• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی : کدام تیم قهرمان یورو 2008 خواهد بود ؟

قهرمان یورو 2008 کدام تیم هست؟ ___به ترتیب حروف الفبا

• Total voters
    78

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه جالب قهرمان دوره قبل تو نظرسنجی نیست ؟؟؟؟!!!:D:D:D:D:D

.
.
..
.
.
.
..
.
.
.

.
..
.

.
..
.

.

.
.
یونان :lol::lol:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
فوتبال زیبا را هلند بازی می کنه برزیل و آرژانتین بازی می کنه نه فرانسه
فرانسه در بعضی جام ها تونسته بدرخشه و مهم اینه که یه تیم ثبات داشته باشه که ایتالیا داشته
و به نظر من هم ایتالیا زیبا بازی می کنه و من سبک بازیش را دوست دارم
درسته که برای یک طرفدار بازی خوب مهمه ولی قهرمانی هاست که به یاد می مونه
در کل اگه شما تو جام ملتها ایتالیا را بردید ولی ایتالیا در یک جام معتبر تر داغش را بر روی دل فرانسوی ها گذاشت:D

خوب هلند همیشه اینطور نیست ، خیلی وقتها واقعا ضعیف و غیر منسجم بازی کرده ، منتها در برزیل و آرژانتسن که هیچ شکی نیست ، ما بحثمون الان یورو هست رفیق ;)
خوب دیگه اگه شما فکر میکنید ایتالیا زیبا بازی میکنه دیگه قضیه ش جداست :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اون وقت فرانسه امید گلزنی اش به کیاست؟ :lol: آنری که یک ساله داره در سطح روستا بازی میکنه. فقط بنزما بین مهاجم تون سرش به تن اش میارزه (یعنی عالیه!). آنلکا که همیشه در حد یه مهاجم معمولی توپ خراب کن بوده و هست. گومیز رو هم نمیدونم از کجا پیدا اش کرده دومنک. فکر میکنم تصمیم فوق العاده اشتباهی بود دعوت نکردن از ترزگه به خاطر آنلکا و گومیز.

ایتالیا اتفاقا خیلی مهاجم های خوبی داره. یعنی هر چی باشه از فرانسه بهتره در این زمینه. دی ناتاله و کوالیارلا و کاسانو کجا آنلکا و گومیز!! کجا؟ :rolleyes: تازه بوریه لو ی 19 گله رو هم اصلا نگفتم. تونی و دل پیرو هم که معلومه در چه سطحی هستن.

نمیدونم چه طور میگی ایتالیا مهاجم خوب نداره...

آقا این دیگه خیلی بیرحمانه هست ....
cleverman.gif

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اون وقت فرانسه امید گلزنی اش به کیاست؟ :lol: آنری که یک ساله داره در سطح روستا بازی میکنه. فقط بنزما بین مهاجم تون سرش به تن اش میارزه (یعنی عالیه!). آنلکا که همیشه در حد یه مهاجم معمولی توپ خراب کن بوده و هست. گومیز رو هم نمیدونم از کجا پیدا اش کرده دومنک. فکر میکنم تصمیم فوق العاده اشتباهی بود دعوت نکردن از ترزگه به خاطر آنلکا و گومیز.

ایتالیا اتفاقا خیلی مهاجم های خوبی داره. یعنی هر چی باشه از فرانسه بهتره در این زمینه. دی ناتاله و کوالیارلا و کاسانو کجا آنلکا و گومیز!! کجا؟ :rolleyes: تازه بوریه لو ی 19 گله رو هم اصلا نگفتم. تونی و دل پیرو هم که معلومه در چه سطحی هستن.

نمیدونم چه طور میگی ایتالیا مهاجم خوب نداره...

دل پیرو که در حضور دیوید ترزگه فرانسوی آقای گل ایتالیا شد .
تونی هم که آقای گل آلمان شد ( البته با همیاری و همکاری ریبری)
علاوه بر این ها هم که مارکو بریلو با 19 گل سوم شد تا جدول گلزنان.
آنتونیو دی ناتاله هم که 17 گل زد در این فصل و در جدول گلزنها چهارم شد .

