hardware
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 336
- لایکها
- 0
به نقل از fireboy8766 :خبري نشد.
ما رفتيم!
شرمنده.... وقتي داشتم برات مي نوشتم شما جملات فوق رو تايپ كردي و فرستادي!!!
به نقل از fireboy8766 :خبري نشد.
ما رفتيم!
فلاپي A4 Teak چه طوره؟به نقل از hardware :نمي دونم خريد كردي يا نه....
ولي به اين نكات هم توجه كن:
وضع cdrom های جدید asus خرابه البته می خونه ها ولی من که اصلا راضی نیستم من هم می خوام رو nec کار کنم ببینم خوبه یا نه. به نظر من جاش DVD بخري بهتره.
هارد یه maxtor 80 as می تونی بخری و چون بیشتر تو ایران جا افتاده از همه نظر راحتتری هرچند که من خودم هم با western digital حال می کنم.
مادر بورد soltek frn2rl که حدود 103 تومنه ولی کم شده یا giga 7n400 pro 2 که 109 تومنه.
cpu 2600+ در حدود 101 تومن
case در حدود 30 من g3 رو انتخاب می کنم ولی اگه می خواهی از گارانتیش مطمئن باشی حتما green.
رم kingmax یا kingstone با چیپ kingstone يا همون Kinmax
vga fx 5200 asus در حدود 70 تومنه ولی کمتر بخواهی برو mx 440 بخر asus, sparkle,pine,xfx,و یا یه چیز معروف دیگه.
floppy هم mitsumi بگیر.
به نقل از fotocopyy :من مخالفم!
چون کسي که بخواد چيزي رو قيمت بگيره يا از مغازه قيمت ميگيره يا ميره تو سايت gheymat.com يا ccwmagazine.com که راحت تره!
ولي خوبه يه تاپيک درست کنيد که هر کس نظرش رو در باره يه جنس بده!
مثلا من ميگم مانيتور ال جي گرفتم بدرد نميخوره!
يعني هر کس تجربياتشو از خريد سخت افزار بنويسه تا بدرد بقيه هم بخوره!![]()
به نقل از hardware :اون چيزي كه ما دنبالش هستيم يه كار نو هست. موضوعي كه تو هيچ كدوم از اين سايتها كه گفتي پيدا نمي شه.
خودتون مي دونين كه سايتهايي شبيه Persiantools زياده ولي PT يه چيز ديگه است. يه خورده صبر كنين تا ببينين چيه.
قربون شما
موافقي يا مخالف؟به نقل از fireboy8766 :×× آره من هم موافقم . به هر حال پست بالا رو هم دادم![]()
به نقل از fotocopyy :موافقي يا مخالف؟
سايت ccwmagazine كه 50 ساله به روز نشده و سايت gheymat.com هم در مورد يك مدل 100 تا قيمت مختلف هست! يعني قيمت مقطوع نيست و هر فروشنده يك چيزي ميگه.به نقل از fotocopyy :من مخالفم!
چون کسي که بخواد چيزي رو قيمت بگيره يا از مغازه قيمت ميگيره يا ميره تو سايت gheymat.com يا ccwmagazine.com که راحت تره!
ولي خوبه يه تاپيک درست کنيد که هر کس نظرش رو در باره يه جنس بده!
مثلا من ميگم مانيتور ال جي گرفتم بدرد نميخوره!
يعني هر کس تجربياتشو از خريد سخت افزار بنويسه تا بدرد بقيه هم بخوره!![]()
ببخشيد فكر كنم مارك را اشتباه گفتم. نگاه مي كنم خدمتت ميرسونم.(ببخشيد)به نقل از hardware :اما اگه منظورت teac است سری های جدیدش خیلی ریمارک داره البته من زیاد خوندنشو امتحان نکردم شاید هم خوب بخونه وچون تکنولوژی اش قدیمیه بعید نیست خوب هم بخونه اما اصل نیست و قیافه اش خیلی در پیتیه.
عاليه.به نقل از hardware :چي كار كنيم كه سوخته رفاقتيم.
Update كردن هر روزش مشكلي نيست.
قربون شما....