برگزیده های پرشین تولز

نظر سنجی در خصوص ایجاد حساب در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره توسط بنده

آیا با ایجاد حساب در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره توسط بنده موافق هستید؟

• آری

• خیر

Results are only viewable after voting.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
🟢 درود به دوستان, وقت شما بخیر

دلیل ایجاد این تاپیک ناآگاهی بنده از سیستم بانکی کشور است و نگرانی از عواقب احتمالی قانونی, همچنین نظرات و پیشنهادات دوستان در خصوص این ایده ساده بنده.

عرضم را خلاصه کنم به اینکه تقریبا اوایل فروردین امسال بود که با سیستم های دریافت تسهیلات اعتباری تا حدودی آشنا شدم به عنوان مثال ویپاد پاسارگاد
و به لطف و راهنمایی دوستان اینجا (پی تی) به ویژه پُست های پرویز عزیز با سایر سایت ها و سیستم ها و موضوع مهم اعتبار یا همان نُمره بانکی.
اعتبار بنده متاسفانه 0 بود و هست / حاصل اینکه تصمیم گرفتم به دو دلیل زیر در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره حساب باز کنم (اینترنتی و حضوری)

1) دریافت تسهیلات خُرد با هدف افزایش امتیاز اعتبار بانکی یا همان نُمره و همچنین استفاده برای موارد اضطرای از جمله تامین کسری, خرید روزمره و غیره ....

2) داشتن حساب برای دریافت وام های احتمالی در آینده دور یا نزدیک (متاسفانه وثیقه و چک صیادی ندارم منتها شاید طرح و برنامه ای که با شرایط بنده همخوانی داشته باشد یافتم و یا ایجاد شد.

در کل شما چه فکر میکنید ؟! این طرح را انجام دَهَم یا خِیر ؟ (ایجاد حساب در همه بانک ها, موسسات مالی و غیره)
وقت زیادی برای انجام این طرح نیاز نیست و از طرفی هزینه چندانی ندارد.

لطفا نظرات / پیشنهادات / انتقادات یا حتی اگر شوخی و طنزی در ذهن دارید مطرح نمایید.

پیشاپیش سپاس از لطف و محبت شما 🙏

Last edited:

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
نفر اول خودم با تصمیم خودم موافقت کردم و نظر آری ثبت نمودم 😏 :ROFLMAO:
------
لطفا نظرات / پیشنهادات / انتقادات یا حتی اگر شوخی و طنزی در ذهن دارید مطرح نمایید.
پیشاپیش سپاس از لطف و محبت شما 🙏

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,164
خیر
به نظرم باید دولت، حکومت،...
از بدو تولد برای هر فرد
یک حساب بانکی، یک حساب بیمه باز کنه
(برای احترام به شهروند، بعد از 18 سالگی بهش اجازه بده که اون عوض کنه به هر بانک)
خلاص... :D

الان دیگه با یک کد شبا، به راحتی و غیر حضوری می تونید اکثرا کارهای بانکی و مالی انجام بدید

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
خیر
از بدو تولد برای هر فرد
(برای احترام به شهروند، بعد از 18 سالگی بهش اجازه بده که اون عوض کنه به هر بانک)

الان دیگه با یک کد شبا، به راحتی و غیر حضوری می تونید اکثرا کارهای بانکی و مالی انجام بدید
پرویز عزیزم / دوست من / برادر من
متوجه فرمایش شما هستم منتها 2 مشکل اساسی دارم
مشکل اول انگار از کُره دیگر به زمین آمدم نُمره اعتبار بنده 0 / فاقد چک و وثیقه
مشکل دوم پُر رنگ تر است / به لحاظ روحی احساس بسیار بدی دارم انگار در این دُنیا نبودم / احساس نبودن / احساس ....
تا پارسال همیشه از یک حساب بانکی قرض الحسنه جاری استفاده میکردم منتها با بررسی شرایط دریافت وام و تسهیلات متوجه شدم که شرط اول همه بانک ها برای دریافت وام افتتاح حساب است / ضامن و وثیقه که خوشبختانه ندارم حداقل داخل همه بانک ها و موسسات حساب ایجاد کنم با موجودی حداقل ممکن مثلا 10 20 هزار تومان
در کل وقت زیادی نیاز ندارد : حداکثر 1 روز و هزینه ای هم ندارد حداکثر 200 الی 500 ت.