حالا شما می خوای بگی همه اینها بوقند ؟ که فرانسه ازشون حساب نبره ؟

در مورد آنری چون توی تیم جدیدش بارسا خوب نبوده نمیشه گفت در فرانسه هم خوب نخواهد بود همونطور که دومنک گفته همیشه آنری برای فرانسه یک بازیکن دیگه هست اصلا آنری فرانسه با اون چیزی که در بارسلون دیدید قابل مقایسه نیست. همیشه این مورد ثابت شده و این دوره هم مطمئن هستم که ثابت خواهد شد که آنری تموم نشده و یکی از بهترین مهاجمهای دنیا هستش.
ضمنا فرانسه دو مهاجم جوون داره (بنزاما و گومیز) که این خودش از خوش فکری مربی هستش که به بازیکناهای جوون در چنین سطحی داره شانس میده مطمئن باشید یک بازیکنی که هیچ انگیزه‌ای نداره قابل مقایسه با این جوونها نیست که می‌خوان خودشون رو توی یورو 2008 ثابت کنن. من از دومنک خیلی هم ممنونم که ترزگه رو صدا نکرده هرچند توی لیگ ایتالیا اون همه گل زده ولی همیشه برای فرانسه بازیکن ثابت و خوب نبوده و به خصوص بعد از اون پنالتی خراب کردنش توی فینال، همون بهتر که نباشه...

بحث دلپیرو در یوونتوس با ایتالیا به نظر من فرق می‌کنه اگه دلپیرو بتونه پاش به گل باز بشه توی این دوره از رقابتها ایتالیا باید بره کلاش رو بندازه هوا. تونی رو هم اگه کسی پشت سرش نباشه و ساپورتش نکنه که اصلا باید حسابش نکرد و تیم رو 10 نفره فرض کرد اگه توی بایرمونیخ خوب گل می‌زنه به لطف ریبری و بقیه هافبکهای خلاق بایرن هستش.

توی جام جهانی هم خودتون دیدید که این مهاجمان ایتالیا چند مرده حلاجن و روی هم رفته فکر کنم نبودن مهاجمهای ایتالیا توی جام جهانی با بودنشون هیچ فرقی براش نکرد چون فقط بازیکنهای میانی و دفاع گل زدند و اون بازی فینال هم که به لطف ماتراتزی ایتالیا مساوی کرد.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوشمان میاید ایتالیا بیشترین رای رو اورده
زنده باد ایتالیا

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
اسپانیا تیم مظلوم

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم به ایتالیا رای میدم

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
فرانک ريبري يک فوق ستاره است. اکثر مفسران فوتبال معتقدند ريبري يک بازيکن Chaotic هستش،‌ به اين معني که بازيکنيه که از يک اسلوب مشخص در بازي پيروي نمي‌کنه و نمي‌شه حدس زد مي‌خواد با توپ چي کار کنه. اين دقيقا همون جوونيهاي زيدانه. براي من مسلمه که کسي از پس مهار اون بر نمياد. در بايرن اين موضوع ثابت شد.

در مورد لوکا توني هم مي‌خوام اين نکته رو بگم که اولش که به بايرن اومد زياد مطمئن نبودم خريد خوبي باشه. نه تکنيک خوبي داره، نه علي‌رغم قد بلندش ضربه‌هاي سر فوق العاده‌اي داره، و نه سريع هستش. ولي خصوصياتي داره که اونو، به نظر من، به بهترين مهاجم حال حاضر اروپا تبديل کرده. مي‌دونه توپ کجا مي‌ره و همونجا قرار مي‌گيره تا توپ رو گل کنه. از زاويه‌هاي غير ممکن گل مي‌زنه، و فوروارد خودخواهيه، به اين معني که زياد به مهاجم کناريش پاس نمي‌ده. گلهايي که اين فصل براي بايرن زد ثابت کرد که يک فوروارد بزرگ لزوما نبايد مثل تيري هانري باشه.

