• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی در مورد ایجاد وبسایت پیش بینی نتایج فوتبال

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
با عرض سلام خدمت دوستان پرشین تولز

بنده مدتی هست به فکر ایجاد وبسایت پیش بینی فوتبال افتادم. با این فرض که تمام امور سایت شفاف صورت بگیره و هر هفته به نفر اول و دوم جایزه نقدی بر اساس بیشترین امتیاز تعلق بگیره ایا انجام این کار درست هست یا خیر؟
میزان درامد حدودا چقد هست؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
3 سوته شیلتر میشی و تحویل مراجع قضایی خواهید شد به اتهام اغفال جامعه و درامدزایی غیر مشروع .

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
3 سوته شیلتر میشی و تحویل مراجع قضایی خواهید شد به اتهام اغفال جامعه و درامدزایی غیر مشروع .
وقتی که به صورت شفاف نحوه خرج کردن درآمد ناشی از شرط بندی ها رو توضیح بدیم شفاف سازی کردیم.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
وقتی که به صورت شفاف نحوه خرج کردن درآمد ناشی از شرط بندی ها رو توضیح بدیم شفاف سازی کردیم.

پیشنهاد می کنم که بخش تجربیات وب مسترها رو بخونی داداش !!
در کل هم سایتت فیلتر میشه ، هم خودت سابقه دار میشی .

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سود رو مگه می خوای به بهزیستی یا خیریه ها بدی که توضیحت قانع بشند؟
این جور چیز ها درامدش خیلی بالاست اگر قانونی بود خیلی کله گنده ها واردش می شدند .

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
سود رو مگه می خوای به بهزیستی یا خیریه ها بدی که توضیحت قانع بشند؟
این جور چیز ها درامدش خیلی بالاست اگر قانونی بود خیلی کله گنده ها واردش می شدند .
به اون مراکز به صورت مستقیم نمیدم. اگر بخام کمکی کنم خودم براشون خرج میکنم.
درسته درآمدش بالاست ولی کله گنده بودن نمیخاد.یک وبسایت یک وقت خالی میخاد که دائم به سایت برسی و آپدیت کنی

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
به اون مراکز به صورت مستقیم نمیدم. اگر بخام کمکی کنم خودم براشون خرج میکنم.
درسته درآمدش بالاست ولی کله گنده بودن نمیخاد.یک وبسایت یک وقت خالی میخاد که دائم به سایت برسی و آپدیت کنی
جرمه و دستگیرت می کنند

soheila1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
دوست عزیز .سایت شرط بندی غیرقانونی هست وپیگرد قانونی داره و از نظر قانون ایران کلاه برداری محسوب می شه.درسته که الان تو تلگرام و ...با این سایت ها ی شرط بندی رو به رو می شوید ولی در صورتی که مراجع قانونی متوجه این مراکز بشوندانها را تعطیل کرده و فرد مجری سایت را به زندان روانه می کنند .یک متن رو به عنوان مثال براتون نقل قول می کنم تابهتر متوجه بشوید .

بازداشت عوامل ۳۰۰ سایت شرط‌ بندی و قماربازی
رئیس پلیس فتا، درباره ظهور سایتهای فریبکار شرط بندی خبر داد و گفت: مدیرانِ این سایتها با گرفتن پول از فریب خوردگان و جلبِ اعتماد آنها گاهی آشنایان خود را به عنوان برنده معرفی می کنند. «عوامل بیش از ۳۰۰ سایت شرط بندی شناسایی و دستگیر شده اند.»

به گزار ش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار هادیان فر با اشاره به اینکه پلیس با هماهنگی دستگاه قضائی، با سایت‌ های شرط‌ بندی و قماربازی برخورد قاطع می‌ کند، از اقدام پلیس به شناسایی بیش از ۳۰۰ سایت شرط بندی و قماربازی خبر داد.

رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به روند رو به رشد استفاده از اینترنت در کشور و پدید آمدن تعدادی از جرایم جدید و نوظهور، یکی از این جرایم را راه اندازی سایت‌های قماربازی آنلاین و شرط بندی فوتبال عنوان کرد و گفت: این سایت‌ها در ابتدا قربانیان خود را با طرفند درخواست واریز مبلغی طعمه قرار می دهند و سپس به آن‌ها اجازه پیش بینی نتایج را می دهند.

وی افزود: در این سایت‌ها برای جذب مشتری و جلوگیری از شک کاربران به روند فعالیت سایت، افرادی به عنوان برنده اعلام می‌شوند که در بیشتر موارد، این افراد مدیر سایت با اسامی جعلی یا دوستان و آشنایان او هستند.

رئیس پلیس فتا ناجا گفت: پلیس با سایت‌ های شرط‌ بندی و قماربازی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی برخورد قاطع می کند.

سردار هادیان فر، ضمن اعلام رشد چشمگیر این سایت ها در سال های اخیر گفت: این سایت‌ها معمولاً از کاربران خود کلاهبرداری می‌ کنند یا دست کم آنها را وارد جرم قماربازی می‌ کنند؛ مدیران برخی از این سایت‌ها پس از اینکه افراد برای دریافت کد کاربری مبالغی را پرداخت کردند با بستن سایت و برداشت پول، اقدام به کلاهبرداری می‌ کنند یا وضع را طوری رقم می‌ زنند که افراد مرتبط با خودشان، در قرعه‌ کشی‌ها و شرط‌ بندی ‌ها برنده شوند.

hamidrta

Registered User
لایک‌ها
12
سریع جمعت می کنند.
خارج از کشوری شروع کن بانک ها هم باهات همکاری نمی کنند

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
الان دیجی کالا مسابقه پیش بینی فوتبال جام ملتهای اروپا گذاشته.. این مدلی بدون مشکله یعنی؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
پولو تو بده کارو بسپر به یکی دیگه .
طرف حرفی از تو نمیزنه در ازای اون اگه جریمه اومد تو پرداخت میکنی + اگه بازداشت شد به ازای هر ماه مبلغ ثابتی رو بهش میدی
اگه طرفت سابقه دار نبود بهش بفهمون که قطعا میگیرنش و سابقه دار میشه و عوابقی براش داره و بعدا زیرش نزنه
رقم سرمایه گذاریت رو بالا جلوه بده بعد ازش ضمانت بگیر . اگه حرفی از تو زد بزار اجرا :D

اگه همچین کسی رو پیدا کردی خیلی خوش شانسی :rolleyes:
ولی در کل نرو سمتش

بالا