• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر سنجی در مورد وب سایتها - وب سایت خود را اینجا معرفی کنید و نظر دیگران را بدانید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
در این تاپیک ، دوستان میتوانند وب سایت مورد نظر خود را مطرح کنند و نظر دیگران در مورد آن را بدانند

ghazalec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحال میشم نظر دوستایی که با سایت ما آشنا هستن را در مورد سایت www.ghazalec.com هم بدونم

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
اگر پیشنهادی در مورد بهبودی سایت سازمان خبری کشاورزی ایران (ایانا) http://www.iananews.com/english دارید یا متوجه باگ هایی در برنامه نویسی شده اید لطفا من رو با آدرس ایمیل زیر در جریان بگذارید.

خیلی ممنون از همگی.

Mehregan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این هم بزرگترین فروم تخصصی و فوق تخصصی پزشکی ایران--- با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص---- با امکانات

بسیار ----حتما ببینید----www.PersianCase.Com

navid_milani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام
با عرض خسته نباشيد خدمته شما مدير محترم ايراني
www.farsiupload.com
بزرگترين آپلود سنتر ايراني
براي اولين بار در ايران
با دادن لينك مستقم 1
با دادن 1 GB فضا براي آپلود هر فايل به صورته كاملآ رايگان......
براي شما فارسي زبان ها در خدمت شماست .

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

omidpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سایت من در مورد شهرستان جلفا و تاریخچه و فرهنگ این شهرستان هستش . مطالب خواندنی در مورد کامپیوتر و مقاله های آموزشی هم داره . ممنون میشم نظر بدید . کمکی آراز

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
این سایت من در مورد شهرستان جلفا و تاریخچه و فرهنگ این شهرستان هستش . مطالب خواندنی در مورد کامپیوتر و مقاله های آموزشی هم داره . ممنون میشم نظر بدید . کمکی آراز
:blink: کدوم سایتو میگی؟!!
من که چیزی نمیبینم:blink:

omidpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یادم رفته خو د سایت رو معرفی کنم :
http://www.kemkiaraz.com
این سایت در مورد شهرستان جلفا ، تاریخ ، هویت و فرهنگ مردم جلفا است به همراه آلبوم تصاویر مکانهای دیدنی و جاذبه های گردشگری شهرستان .
میزبان شمائیم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
این هم سایت من هست در مورد شهرستان شهریار

www.shahriariha.com

pedramr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يك پورتال در واقع سايتيه كه شما از طريق اون به همه اطلاعات مورد نياز خودتون توي اينترنت دسترسي پيدا مي‌كنن. فرض كنين كه نياز دارين سايتهاي طبقه بندي شده فارسي ، اطلاعات هواشناسي ايران ، سايتهاي كاربردي و ترجمه و چَت ، اخبار طبقه بندي شده و روزنامه‌ها رو بخونين و در عين حال ، در انجمن‌هاي مجازي شركت كرده ، و به بحث و تبادل نظر در مورد مسائل گوناگون بپردازين و يا بخشهايي از وب رو خودتون طبقه بندي كنين و در سايت قرار بدين تا هميشه به آسوني از اونجا به محل مورد نظرتون توي اينترنت برسين.

مدتها قبل برنامه‌اي رو كه اين كار رو مي‌كنه روي سايتي پيدا كردم ، و بعد از ترجمه‌اش و قرار دادن روي سايتم نتيجه خوب‌تر از اوني مي‌شُد كه فكرش رو مي‌كردم:

www.PedramWeb.Com

وقتي به زبون فارسي با اينترنت برخورد مي‌كنيم حس بهتري هم داريم.

akhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مطلب لینک اولین سایت ایرانی لینک به مطالب داخلی سایتها و مهرفی سایتهای باحال مثلا سایت شما شما هم به جمع ما بپیوندید
www.abba1.org

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
مطلب لینک اولین سایت ایرانی لینک به مطالب داخلی سایتها و مهرفی سایتهای باحال مثلا سایت شما شما هم به جمع ما بپیوندید
www.abba1.org

یعنی دقیقا چیکارمیکنید؟
یه چیزی مثل بالاترین یا...

farzam7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوشحال میشم نظر دوستان رو راجع به سایتwrestlingmu.com بدونم
Mohsen Rock

Ha Ray

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام خدمت شما عزیزان :cool:
- امروز سیستم مشاوره قیمت سایتمون راه اندازی شد و گفتم اینجا اطلاع رسانی کنم تا شاید بدرتون بخوره . چون برعکس سایت جی اس ام (ir) ، قیمت های اینجا به روزه و سعی بر اینه که همیشه هم آپدیت بمونه ... :happy:

این نسخه فعلا در حالت آزمایشی روی سایت قرار گرفته و تا تکمیل برنامه نویسی اون به صورت کامل و همچنین وارد شدن قیمت کامل گوشی ها کلی وقت می بره ... :blush:
خواهشا نظرتون رو بگین و این آدرس رو به عنوان مرجع قیمت گوشی های موبایل به دوستانتون توصیه کنین ;)

8aylf2r.jpg

- آخرین قیمت های اضافه شده (بازار ایران)

6jpflm0.jpg

- لیست جستجو بر اساس نیازات شما

8708zz4.jpg

- نتایج جستجو ( مدل گوشی ، نوع ضمانت ، قیمت آن ، نظرات مربوطه ، بررسی آن و ... )

بازم میگم این سیستم امروز (6 آذر) روی سایت قرار گرفته و تا تکیمل بشه کلی وقت میگیره :rolleyes:
خواهشا نظراتون رو حتما بگین

آدرس سایت : www.GsmAria.com
آدرس بخش مشاوره قیمت ها : http://gsmaria.com/Phones/PriceConsulting.aspx

بالا