ماريو گومز از آلمان هم مدل کوچک شده لوکا تونيه. جنگ آقاي گلي اين يورو بين توني، گومز، و فوروارد روسيه که مال تيم سن پترزبورگه خواهد بود.

حتي با وجود لوکا توني هم فکر مي‌کنم ايتاليا در گل زدن مشکل داشته باشه! آخه غير از پيرلو هافبک پاسور ديگه‌اي در تيمشون پيدا نمي‌شه،‌ و البته در کنار توني هم فوروارد موثر ديگه‌اي ندارن. شماها که واقعا فکر نمي‌کنيد دل پيرو در يورو بدرخشه؟!!

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد آنری چون توی تیم جدیدش بارسا خوب نبوده نمیشه گفت در فرانسه هم خوب نخواهد بود
آره والا ، اما دل پیرو چون توی تیمش خیلی خوب بوده حتما باید گفت توی تیم ملی گند می زنه ( چه منطق باحالی!!! ):lol:

ضمنا فرانسه دو مهاجم جوون داره (بنزاما و گومیز) که این خودش از خوش فکری مربی هستش که به بازیکناهای جوون در چنین سطحی داره شانس میده
بیچاره دی ناتاله و بریلو ! فکر کنم باید موقعی که نونهال بودن به تیم ملی دعوت می شدن تا این دوستمون اینها رو هم جزو مهاجمان جوان محسوب کنه ! تازه با این سن بالایی ( :lol:) که این دو مهاجم ایتالیایی دارن بنده خداها یه سر سوزن هم انگیزه براشون باقی نمونده :lol:

بحث دلپیرو در یوونتوس با ایتالیا به نظر من فرق می‌کنه اگه دلپیرو بتونه پاش به گل باز بشه توی این دوره از رقابتها ایتالیا باید بره کلاش رو بندازه هوا.
.
همون فرقی که بحث آنری با بارسا می کنه دیگه . آخه می دونید چیه ؟ جدیدا یه قانون اومده تو فوتبال ، اونهم اینه که هر کی رو نیمکت می شینه و بازی نمی کنه حتما توی بازی های ملی گل می کاره ...:lol:

تونی رو هم اگه کسی پشت سرش نباشه و ساپورتش نکنه که اصلا باید حسابش نکرد و تیم رو 10 نفره فرض کرد اگه توی بایرمونیخ خوب گل می‌زنه به لطف ریبری و بقیه هافبکهای خلاق بایرن هستش.
.
بنده خدا آنلکا میره از توپ جمع کن پشت دروازشون توپ رو می گیره و می کاره جلو دروازه و بازی رو شروع می کنه و همون توپ رو می بره می نشونه توی تور حریف ...:lol:

توی جام جهانی هم خودتون دیدید که این مهاجمان ایتالیا چند مرده حلاجن و روی هم رفته فکر کنم نبودن مهاجمهای ایتالیا توی جام جهانی با بودنشون هیچ فرقی براش نکرد چون فقط بازیکنهای میانی و دفاع گل زدند و اون بازی فینال هم که به لطف ماتراتزی ایتالیا مساوی کرد.

آره بنده خدا راست می گه . توی جام جهانی آلمان آنری بهترین گلزن شد . ترزگه دوم شد . بقیه مهاجمای فرانسه هم مشترکا سوم شدن ...:lol:

خوشمان میاید ایتالیا بیشترین رای رو اورده
زنده باد ایتالیا

رضا از تو گله دارم خفن !!!! آخه الان موقع اومدن بود ؟کجا بودی این همه وقت ؟!:hmm::f34r:

منم به ایتالیا رای میدم

کارت درسته داداش

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فرانک ريبري يک فوق ستاره است. اکثر مفسران فوتبال معتقدند ريبري يک بازيکن Chaotic هستش،‌ به اين معني که بازيکنيه که از يک اسلوب مشخص در بازي پيروي نمي‌کنه و نمي‌شه حدس زد مي‌خواد با توپ چي کار کنه. اين دقيقا همون جوونيهاي زيدانه. براي من مسلمه که کسي از پس مهار اون بر نمياد. در بايرن اين موضوع ثابت شد.

