ادم تا موفق باشه

بالا