✔️ Google Star
Registered User
- نوشتهها
- 153
- لایکها
- 52

دلیل ایجاد این تاپیک ناآگاهی بنده از سیستم بانکی کشور است و نگرانی از عواقب احتمالی قانونی, همچنین نظرات و پیشنهادات دوستان در خصوص این ایده ساده بنده.
عرضم را خلاصه کنم به اینکه تقریبا اوایل فروردین امسال بود که با سیستم های دریافت تسهیلات اعتباری تا حدودی آشنا شدم به عنوان مثال ویپاد پاسارگاد
و به لطف و راهنمایی دوستان اینجا (پی تی) به ویژه پُست های پرویز عزیز با سایر سایت ها و سیستم ها و موضوع مهم اعتبار یا همان نُمره بانکی.
اعتبار بنده متاسفانه 0 بود و هست / حاصل اینکه تصمیم گرفتم به دو دلیل زیر در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره حساب باز کنم (اینترنتی و حضوری)
1) دریافت تسهیلات خُرد با هدف افزایش امتیاز اعتبار بانکی یا همان نُمره و همچنین استفاده برای موارد اضطرای از جمله تامین کسری, خرید روزمره و غیره ....
2) داشتن حساب برای دریافت وام های احتمالی در آینده دور یا نزدیک (متاسفانه وثیقه و چک صیادی ندارم منتها شاید طرح و برنامه ای که با شرایط بنده همخوانی داشته باشد یافتم و یا ایجاد شد.
در کل شما چه فکر میکنید ؟! این طرح را انجام دَهَم یا خِیر ؟ (ایجاد حساب در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره)
وقت زیادی برای انجام این طرح نیاز نیست و از طرفی هزینه چندانی ندارد.
لطفا نظرات / پیشنهادات / انتقادات یا حتی اگر شوخی و طنزی در ذهن دارید مطرح نمایید.
پیشاپیش سپاس از لطف و محبت شما

Last edited: