به نقل از a Truth Seeking :این کار رو دقیقا با چه نرم افزاری طراحی کردین اتفاقا من در یک انجمن دیگه طراحی یه همچین کارهایی رو سوال کرده بودم.
به نقل از Rollcage :چون ساحلش آفتابي بود خيلي باحال بود. فقط بخاطر آفتابش :lol:
به نقل از faridbahal :اگه با فتو شاپه جدا باحاله! خیلی قشنگه
اي بابا ... شما كه ديگه غريبه نيستيد كه برم امضاتون رو اديت كنم يا pm بدم ... گفتم همين جا يادتون بندازم ... مخلص شما هم هستيم.به نقل از Gt_Max :دوستان فوتوشاپ دوست عزيز ! ( قربون همتون برم تك تك !) فكر نمي كنيد كه بايد پيرامون موضوع تاپيك پست بزنيد...؟ :blush:
شبي شد نه ؟![]()
به نقل از شايان :شما اين متن رو بخون ... بر اساس اين ، اديت كن ... (Rollcage جان ) شما هم همينطور![]()
---------------------------------
محدودیت در امضا![]()
طبق همفکری و تصمیمی که با مدیران گرفته شده، اندازه و حجم امضای کاربران کنترل خواهد شد. متاسفانه امضای بعض از دوستان یا با فونتهای درشت نوشته شده یا از عکسهای بزرگی استفاده شده که ظاهر و نظم صفحات فروم رو بهم میریزه.
معیار امضای مناسب به این صورت است:
- حداكثر اندازه فونت: اندازه استاندارد نوشته ها، مشابه امضای من، که میتونه حداکثر Bold باشه.
- حداكثر تعداد خطوط: امضاي بيشتر از 5 خط مجاز نيست.
- حداكثر سايز عكس: سايز عكسهايي كه در امضا به كار برده ميشه حداكثر ميتونه 468 (عرض) در 60 (طول) باشه.
- حداکثر تعداد عکس: 1 عدد با رعایت سایز بالا
- ترکیب عکس و متن: حداکثر 1 عکس و 3 خط نوشته
معیار امضای مناسب به این صورت است:
- حداكثر اندازه فونت: اندازه استاندارد نوشته ها، مشابه امضای من، که میتونه حداکثر Bold باشه.
- حداكثر تعداد خطوط: امضاي بيشتر از 5 خط مجاز نيست.
- حداكثر سايز عكس: سايز عكسهايي كه در امضا به كار برده ميشه حداكثر ميتونه 468 (عرض) در 60 (طول) باشه.
- حداکثر تعداد عکس: 1 عدد با رعایت سایز بالا
- ترکیب عکس و متن: حداکثر 1 عکس و 3 خط نوشته
يه contact me هم داشتی پاک کردیبه نقل از شايان :من كي گفتم امضات نظم رو بهم زده ؟! من گفتم از مقررات پي تي خارج شده ...
راستي چطوري حساب كردي امضاي من از 5 خط بيشتر شد ؟!
يه بار ديگه اينو بخون پس :![]()
به نقل از شايان :من كي گفتم امضات نظم رو بهم زده ؟! من گفتم از مقررات پي تي خارج شده ...
راستي چطوري حساب كردي امضاي من از 5 خط بيشتر شد ؟!
يه بار ديگه اينو بخون پس :![]()