در مورد لوکا توني هم مي‌خوام اين نکته رو بگم که اولش که به بايرن اومد زياد مطمئن نبودم خريد خوبي باشه. نه تکنيک خوبي داره، نه علي‌رغم قد بلندش ضربه‌هاي سر فوق العاده‌اي داره، و نه سريع هستش. ولي خصوصياتي داره که اونو، به نظر من، به بهترين مهاجم حال حاضر اروپا تبديل کرده. مي‌دونه توپ کجا مي‌ره و همونجا قرار مي‌گيره تا توپ رو گل کنه. از زاويه‌هاي غير ممکن گل مي‌زنه، و فوروارد خودخواهيه، به اين معني که زياد به مهاجم کناريش پاس نمي‌ده. گلهايي که اين فصل براي بايرن زد ثابت کرد که يک فوروارد بزرگ لزوما نبايد مثل تيري هانري باشه.

ماريو گومز از آلمان هم مدل کوچک شده لوکا تونيه. جنگ آقاي گلي اين يورو بين توني، گومز، و فوروارد روسيه که مال تيم سن پترزبورگه خواهد بود.

حتي با وجود لوکا توني هم فکر مي‌کنم ايتاليا در گل زدن مشکل داشته باشه! آخه غير از پيرلو هافبک پاسور ديگه‌اي در تيمشون پيدا نمي‌شه،‌ و البته در کنار توني هم فوروارد موثر ديگه‌اي ندارن. شماها که واقعا فکر نمي‌کنيد دل پيرو در يورو بدرخشه؟!!

حرفا خیلی جالب بود رفیق من که کلی استفاده کردم

راجع به ریبری گمونم هنوز زوده که بخوایم نظری بدیم باید ببینیم روند رشدش همینجوری ادامه داره یا نه

دلپیرو هم که ایشالله بیخیال درخشیدن تو یورو بشه

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

من نمی دونم چرا هیچ کدوم از شما دوستان نمی خواید یه نیگا به لیست بازیکنان تیم ایتالیا بندازید تا بفهمید علاوه بر تونی و دلپیرو 3 تا مهاجم آماده دیگه هم دعوت شدن و جالب اینجاست که در تمام بازیهای اخیر ایتالیا تونی با یکی از دو مهاجم جوون یعنی دی ناتاله و بریلو بازی کرده و بازیها هم پر گل به سود ایتالیا تموم شده . اصلا احتمال زیاد داره در این جام دل پیرو به عنوان مهاجم ذخیره بازی کنه . در بازی با پرتغال و بازی با بلژیک هر دو با نتیجه 3 بر 1 به سود ایتالیا شد حضور این دو بازیکن جوون خیلی خیلی مثبت بود !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در مورد آنری چون توی تیم جدیدش بارسا خوب نبوده نمیشه گفت در فرانسه هم خوب نخواهد بود همونطور که دومنک گفته همیشه آنری برای فرانسه یک بازیکن دیگه هست اصلا آنری فرانسه با اون چیزی که در بارسلون دیدید قابل مقایسه نیست. همیشه این مورد ثابت شده و این دوره هم مطمئن هستم که ثابت خواهد شد که آنری تموم نشده و یکی از بهترین مهاجمهای دنیا هستش.
قبول دارم این رو. نمیگم نباید آنری رو میاورد. میگم باید ترزگه رو که انقدر طی یک فصل خوب بود دعوت میکرد. یعنی ترزگه ای که در 34 بازی 20 گل میزنه استحقاق بازی کردن در یورو 2008 رو نداشت ولی گومیز داشت؟ یا آنلکا؟

