• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرخواهی برای تکمیل بخش سخت افزار (Hardware)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمتتون عرض شود....
مي خوايم قيمت هاي قطعات رو تو يه صفحه جديد هر روز بزنيم. يعني ته قيمت هر قطعه رو بزنيم، تا اگه كسي خواست بره بازار بخره هم قدرت انتخاب داشته باشه و هم سرش كلاه نره. البته مشخصات هر قطعه رو هم خواهيم زد. مثلا اين كه فلان كارت گرافيكي چه چيپ يا مشخصاتي بايد داشته باشه و كدوم مدلش الان تو بازار ايران هست و مسايلي از اين دست.
فقط بگين موافقين يا مخالف و يا بي نظر...
اگه طالب زياد داشته باشه اين كار رو خواهيم كرد...

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
من موافقم. خیلی فکر خوبیه.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فكر كنم زيادي ايده تجاري است . البته اگر عملي بشه خيلي خوبه . ولي تصور من اينه كه بسمت يكسري قطعات خاص كشيده ميشه . مطمئنا توانائي پوشش همه قطعات (منظورم جانبي ها و ... ست )رو كه نداريم ؟ !
بعدشم قالب فوروم مناسب اينكار نيست. يه وبلاگ خيلي بهتره !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فقط فکر نميکني بعد از چند هفته ديگه حوصله اي براي آپديتش نداشته باشي؟؟؟

neecheh

Registered User
لایک‌ها
86
من هم موافقم.
در ضمن لازم نيس كه مرتب اپديت بشه .البته به نظر من.مثلآ اگه كسي قطعه جديدي ديده يا تقلبي جنسي رو ميدونه يا از چيزي راضيه ميتونه چند وقت يه بار بگه.
البته اگه كسي هم خودش تو كار خريد و فروش هست هم ميتونه بياد و از جنساش تعريف كنه :d :d

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا موافقم ولي بيخيال هر روز شو هفته اي يكبار هم آپديت كني عاليه

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ايده خيلي خوبيه... من پيشنهاد ميكنم يه صفحه باشه كه قطعات مختلف و ماركها مختلف توش ليست شده باشه و قيمتهاي هفته (فكر نميكنم روز به روز تغيير زيادي داشته باشه ولي اگه اينجور بود ميشه خب اديتش كرد) بعد براي هر قطعه كه نياز به بحث و بررسي داره يه تاپيك درست بشه. در پست اول تاپيك يه توضيح كلي ، ترجيحا همراه با عكس اون قطعه بياد و در موردش بحث ، تبادل نظر بشه. به مرور زمان هم يه مرجع مناسب و به روز ميشه و هم يه جورايي يه منبع Hardware Review به فارسی میشه.
نظرتون چیه!؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من عنوان این بحث رو عوض کردم و چسبوندمش به سقف! چون برای خودم هم جالبه.

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
البت جاش اينجا نيس ولي تو بهتره همين جا شروع كني ،اگه تونستي ادامه بدي اونوقت يه فكر ديگه ميكني.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
هر روز نمي تونين update كنين

سخته

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنان منتظر نظراتتون هستم.
پيشنهاد احسان خيلي عاليه.
در مورد دوستاني كه گفتند هر روز نمي شه Update كرد هم بايد بگم. يه جورايي فكر اونجاش رو كردم. چون بيشتر قطعات هر روز تغيير قيمت ندارند و لوازم جانبي كه تا مدتها قيمتشون ثابته. ولي كافيه يه روز قيمت يه چيز يه ريزه عوض شه تا من اونو براتون Update كنم. من از چند تا از پخش كننده ها براتون قيمت رو به روز مي گيرم و اجازه تبليغ مارك خاصي رو هم نخواهم داد. بالاخره خودمون مي دونيم چي خوبه، چي بده... و نمي ذاريم كسي الكي چيزي رو تبليغ كنه.
از همه دوستان هم به خاطر لطفي كه دارن و دلشون برام سوخته كه مي خوام هر روز Update خيلي ممنونم.
قربون شما

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
موافقم فكر به اين توپي همه موافقن شما شروع كن.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
صد در صد فكر خوبيه اتفاقا جاش هم همينجاست. و خيلي ميتونه به كار بياد.
در مورد اپديت هم اصلا لازم نيست هر روز آپديت شه به نظر من هفته اي يكبار كاملا مناسبه براي آپديت كردن.و سخت هم نخواهد بود در صورتيكه توي كار باشيد.
منتهي بهتره ليست قطعات و قيمتها تقريبا كامل و جامع باشه نه فقط 3-4 تا قطعه سليقه اي.

