• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر دوستان درمورد فروشگاه فیلم و سریال

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
وقت بخیر
از دوستانی که تجربه داشتن چندتا سوال درمورد فروشگاه فیلم و سریال داشتم .
درامدش درماه چقدره حدودا ؟
از نظر پلیس فتا و اینا چی ؟ والا ما تا 7 جد قبلمون پاشون به کلانتری باز نشده :D
واسه شروع کار 150 گیگ فیلم درست حسابی 2012 و 2013 کافیه ؟
اگه با یه شرکتی مثه هموار قرارداد ببندم مامور پست میاد دم خونه مرسوله رو ازم تحویل میگیره ؟
نحوه تبلیغ از سایت باید چطوری باشه ؟ لینک باکس، بک لینک یا ... ؟
پیشاپیش ممنون از دوستان

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
قدیما سر میدون ها خیلی فیلم می فروختند اما هرچی سرعت اینترنت بالاتر میره دیگه مردم هم کم تر فیلم می خرند و دانلود می کنند و به همون نسبت اینترنتی کمتر می خرند

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
قدیما سر میدون ها خیلی فیلم می فروختند اما هرچی سرعت اینترنت بالاتر میره دیگه مردم هم کم تر فیلم می خرند و دانلود می کنند و به همون نسبت اینترنتی کمتر می خرند
فرمایش شما صحیح
اما هنوزم هستن کسایی که خرید اینترنتی رو ترجیح میدن

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
واسه شروع حداقل 10 ترابایت لازمه. 150 گیگ که عددی به شمار نمیاد! آرشیو باید از همه نوع مستند، کارتون، سریال (مخصوصا این مورد) و فیلم های جدید و قدیم باشه.

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
10 ترا هم که نه . ولی حداقل 1 ترا لازمه . ترجیحا فیلم ها و سریالهایی رو برای شروع بذار که توی سایت های معتبر مشابه نباشه . مثل skins - l word - angels in america اینا سریالهایی هست که خیلی ها دنبالشن و خرید می کنن . فیلم ها نصفشو کارهای جدید بذارو نصف دیگه رو فیلم های معروف و معتبر قدیمی و همینطور کالکشن بازیگران پر طرفدار .
درمورد پلیس فتا تجربه ی من اینو میگه که پلیس مجازی کاملا سلیقه ای و تصادفی عمل می کنه و بستگی به شانست داره . یه سایت مثل باران مووی هر روز اذیتشون می کنند و یه سایت مثل طلافیلم که رسما فیلم پورنو میذاره رو کسی باهاشون کاری نداره . یک نکته ی مهم کلا توی ایران چیزهایی که اقبال عمومی زیاد داره فیلتر و اذیت میشه . مثلا ما ده ها نرم افزار ارتباطی با کارکرد مشابه داریم مثل لاین ، اسکایپ ، کوکو ، تانگو . ولی فقط ویچت فیلتر میشه . در مورد آرشیو هم اگر خواستی من میتونم کمکت کنم. موفق باشی .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
باتشکر از راهنمایی همه دوستان.
درمورد اطلاعات هم اگر قصدم راه اندازی باشه فعلا بصورت گلچین از همین 150 گیگ قرار میدم تا ارشیوم رو تکمیل کنم.
حالا دوستان ایا درکل تاسیس فروشگاه فیلم و سریال رو بادرنظر گرفتن همه ی مزایا و معایبش پیشنهاد میدین یا نه ؟

بالا