گلزن های ایتالیا در جام جهانی:
ایتالیا 2-0 غنا
پیرلو - یاکوئینتا

ایتالیا 1-1 امریکا
جیلاردینو

جمهوری چک 0-2 ایتالیا
ماتراتزی - اینزاگی

ایتالیا 1-0 استرالیا
توتی

ایتالیا 3-0 اوکراین
زامبروتا - تونی (2 گل)

آلمان 0-2 ایتالیا
گروسو - دل پیرو

نمیدونم اگه این بازیکن های bold شده مهاجم نیستن پس چی هستن :rolleyes:

ضمنا گفتی فرانسه... مهاجم های فرانسه در جام جهانی روی هم رفته 3 گل زدن (مهاجم های ایتالیا 7 گل زدن).
تو مراحل حذفی فقط 1 بار پای مهاجم هاتون به گل باز شد که آنری بود (مهاجم های ایتالیا در مراحل حذفی 4 گل زدن).

نمیدونم رو چه حسابی این حرف ها رو زدی.
306.gif

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
شک نکنید ایتالیا قهرمانه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amin_lili :
آره والا ، اما دل پیرو چون توی تیمش خیلی خوب بوده حتما باید گفت توی تیم ملی گند می زنه ( چه منطق باحالی!!! ):lol:
بازم می‌گم آنری همیشه برای تیم فرانسه یک بازیکن دیگه بوده. من نمی‌گم چون دلپیرو توی یوونتوس خوب بوده اینجا بد خواهد بود در مورد موقعیت یک بازیکن در یک تیم بحث می‌کنم. همیشه بازیکنهایی بودن که در یک تیم خاص خیلی بهتر از سایر تیمها بازی کردن و بازی می‌کنن و آنری هم یکی از اونهاست که همیشه برای فرانسه موثر بازی کرده.

بیچاره دی ناتاله و بریلو ! فکر کنم باید موقعی که نونهال بودن به تیم ملی دعوت می شدن تا این دوستمون اینها رو هم جزو مهاجمان جوان محسوب کنه ! تازه با این سن بالایی ( :lol:) که این دو مهاجم ایتالیایی دارن بنده خداها یه سر سوزن هم انگیزه براشون باقی نمونده
چون شناختم از این دو تا جوون!! ایتالیا زیاد نیست ترجیح می‌دم در موردشون نظری ندادم و بازیهاشون رو ببینم و بهت پیشنهاد می‌دم تو هم اگه شناختی از گومیز نداری زیاد در موردش بحث نکنی.

بنده خدا آنلکا میره از توپ جمع کن پشت دروازشون توپ رو می گیره و می کاره جلو دروازه و بازی رو شروع می کنه و همون توپ رو می بره می نشونه توی تور حریف ...:
نیازی به این کارها نیست آنلکا اگه همونجا تو خط حمله وایسه فرانسه اونقدر هافبک بازیساز داره که بیان از دفاع توپ رو براش راست و ریست کنن. برعکس تونی پرسرعت! ایتالیا باید همچین کار کنه چون پیرلو بازیسازتون که نای راه رفتن تو زمین رو نداره چه برسه به آوردن توپ از دفاع به حمله :lol:

آره بنده خدا راست می گه . توی جام جهانی آلمان آنری بهترین گلزن شد . ترزگه دوم شد . بقیه مهاجمای فرانسه هم مشترکا سوم شدن ...:
خوب تفاوت مربی با مربی اینجا مشخص میشه دیگه. می‌بینی که از اون همه مهاجم فرانسه توی جام جهانی فقط یکیش باقی مونده و خبری از ساها، ترزگه و جبریل سیزه نیستش چون اینها برای فرانسه موثر نبودن و حالا وقتشه که بنزاما، گومیز و آنلکا خودشون رو نشون بدن. هیچکدوم از این سه تا مهاجم که از تیم ملی فرانسه خط خوردن مهاجمهای بدی نیستن ولی بهتر منتظر بمونید و ببینید که تفکر دومنک چه کارها که نمی‌کنه.

