• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر خواهي جدا گونه توي ياكس

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام
من قبلا اين و پرسيدم ولي نه جوابم و ديدم و نه سوالم و! :rolleyes:
امم
من ميخوام كه براي همه پستها نظر خواهي نداشته باشم و از ياكس استفاده ميكنم
من كدهايي كه بين <head> بود و تو خود قالب گذاشتم و قسمت دوم كدها هم با پستي كه ميخواستم نظر خواهي داشته باشه پست و پابليش كردم ولي هيچي نشد! و تمام نظر خواهيها قبلي هم پاك شد!
سوالم اينه كه چطور ميتونم دلبخواهي جعبه نظر خواهي بذارم با استفاده از ياكس توي بلاگر؟ :D
خوش باشيد
يك دختر ايراني

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
متاسفانه يا بايد همه رو انتخاب كني... يا اينكه واسه انتخابي بودن ديگه همه رو نميشه داشته باشي...
بعدش هم بايد براي هر پست يه شماره بدي توي اون اسكريپت ياكس كه نظرخواهي ها با هم فرق داشته باشه.

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام
ممنون!
خب اگه بخوايم كه همه روبرداريم و فقط برا بعضيها بذاريم از اين به بعدء بايد قسمت اول و سر جاش بذاريم و قسمت دوم
<SCRIPT language="javascript">get_comment_link(<$BlogItemNumber$>)</SCRIPT><noscript><a href = "http://rateyourmusic.com/yaccs/commentsn/b=90000031421_and_e=<$BlogItemNumber$>">&#1606;&#1592;&#1585;
&#1576;&#1583;&#1607;&#1610;&#1583;</a></noscript>
رو هم با پستي كه ميخوايم بفرسيتيم پابليش كنيم و به جاي بلاگ آيتم نامبر خودمون يه عدد بذاريم؟؟؟؟
آره؟ :?:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام
احسان ببين اينجا تاريخ عضو شدن من و اينطوري نوشته:
persiangirl
تازه وارد

Joined: 01 Jan <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>1970</span>

يعني اينكه تاريخت شوته! ;)

sh7228

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:idea:
چه جوري ميشه كه احسان 13 Mar 2003 عضو شده و صاحاب اينجا شده؟؟؟؟!!!!! :?:
بعد ما ها كه از قبل از تولدمون اينجا عضو بوديم هنوز معاون سايت هم نشديم؟ :(
اينجا پارتي بازي شده :( :( :cry[/left]

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ممنون!
خب اگه بخوايم كه همه روبرداريم و فقط برا بعضيها بذاريم از اين به بعدء بايد قسمت اول و سر جاش بذاريم و قسمت دوم
<SCRIPT language="javascript">get_comment_link(<$BlogItemNumber$>)</SCRIPT><noscript><a href = "http://rateyourmusic.com/yaccs/commentsn/b=90000031421_and_e=<$BlogItemNumber$>">نظر
بدهيد</a></noscript>
رو هم با پستي كه ميخوايم بفرسيتيم پابليش كنيم و به جاي بلاگ آيتم نامبر خودمون يه عدد بذاريم؟؟؟؟
آره؟ :?:

من فكر نمي كنم لازم باشه به جاي <$BlogItemNumber$> خودمون عددي بذاريم .. به هر حال اين عبارت با شماره اون مطلبي كه در وبلاگمون پست مي كنيم جاي گزين ميشه و اون شماره هم در كل وبلاگ ما unique هست و گرنه كه سيستم آرشيو بلاگر درست كار نمي كرد .. پس به نظرم اين كار ضروري نيست :rolleyes:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
دختر ايراني...
درست ميگي. هم ميتوني كد بلاگر رو بذاري كه عدد اتوماتيك درست كنه و هم خودت ميتوني عدد بدي.
تاريخ اينجا هم يه كم ايراد داره كه بايد درست كنم. آخه از اون فروم قبلي همه رو منتقل كردم اينجا...

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
من كه قبلا گفتم! كدهاي اول و بين حد گذاشتم و كدهاي دوم هم پايين مطلبي كه نظر خواهي ميخوام برا بذارم گذاشتم ولي هيچي نشد!!!!!!!!! به جاش همه چيز قاطي پاتي شد!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ببين اگه كدي رو اشتباه كپي نكرده باشي و يا تگي باز نمونده باشه نبايد چيزي بهم بريزه و بايد درست كار كنه.

بالا