هر جور شما دوست داشته باشيد حاظر مي كنيم . اما يه مثال بزن معنويش ميشه چه چيزايي
همینطوری یه چیزی گفتم...بیخیال ....ولی برای اینکه یوزرها تشویق بشن به شرکت در مسابقه همین اول مشخص کنید جایزه چیه خیلی بهتره!!!!
هر جور شما دوست داشته باشيد حاظر مي كنيم . اما يه مثال بزن معنويش ميشه چه چيزايي
اوکی حل میشه
راستی لوگو چی شد؟![]()
راست میگی پاک یادم رفته بودمپویا جان درمورد لوگو برات pm دادم . جواب ندادی
روی اون لوگویی که فرستادی کار کنم نظرت چیه؟
همینطوری یه چیزی گفتم...بیخیال ....ولی برای اینکه یوزرها تشویق بشن به شرکت در مسابقه همین اول مشخص کنید جایزه چیه خیلی بهتره!!!!
]
:lol: من كه از عكس پرنسيس خيلي خوشم اومده تا ببينيم بچه هاي ديگه چه كار مي كنن
من صحبت کردم گويا امکان قرار دادن چنين نمادی هست !!
![]()
دوست عزیز _Ardalan_ شما برای ریسایز عکسها از برنامه Acd see استفاده کرده اید لطفا" عکسهاتون رو فقط با Paint ریسایز کنید در ضمن Exif عکس دوم شما فاقد اطلاعات مربوط به نوع گوشی میباشد لطف" هرچه سریعتر اصلاح کنید
چون تو Exif عکس جلوی creation software اسم Acd see رو مینویسه ولی در حالت ریسایز با Paint اسم ورژن نرم افزاری دوربین رو مینویسهمن قبلا هم مطرح کردم ولی جواب درست و حسابی ندادین!!!!.....چرا حتما باید با paint ریسایز کنیم؟!!!....مثلا با acd see چه اشکالی داره؟!!!(دلیلش؟)
راستی لوگو کار Base عزيز هست
]پس ACD See قبوله؟ اگه نيست من با Paint تغيير سايز بدم يه بار ديگه Up كنم...حالا با ریسایز با Acd see میشه کنار اومد
]پس ACD See قبوله؟ اگه نيست من با Paint تغيير سايز بدم يه بار ديگه Up كنم...
سلام من از لینوکس استفاده می کنم و paint ندارم ولی نرم افزار های بهتر از اون رو دارم برای ریسایز مشکلی که برای عکس های من نیست؟
بعدشم من با هزار زحمت این چهار تا عکس رو اپلود کردم حالا حتما باید عکس های جانبی رو بفرستم ؟؟
با تشکر