فکر می‌کنید ایتالیا با این دونادونی می‌تونه به جایی برسه همیشه جام‌های بزرگ به مربی‌های بزرگ نیاز داره، دونادونی هنوز براش خیلی زوده که به فکر یورو 2008 باشه.

Last edited:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
قبول دارم این رو. نمیگم نباید آنری رو میاورد. میگم باید ترزگه رو که انقدر طی یک فصل خوب بود دعوت میکرد. یعنی ترزگه ای که در 34 بازی 20 گل میزنه استحقاق بازی کردن در یورو 2008 رو نداشت ولی گومیز داشت؟ یا آنلکا؟

گلزن های ایتالیا در جام جهانی:
ایتالیا 2-0 غنا
پیرلو - یاکوئینتا

ایتالیا 1-1 امریکا
جیلاردینو

جمهوری چک 0-2 ایتالیا
ماتراتزی - اینزاگی

ایتالیا 1-0 استرالیا
توتی

ایتالیا 3-0 اوکراین
زامبروتا - تونی (2 گل)

آلمان 0-2 ایتالیا
گروسو - دل پیرو

نمیدونم اگه این بازیکن های bold شده مهاجم نیستن پس چی هستن :rolleyes:

ضمنا گفتی فرانسه... مهاجم های فرانسه در جام جهانی روی هم رفته 3 گل زدن (مهاجم های ایتالیا 7 گل زدن).
تو مراحل حذفی فقط 1 بار پای مهاجم هاتون به گل باز شد که آنری بود (مهاجم های ایتالیا در مراحل حذفی 4 گل زدن).

نمیدونم رو چه حسابی این حرف ها رو زدی.

بازم اون بحث قدیمی شروع میشه که این حریف‌هایی که ایتالیا توی جام جهانی باهاشون بازی کرد کجا و اسپانیا، برزیل و پرتغال کجا!!!!!!!!!

مهاجمهای ایتالیا هنرشون توی جام جهانی این بود که به غنا، اوکراین و استرالیا گل زدن. بهتره الان که ایتالیا مجبوره با هلند و فرانسه بازی کنی حتما روی این مهاجمها حساب بازی کنی که توی بازی به این حساسی هم می‌تونن گل بزنن. :eek:

تو یبار اول صحبتت گفتی که چرا دومنک ترزگه رو صدا نزده خوب دلیلش همینه که آخرش خودت گفتی. این ترزگه به درد فرانسه نمی‌خوره، توی جام جهانی چیکار کرد مگه که الان صداش بزنن بیاد توی یورو 2008 هم همون کار رو بکنه. شاید ایتالیایی‌ها برای این ناراحتن که دیگه ترزگه‌ای نیست که پنالتی رو خراب کنه :happy:

بهتره بحثمون رو به سایر مهاجمهای ایتالیا نکشونیم که خودت می‌دونی این جیلاردینو و اینزاگی چقدر موثر بازی می‌کنن و چه گلزنهایی هستن!! خداییش دونادونی چندتا مهاجم آماده داشته که صداشون نزده. ایتالیا همینی رو داشته که رو کرده ولی بحث فرانسه فرق می‌کنه، فرانسه به بازیکنایی نیاز داره که انگیزه داشته باشن نه مثل ترزگه که راست توی زمین راه برن و بعدش همیشه هم جاشون توی تیم ثابت باشه.

