• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در خصوص اعتمادسازی در تجارت الکترونیک چیست؟

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.

قصد نوشتن یک مقاله درخصوص اعتمادسازی در تجارت اکترونیک دارم. چند مقاله لاتین را خوندم و توی ایران هم چند تا مقاله هست که بد نبودند.

چون مقاله به صورت پیمایشی هست، برای قدم اول لازم هست که جامعه اماری را مشخص کنم و لذا نظر شما دوستان و خصوصا با تجربه ها را در این خصوص می خواهم بدونم.

طبق جمع بندی که تا الان کردم :

- توی ایران فروش خدمات هنوز خیلی جا نیافتاده و فروشگاه ها بیشتر براساس کالا فعالیت می کنند
- کالاها به دو دسته مجازی و فیزیکی تقسیم میشوند که درصد عمده ای از فروشندگان کالاهای فیزیکی به صورت فروش پستی کار میکنند که به دلیل اینکه پرداخت بعد از تحویل محصول میباشد، لذا اعتمادسازی خاصی ندارد.
- در بخش کالاهای مجازی، فروش کارت شارژ در حال حاضر مرسوم ترین روش می باشد که البته این موضوع دو تا مشکل داره 1) بانکها و سایتهای اپراتورها هم خودشون دارند میفروشند و لذا کسی که خیلی بی اعتماد باشه میتونه از اونها خرید کنه و 2) قیمت این محصول پایین هست و در نتیجه اعتماد کردن به آن راحت تر میباشد

نظر شما دوستان را در خصوص موارد بالا میخواهم بدونم و اینکه اگر پیشنهاد دیگری در مورد جامعه آماری دارید بفرمایید.

متشکرم

---------------------------------
پ.ن 1 : انشاالله بعد از نهایی شدن انتخاب موضوع، قدم های بعدی نیز به کمک شما پیش خواهم رفت که مهمترین آنها تکمیل پرسشنامه ها و داوطلب شدن عده ای برای شرکت در ان می باشد.

پ.ن 2 : امیدوارم محل تاپیک را به درستی انتخاب کرده باشم.(هرچه گشتم اینجا را به نظرم مناسب تر دیدم)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من سیستم باید به صورت Escrow باشه .. مثل سیستم Alibaba و جاهای دیگه یعنی یه شخص سومی پول را از خریدار دریافت کنه وقتی خریدار تائید کنه که جنس را سالم تحویل گرفته بعد پول برای فروشنده آزاد بشه . اینطوری همه با خیال راحت خرید میکنند ..

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
به نظر من سیستم باید به صورت Escrow باشه .. مثل سیستم Alibaba و جاهای دیگه یعنی یه شخص سومی پول را از خریدار دریافت کنه وقتی خریدار تائید کنه که جنس را سالم تحویل گرفته بعد پول برای فروشنده آزاد بشه . اینطوری همه با خیال راحت خرید میکنند ..

ممنون از پاسختون.

ولی شما فکر کنم درست متوجه سوال من نشدید :
من دنبال این هستم که بدونم چه زمینه ای در حال حاضر توی ایران فعال هست که اعتمادسازی در اون دچار مشکل هست. مثلا فروش کارت شارژ یا مثلا محصولات گردشگری یا ....

چیزی که شما گفتی یه پیشنهاد هست که البته برای همه قابل اجرا نیست!!

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
بخاطره اینکه هر چیزی اصولی دارد
مثلا درمورد کارت شارژ, سایت اصلی باید گرانتر از بازاریاب ها بفروشد نه ارزانتر , اگر بخواد ارزونتر از نماینده ها و بازاریاب ها بفروشد که کسی از نماینده هاخرید نمی کنه! از آنطرف بازاریاب ها زحمت پیدا کردن مشتری و هزینه تبلیغ برای آنرا می کشند... مثل بیلط هواپیما.... که سایت اصلی گرانتر از نماینده ها می فروشد

برای گردشگری هم چون بازار گردشگری داغ نیست کسی نمی ره دنبالش

بالا