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
خيلي خوبه مخصوصا اگه در مورد قطعات بحث كامل بشه كه ديگه يه Reviewخوب فارسي هم ميشه
دستت درد نكنه هاردي :)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آخه اين درسته ؟ اين بخش 3 صفحه شده اما اطلاعات درست حسابی ندادين؟ خوب دوستان عزيز چرا هی پاس ميدين.
ببين الآن من فردا اول وقت قصد دارم برای خريد سيستم برم, برای يه دوستی!
خيلی وقت هم هست كه از قطعات خبر ندارم( به صورت كلی برای خريد).
فردا ميآم و قيمت ها رو هر چی دارم ميزنم بعد از قيمت گيری و نكته اينكه من فقط كيس ميخوام نه چيزه ديگه.
Cpu در حال حاضر نميدونم چه چيزهايی خوب هست و مناسب اما فكر ميكنم مممم 2.6 اتلون بد نباشه يا 2.8.
هارد 80 بد نيست من خودم عاشق وسترن هستم البته نميدونم سيگيت چه جوريه خوبه بده!!!؟
مينبرد يا همون مامان اينا ميخوام يه چيز معمولی به بالا بر دارم Asus الآن خوبه ؟ تعريفی داره؟
VGA ميخوام يه چيز درست حسابی يعنی معمولی به بالا باشه و زياد كم نياره تو كار. الان هم آشغال زياد هست تو بازار!

cdrom قسمت هفته پيش رو دارم NEC زياد تعريف ميكرد اما ASUS هنوز از اون بالاتر هست با اينكه ريمارك هم زياده. NEC = ۱۸۰۰۰ و ASUS = ۲۰۰۰۰ , سامسونگ هم ۱۳۰۰۰ تومن بود اون موقع كه نبايد زياد تغيير كرده باشه همين قيمته.

مودم فكر كنم Rocwell DP خوب باشه كه حدس ميزنم اگه باشه در حدود ۱۲ يا ۱۳ تومان باشه كه اين رو قيمت خيلی وقت پيشه دارم. از زولتريكس هم حالم به هم ميخوره كه يه درايور برای لينوكس نداره.

رم خيلی مهمه ميخوام يه چيزه خوب در بياد و قسمتش هم زياد بالا نشه! سامسونگ شنديم خوبه. لازم هست بگم كه ۲۵۶ كافيه.

رايتر هم نميدونم الان چه چيزايی هست. درست حسابی ميشه گير آورد؟

حالا من يه قسمت حدودی ميگم برای هر كدوم از اين قطعات ممنون ميشم يه نگاهی كنيد و نسبت به اين برام بنويسيد.

HDD = 60 T

Case = 30 T

CPU+ fan = 100 T

MainBoard = 100 T

VGA = 50 T

CDrom = 20 T

CDrw = 50

Modem= 13 T

Ram = ?i

FDD= هر چی بهتر بود!

در اينجا گرافيك يكم برای اين سيستم پايين هست . اگر گرافيك خوب با قيمت بالاتر سراغ داشتيد ميشه از مادر بود كم كرد و يا فكر كمك از هارد چون هاردو فكر ميكنم يكم قسمت بالا دادم.

و اميدوارم كه بتونم قيمت ها رو برای استفاده دوستان در اولين فرصت در اين قسمت ارائه كنم.

با تشكر از همه!! :rolleyes:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
در ضمن من اين مشخصات رو تا حد اكثر فردا صبح اول وقت ساعت 10 , 10:30 نياز دارم هر چه زودتر بهتر!
تشكر :)

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمي دونم منظورت از پاس دادن چيه....
چون اين كار رو قراره تا 2 هفته ديگه ( اگه طالب زياد داشته باشه) انجام بديم.
ولي در مورد قيمتها:
CD ROM ASUS 40X 19000 و اگه تعداد بخري مي شه : 18300
MB و CPU نمي دونم دقيقا چي مي خواي.
RAM KinmaxB Bus 400 هست 32200 تومن
CAse به نظر من GREEN بگير كه Green 2002 هست 39500 تومن
HDD 80G AS Maxtor هست 54800 تومن يا 54500
VGA نمي دونم چي مي خواي
FDD هم اگه Mitsumi بگيري هست 5200 تومن
ديگه چي؟
آهان...
FAX MODEM ROCKWELL DP هم هست 12500 تا 13000 ، عمده كه بخري مي شه 12000

بالا