از طرفی مهاجم ایتالیا تونی 2 گل زده توی جام جهانی و ماتراتزی هم فکر کنم 2 گل زد البته حساسیت گلهای ماتراتزی خیلی بیشتر از تونی بوده. الان پیشنهادی که من برای ایتالیا دارم اینه که اصلا روی ماتراتزی برای گلزنی حساب باز نکنه چون این ماتراتزی که الان توی یورو شاهدش خواهید بود شانس بیارید دروازه خودی رو باز نکنه خودش کلی براش حسابه :) اینو همینجوری نمی‌گم الان بیشتر از 6 ماه هست که این ماتراتزی با این کارهاش و این ادعاهاش بلای جون اینتر شده و اصلا قابل مقایسه با ماتراتزی جام جهانی نیست اون ماتراتزی کجا و این کجا. همیشه توی بازیهای اینتر این اواخر وقتی ماتراتزی بازی می‌کنه تنها کاری که باید بکنیم اینه که دعا کنیم این ماتراتزی کار نکنه که اخراج بشه! اینقدر این کارهاش کرد که آخرش مسبب این مانچینی هم شد اگه ما ببخشیمش فکر نکنم مانچینی ببخشش :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازم اون بحث قدیمی شروع میشه که این حریف‌هایی که ایتالیا توی جام جهانی باهاشون بازی کرد کجا و اسپانیا، برزیل و پرتغال کجا!!!!!!!!!

مهاجمهای ایتالیا هنرشون توی جام جهانی این بود که به غنا، اوکراین و استرالیا گل زدن. بهتره الان که ایتالیا مجبوره با هلند و فرانسه بازی کنی حتما روی این مهاجمها حساب بازی کنی که توی بازی به این حساسی هم می‌تونن گل بزنن. :eek:

تو یبار اول صحبتت گفتی که چرا دومنک ترزگه رو صدا نزده خوب دلیلش همینه که آخرش خودت گفتی. این ترزگه به درد فرانسه نمی‌خوره، توی جام جهانی چیکار کرد مگه که الان صداش بزنن بیاد توی یورو 2008 هم همون کار رو بکنه. شاید ایتالیایی‌ها برای این ناراحتن که دیگه ترزگه‌ای نیست که پنالتی رو خراب کنه :happy:

بهتره بحثمون رو به سایر مهاجمهای ایتالیا نکشونیم که خودت می‌دونی این جیلاردینو و اینزاگی چقدر موثر بازی می‌کنن و چه گلزنهایی هستن!! خداییش دونادونی چندتا مهاجم آماده داشته که صداشون نزده. ایتالیا همینی رو داشته که رو کرده ولی بحث فرانسه فرق می‌کنه، فرانسه به بازیکنایی نیاز داره که انگیزه داشته باشن نه مثل ترزگه که راست توی زمین راه برن و بعدش همیشه هم جاشون توی تیم ثابت باشه.

از طرفی مهاجم ایتالیا تونی 2 گل زده توی جام جهانی و ماتراتزی هم فکر کنم 2 گل زد البته حساسیت گلهای ماتراتزی خیلی بیشتر از تونی بوده. الان پیشنهادی که من برای ایتالیا دارم اینه که اصلا روی ماتراتزی برای گلزنی حساب باز نکنه چون این ماتراتزی که الان توی یورو شاهدش خواهید بود شانس بیارید دروازه خودی رو باز نکنه خودش کلی براش حسابه :) اینو همینجوری نمی‌گم الان بیشتر از 6 ماه هست که این ماتراتزی با این کارهاش و این ادعاهاش بلای جون اینتر شده و اصلا قابل مقایسه با ماتراتزی جام جهانی نیست اون ماتراتزی کجا و این کجا. همیشه توی بازیهای اینتر این اواخر وقتی ماتراتزی بازی می‌کنه تنها کاری که باید بکنیم اینه که دعا کنیم این ماتراتزی کار نکنه که اخراج بشه! اینقدر این کارهاش کرد که آخرش مسبب این مانچینی هم شد اگه ما ببخشیمش فکر نکنم مانچینی ببخشش :D

خوب بحث ها رو داری قاطی میکنی!

اگه بحث کمیت باشه، خودت دیدی که مهاجم های ایتالیایی خیلی بهتر از مهاجم های فرانسوی کار کردن در جام جهانی. چیزی که اول داشتی خلاف اش رو میگفتی.