نگرانی بنده از عواقب احتمالی هست چون با سیستم بانکی و موضوع مالیات و حتی بیمه هیچ آشنایی ندارم / در حال حاضر که در حال تایپ هستم احساس میکنم با گاو مَش حسن تفاوتی ندارم (شوخی نمیکنم انگار در این دنیا نبودم) 😓

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
خیر
از بدو تولد برای هر فرد

این موضوع را هم فراموش کردم عرض کنم که حتی پدر و مادر گرامی بنده هم در این خصوص که شما فرمودید هیچ کمک و حتی راهنمایی نفرمودید و به فکر نبودند.
چه انتظاری میتوانم از مسئولین داشته باشم ؟! 😞
قبلا هم عرض کردم خوشبختانه دوستان مجازی خوبی در پی تی دارم و مطرح کردن همین مسائل اگر درمان نباشد مَرحَم است. سلامت و پایدار باشید.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
پرویز جان تقریبا بعد از دو ساعت کشتی کج با سرور موفق شدم / از صمیم قلبم ممنونم 🙏
استعلام حساب ها
استعلام چک های برگشتی
استعلام محچک
استعلام تسهیلات
استعلام پیچک
=================
اطلاعات بسیار خوب و کار آمدی داره و آیا نکته خاصی هست که متوجه نشده باشم و به لطف شما استفاده کنم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
6,970
ممنون پرویز. دنبال همچین چیزی بودم که شماره حساب ها رو نشون بده. من 26 تا حساب داشتم البته با بسته شده ها. 4-5 تای دیگه باید بسته شن
بانک کشاورزی 12-13 سال پیش حساب داشتم، فکر می کردم چون استفاده نکردم حساب رو بستن. شماره حساب ها رو هم نداشتم. دیدم فعاله.

حساب ويژه منظور کوتاه مدت ویژه هست؟

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون پرویز. دنبال همچین چیزی بودم که شماره حساب ها رو نشون بده. من 26 تا حساب داشتم البته با بسته شده ها. 4-5 تای دیگه باید بسته شن
بانک کشاورزی 12-13 سال پیش حساب داشتم، فکر می کردم چون استفاده نکردم حساب رو بستن. شماره حساب ها رو هم نداشتم. دیدم فعاله.

حساب ويژه منظور کوتاه مدت ویژه هست؟
تیام جان چه دلیل بانکی داره که پیگیر بستن حساب ها هستید؟!
برای اعتبار بانکی نمره منفی داره یا ... ؟!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
6,970

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
رتبه اعتباری نداشتم که.
حسابا اضافی هستن. لازم نیستن.
شاید در آینده به همین حساب ها نیاز پیدا کنید.
دلیل منطقی و قانونی پیدا نکردم که تعداد حساب زیاد در کل تاثیر منفی داشته باشه.
به لحاظ رتبه اعتباری هم تقریبا اطمینان دارم.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,164
شاید در آینده به همین حساب ها نیاز پیدا کنید.
دلیل منطقی و قانونی پیدا نکردم که تعداد حساب زیاد در کل تاثیر منفی داشته باشه.
به لحاظ رتبه اعتباری هم تقریبا اطمینان دارم.
تعداد حساب زیاد و بدون استفاده

پولشویی و اجاره حساب،... :D

us12

Registered User
لایک‌ها
410
حساب متعدد که امتیازی نداره
شما در یک بانک یک حساب باز کنید و سعی کنید حساب جاری با دسته چک باشد.
اکثر بانک ها 3 برابر معدل 6 ماهه حساب جاری را تا سقف 200 میلیون وام میدن
یعنی شما یک حساب جاری باز کنید یک ماه 200 میلیون موجودی نگه دارید 6 ماه بعد برید 100 میلیون وام بگیرید
البته باید شرایط اون بانک را چک کنید شاید اینجوری که من گفتم نباشد ...

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
52
تعداد حساب زیاد و بدون استفاده

پولشویی و اجاره حساب،... :D
ممنونم پرویز جان از راهنماییتون
پولم کجا بود عزیز من که بخوام بشورم :ROFLMAO: داشتم خرج میکردم, پول شستن نمیخواد.
در خصوص اجاره حساب هم متاسفانه آگاهی بنده صفر است خواهش میکنم راهنمایی نمایید که اجاره حساب یعنی چه ؟ چه کاربردی دارد ؟!
لیست تراکنش های هر حساب که موجود است مثلا یک حساب در بانک ملی ایجاد میکنم داخل این حساب هم 20 هزار تومان پول است چرا باید نگران پولشویی و یا اجاره حساب باشم را نمیدانم ؟! متاسفانه سطح دانش بنده در خصوص امور بانکی با سطح دانش گاو 🐮 مَش حسن اگر کمتر نباشد برابر است 😞

بالا