TOMASS ANJELLO
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,158
- لایکها
- 12
با سلام
خدمت دوستان علاقه مند به بازیهای رایانه ای
هدف از انجام این نظرسنجی
آگاهی از عملکرد شرکتهای فارسی سازی در ایران می باشد .
به طور مثال
من بازی وارکرافت 3 را از شرکت دارینوس خریداری کرده ام و همان بازی را از یک شرکت بدون نام و نشان دیگر نیز خریداری کرده ام که هیچ کدام کیفیت خوب و دیالوگهای کاملا فارسی شده ای را ندارند .
" در مورد نواقص کار شرکتهای دوبله بازی های رایانه ای , مفصل در تاپیک مخصوص بازیهای فارسی بحث خواهیم داشت "
من در این چند وقت آشنایی خودم با دنیای بازیها هنوز به طور کل و قاطع نمی توانم نظری در مورد کار دوبله آنها داشته باشم .
پس با این نظر سنجی قصد رفع این ابهامات را از ذهن خود و دیگران دارم .
لطفا دوستانی که در این نظرسنجی شرکت می کنند به سوالات زیر در یک پست مجزا پاسخ بدهند
و اگر نظر خاصی در این مورد دارند عنوان کنند .
این نظر سنجی به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت .
سوالات :
1. آیا بازیهای فارسی شده را خریداری می کنید ؟ به چه دلیل ؟
2. آیا حاضر به خرید بازیهای دوبله شده با قیمتهایی گزاف هستید ؟ دلیل !
3. کیفیت کار تمامی شرکتهای دوبله را در چه سطحی ( ضعیف – متوسط – خوب ) می بینید ؟
4. نظرتان در مورد دوبله بازی های کمپانی های خارجی توسط شرکتهای ایرانی چیست ؟
5. کار کدام شرکت دوبله را بهتر از دیگر شرکتها می دانید ؟ دلایل خود را ذکر کنید .
6. به نظر شما کار دوبله بازیها درست است یا خیر ؟ لطفا دلایل خود را ذکر کنید .
7. چه پیشنهادهایی برای ادامه این صنعت ! دارید ؟ انتظار شما از ادامه کار دوبله بازیها چیست ؟
با تشکر از دوستان گرامی
خدمت دوستان علاقه مند به بازیهای رایانه ای
هدف از انجام این نظرسنجی
آگاهی از عملکرد شرکتهای فارسی سازی در ایران می باشد .
به طور مثال
من بازی وارکرافت 3 را از شرکت دارینوس خریداری کرده ام و همان بازی را از یک شرکت بدون نام و نشان دیگر نیز خریداری کرده ام که هیچ کدام کیفیت خوب و دیالوگهای کاملا فارسی شده ای را ندارند .
" در مورد نواقص کار شرکتهای دوبله بازی های رایانه ای , مفصل در تاپیک مخصوص بازیهای فارسی بحث خواهیم داشت "
من در این چند وقت آشنایی خودم با دنیای بازیها هنوز به طور کل و قاطع نمی توانم نظری در مورد کار دوبله آنها داشته باشم .
پس با این نظر سنجی قصد رفع این ابهامات را از ذهن خود و دیگران دارم .
لطفا دوستانی که در این نظرسنجی شرکت می کنند به سوالات زیر در یک پست مجزا پاسخ بدهند
و اگر نظر خاصی در این مورد دارند عنوان کنند .
این نظر سنجی به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت .
سوالات :
1. آیا بازیهای فارسی شده را خریداری می کنید ؟ به چه دلیل ؟
2. آیا حاضر به خرید بازیهای دوبله شده با قیمتهایی گزاف هستید ؟ دلیل !
3. کیفیت کار تمامی شرکتهای دوبله را در چه سطحی ( ضعیف – متوسط – خوب ) می بینید ؟
4. نظرتان در مورد دوبله بازی های کمپانی های خارجی توسط شرکتهای ایرانی چیست ؟
5. کار کدام شرکت دوبله را بهتر از دیگر شرکتها می دانید ؟ دلایل خود را ذکر کنید .
6. به نظر شما کار دوبله بازیها درست است یا خیر ؟ لطفا دلایل خود را ذکر کنید .
7. چه پیشنهادهایی برای ادامه این صنعت ! دارید ؟ انتظار شما از ادامه کار دوبله بازیها چیست ؟
با تشکر از دوستان گرامی