amin_lili
کاربر تازه وارد
امین جان ایتالیا باخت اما امیدوارم که آلمان حداقل قهرمان نشه
خواهر دست رو دلم نذار که بدجوری خرابم . دل خوشی ما بود دیگه . اینم که نشد
ایشاللا 2010 افریقای جنوبی.:blush:
به جز اتریش و سوئیس که میزبان بودند و به حکم میزبانی براشون می شد شانس قهرمانی ( هر چند نزدیک به محال) قائل بود بقیه تیمهای نظر سنجی ، تیمهای اسم و رسم دار بودن . واقعا من یکی فکرشو نمی کردم روسیه بتونه شانسی داشته باشه . به هر حال این طور که از شواهد بر میاد روسیه داره می شه یونان یورو 2004 . انصافا با بازیهایی که انجام داده این عنوان قهرمانی برازنده اش هست ...
من که خیلی از حذف ایتالیا خوشحال شدم.به امید قهرمانی آلمان آریائی نه مانکنها.
عزیز همین مانکن ها که شما میگی که تو جامجهانی تو کشور خودشون این آریایها رو کردن تو قوطی فرستادن بقل دست مامان جونشان
البته قبل از جام هم تو قوطی رفتید
البته قابل فهم است که چقدر از ایتالیا می ترسیدید با اینکه این ایتالیا اون ایتالیا جام جهانی نبود بازم از روبرو شدن باهاش می ترسیدید![]()
نه که نمی ترسیم ایتالیا ترسید که زود حذف شد تا با آلمان روبرو نشه
نیمه اول تموم شد تا اینجا که ترکیه آلمان و لوله کرده![]()
آلمان آریائی :wub: سرور مانکنایی :lol:
و در نهایت ترکیه لوله شد.
اونم تو دقیقه 90باز خوبه که تونستید ترکیه را لوله کنید
به همین روال ادامه بدید ترکیه ها را لوله کنید شاید به جای رسیدید![]()
باز خوبه که تونستید ترکیه را لوله کنید
به همین روال ادامه بدید ترکیه ها را لوله کنید شاید به جای رسیدید![]()
اونم تو دقیقه 90![]()
نه که شما رومانیو کیسه ی گل کردین خوب شد موتو کم دقتی کرد زد وسط دسته دروازه بان و گرنه باخته بودین همون اول حذف شده بودین اونم رمانی که از تیم دوم هلندم 2 0 باخته بود![]()
آره اینا درسته ما به هلند باختیم و شما به کرواسی شما اتریش رو بردید و ما فرانسه
شما با تمام بازیکن های که در جام جهانی بودند پرتغال را بردید (در صورتی که پرتغال اصلا خودش نبود) ولی ما با کنار رفتن نستا و توتی قبل از جام و مصدوم شدن کاناوارو قبل از شروع بازی ها و محروم بودن پیرلو و گتوسو با اسپانیا بازی کردیم و فقط تو پنالتی باختیم
و آلان ایتالیا داره پوست می ندازه و این چیزا طبیعی ولی مثل آلمان نمی زاره که تیمش بشه تیم پیر پاتالا تا بعد به فکر عوض کردنشون بیفته![]()