سلام
قبل از هر چي نميدونم مشكل من با اين قست ربط داره يا نه، لطفا اگه مربوط به بخش ديگه اي بود زحمت انتقالش رو بدين! :blush:
اما مشكل من براي انتخاب يك دامين خوب! لطفا با توجه به فعاليتهاي زير يه دامين خوب برام پيدا كنين
1. روي اين دامين ام تي نصب خواهد شد!
2. وبلاگ مورد نظر تقريبا در مورد همه چيز مطلب خواهد داشت! كامپيوتر ، اينترنت ، تجارت الكترونيك ، خريد و فروش هرچي كه جور در بياد
، عرفان ، نقاشی و .......................
3. فعلا به زبان فارسي است ولي بعد از يه مدت كه كارها روي غلطك افتاد زبان انگليسي هم به اون اظافه ميكنم!
4. ترجيحا كام و يا نت باشه! اما اگه دامین جیگری باشه به Ws اون هم راضی هستم!
5. از كلمات Iran و Ir استفاده نشه ولی اگه از persian استفاده بشه مشكلي نداره!
-------------------------
یه موضوع جالب و در عین حال اسف بار اونم اینکه تا به حال چیزی حدود 37.000.000 دامین در کل دنیا ثبت شده
و برای همینه که پیدا کردن یک دامین مناسب و خوب خیلی مشکل بید!
جان من نا امیدم نکنید Okay؟
:blush: 
قبل از هر چي نميدونم مشكل من با اين قست ربط داره يا نه، لطفا اگه مربوط به بخش ديگه اي بود زحمت انتقالش رو بدين! :blush:
اما مشكل من براي انتخاب يك دامين خوب! لطفا با توجه به فعاليتهاي زير يه دامين خوب برام پيدا كنين
1. روي اين دامين ام تي نصب خواهد شد!
2. وبلاگ مورد نظر تقريبا در مورد همه چيز مطلب خواهد داشت! كامپيوتر ، اينترنت ، تجارت الكترونيك ، خريد و فروش هرچي كه جور در بياد
3. فعلا به زبان فارسي است ولي بعد از يه مدت كه كارها روي غلطك افتاد زبان انگليسي هم به اون اظافه ميكنم!
4. ترجيحا كام و يا نت باشه! اما اگه دامین جیگری باشه به Ws اون هم راضی هستم!
5. از كلمات Iran و Ir استفاده نشه ولی اگه از persian استفاده بشه مشكلي نداره!
-------------------------
یه موضوع جالب و در عین حال اسف بار اونم اینکه تا به حال چیزی حدود 37.000.000 دامین در کل دنیا ثبت شده
جان من نا امیدم نکنید Okay؟