اگر هم بحث کیفیت پیش بیاد. درسته، در مراحل حذفی فرانسه با سه تا تیم قوی بازی کرد و ایتالیا با یک تیم. اگرچه نامی از همون یک تیم هم نبردی تا استدلال ات در اینکه ایتالیا چهار تا تیم متوسط رو برده محکم تر جلوه کنه ;) شکست دادن آلمانِ میزبانِ با انگیزه که یک قدم تا فینال فاصله داره واقعا سخت تر از شکست دادن هر کدوم از تیم هایی بود که فرانسه در مراحل حذفی باهاشون بازی کرد. خصوصا اسپانیا که به بد بازی کردن در تورنمنت های بزرگ معروفه. جمهوری چکی که ایتالیا در مرحله گروهی شکست داد از نظر قدرت دست کمی از این اسپانیا نداشت.

بحث ما بحث این بود که مهاجم های ایتالیایی و فرانسوی گل های حساس زدن یا نه. درست؟ خب، مهاجم های فرانسه فقط یک بار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (برزیل - آنری). از اونور مهاجم های ایتالیایی هم یکبار تونستن به یک تیم بزرگ گل بزنن (آلمان - دل پیرو). پس میبینی از نظر کیفیتی فرقی نیست. مطمئنا اونطور که میگی مهاجم های ایتالیا فاجعه نبودن در جام جهانی.

در اینکه از گل هاییکه که مهاجم های فرانسه به تیم های بزرگ "نزدن" دفاع میکنی هیچ منطقی وجود نداره. نمیتونی ازش به عنوان استدلال استفاده کنی! اگه مهاجم هاتون به اسپانیا و پرتغال زده بودن یه حرفی. تو مهاجم های ایتالیا رو محکوم میکنی به اینکه هیچ کار در جام جهانی نکردن، من میگم مهاجم های فرانسوی هم دست کمی نداشتن و مطمئنا کار بزرگ تری نکردن. آمار هم اینو ثابت میکنه.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چون شناختم از این دو تا جوون!! ایتالیا زیاد نیست ترجیح می‌دم در موردشون نظری ندادم و بازیهاشون رو ببینم و بهت پیشنهاد می‌دم تو هم اگه شناختی از گومیز نداری زیاد در موردش بحث نکنی.
.

اولا که من تووی همه صحبت هام یه کلمه هم درباره بن زما صحبت نکردم . اگه کردم بیار نشون بده . دوما شما وقتی در مورد دو تا از مهاجمان آماده ایتالیا هیچ اطلاعی نداری اونوقت چطوری ادعا می کنی تیم ایتالیا رو اونقدر می شناسی که از مهاجمانش ایراد بگیری . تو حتی اسم این دو تا بازیکن هم به گوشت نخورده !!!
.
داداش من ، شما با اظهاراتت رسما اعلام کردی هیچی در مورد ایتالیا نمی دونی و حتی به خودت زحمت ندادی لیست بازیکنان دعوت شده ایتالیا رو یه نیگا بندازی . مطالعه هم بد چیزی نیست . برو در مورد مهاجمانی که دعوت شدن اطلاعات کسب کن بیا من در خدمتت هستم .

از طرفی مهاجم ایتالیا تونی 2 گل زده توی جام جهانی و ماتراتزی هم فکر کنم 2 گل زد البته حساسیت گلهای ماتراتزی خیلی بیشتر از تونی بوده.
.
ماتراتزی یه گل زد داداش من . ولی اینو قبول دارم که تاثیر گلش خیلی زیاد بود . اونقدر تاثیر گلی که تو فینال به فرانسه زد زیاد بوده که شما اون گل رو 2 تا حساب کردی ...

الان پیشنهادی که من برای ایتالیا دارم اینه که اصلا روی ماتراتزی برای گلزنی حساب باز نکنه چون این ماتراتزی که الان توی یورو شاهدش خواهید بود شانس بیارید دروازه خودی رو باز نکنه خودش کلی براش حسابه

همین ماتراتزی براتون یه گل خوشبو که بوش هیچ وقت از یادتون نره کادوپیچ کرده گذاشته کنار :lol:

بالا