سلام تا الماس یک خوبه الماس دو که گفتن بیا فرار کن برو که من فاتحه سایتم سه سال پیش رو سرویس الماس دوشون خونده شد ولی قبلیاش اوکی بوده و هست کلا از الماس یک به بعد فرار کنی راحت تری چون این دو تا الماساشون رو سرورای جای دیگست کیفیت ندارهسلام خسته نباشید وقت بخیر
میخوام سرویس نقره ای نت افراز رو بخرم (دامین org رایگان هم میده) ، نظر شما در مورد کیفیت کنونی هاست نت افراز چیست ؟
قطعی و یا کندی نداره ؟
راضی هستید از این هاستینگ؟
سلام و ممنون.سلام تا الماس یک خوبه الماس دو که گفتن بیا فرار کن برو که من فاتحه سایتم سه سال پیش رو سرویس الماس دوشون خونده شد ولی قبلیاش اوکی بوده و هست کلا از الماس یک به بعد فرار کنی راحت تری چون این دو تا الماساشون رو سرورای جای دیگست کیفیت نداره
خب گفتم که تا اون موقع عالیه خب یعنی سرویسای قبل از الماس خوبن دیگه@من هاست پلن نقره ای برای یک سایت شرکتی میخواهم که کلا در روز شاید 100 تا بازدید هم نداشته باشه !
خیلی ممنون . آیا هاستینگ دیگری رو هم پیشنهاد میکنید که نسبت به نت افراز بهتر باشه ؟خب گفتم که تا اون موقع عالیه خب یعنی سرویسای قبل از الماس خوبن دیگه@
برا کار شما همون نت افراز خوبه چون هم هزینه کم میخواین و هم دامنه رایگان ولی هزینه بیشتر و هارد ssd و وب سرور Nginx خواستیتن در خدمتم ولی خب قیمتا اونطوری که میخواین نیستخیلی ممنون . آیا هاستینگ دیگری رو هم پیشنهاد میکنید که نسبت به نت افراز بهتر باشه ؟
بودجه ماهانتون اگه مناسب باشه سرورمجازی پیشنهاد میشهبرای سایت هایی که بازدیدشون کمه عالیه ولی برای سایت های پر بازدید نه
جدیدا هم پشتیبانی افتضاح شده،کیفیت هاست ایرانشون هم خیلی بهتر از هاست خارجه
دوستان اگه کسی هاستینگ خوب برای سایت پربازدید سراغ داره معرفی کنه،لطفا آفر های چرت ندید(چه در تاپیک چه در پ.خ)
از همه دوستان متشکرمبودجه ماهانتون اگه مناسب باشه سرورمجازی پیشنهاد میشه
پس شک نکن نت افزار بهترین گزینه هست در مقایسه با دیگران اقلا اینا سایت که داون میشه در عرض چند دقیقه جواب تیکت رو تو بخش اورژانسیشون میدن من مورد داشتم 4 روز تیک زدم سایت داون بعد 4 روز لطف کرده میگه مشکل از ما نیست حساب کن 2 روزم طول کشید بفهمونم بابا سایت که داون میشه مشل برا شماست خطا نداده که به نظرم پشتیبانی و دانش فنی چیز دیگه هست و به شخصه برای خود من خیلی مهمه چون حوصله انتظار ندارماز همه دوستان متشکرم
نه برادر ، اونقدر بازدید نداریم
روزی شاید بین 10 تا 100 بازدید
سایت رو دارم برای مشتری درست میکنم
قبلا اگه ازم میپرسیدن میگفتم برای سایت های با بازدید زیر 20 هزار IP خوبه اما الان به دلایل زیر توصیه نمیکنم:سلام خسته نباشید وقت بخیر
میخوام سرویس نقره ای نت افراز رو بخرم (دامین org رایگان هم میده) ، نظر شما در مورد کیفیت کنونی هاست نت افراز چیست ؟
قطعی و یا کندی نداره ؟
راضی هستید از این هاستینگ؟