• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد یک سایت خیریه که همه وبمستر ها میتوانند مدیرش باشند .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام خدمت دوستان گل پی تی مخصوصا وبمستر های عزیز .
دوستان راستش خیلی وقته تو فکرم ایده یک سایت خیریه بوده که توسط تمامی وبمستر های ایرانی مدیریت بشه .
میخواستم بونمخ نظر شما چیه در مورد اینکه یک سایتی راه بندازیم که همه و همه توش مشارکت کنیم و تمامی در آمدش رو یکجا (البته به غیر از هزینه سرور و هزینه های جانبی )
بقیه همه صرف موسسه های خیریه بشه .
اگه فرض کنیم که 50 وبمستر توش عضو بشن و مدریتش رو قبول کنن و هر کدوم روزی فقط یک پست بذارن تو سایت تو مدت چند ماه میشه درآمدی ازش داشت که همه صرف موسسه های خیریه بشه .

دوستان توروخدا نگید که تو ایران جواب نمیده .
یک بارم که شده بیایید با هم همکاری کنیم .شده یک بار باهم دوست باشیم و گروهی کار کنیم .
تا به همه جامعه نشون بدیم که وبمسترای ایران میتونن بهترین های ایران باشن .

ببینید من نه جوگیر شدم و نه قصد و غرضی از این کار دارم .

نظر من :

و بگن که به نظرشون چه جوری میشه این کارو شروع کرد و یا هر نظری دارن بگن.
ببینید من نظرم اینه که یک نفر مدیر سایت باشه.
حالا شما اگر وبمستر باشید میدونید که مثلا یه سایتی با رتبه فلان الکسا و آی پی روزیانه فلان قدر ، X تومن درآمد داره .
بعد این X تومن منهای هزینه سرور همش پرداخت میشه به موسسات خیریه معتبر و قبض دریافت میشه و به همه نشون داده میشه.
در ضمن مطمئن باشید اگر مدیر سایت خلاف عمل کنه هیچ وقت نمیتونه حریف 50 تا وبمستر دیگه بشه و اونها میتونن بر علیه اون حتی شکایت کنن .
و چون سایت رو برای خیریه راه اندازی میکنیم قطعا مسئولین هم به شکایت رسیدگی خواهند کرد.

از شما عزیزان هم خواهش میکنم نطرتون رو مثل من بگید. و اگر موافقید با راه اندازی این سایت موافقتتون رو اعلام کنید.

منتظر نظراتتون هستم .

فقط خواهشا در جهت حفظ آبروی وبمسترای عزیز ایرانی کسی اسپم نکنه . ببینید یه پست به خدا ارزشش رو نداره .
کمی انسانیت به خرج بدید.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
دوستان توروخدا نگید که تو ایران جواب نمیده .
خوب حقیقته دیگه دوست عزیز

با این ایدتون کاملا موافقم , البته بازم مشکلاتی داره که میشه رفعش کرد .

بنده به عنوان اولین نفر , آمادگی همکاری با شما هستم .

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
از اینکه نیت قشنگی دارید خیلی خوشم اومد.

چند تا نکته:

تو این جور کارای خیریه نباید کسی رو مجبور کرد که یه برنامه ی ثابتی داشته باشه ( باید یه حالتی باز باشه تا همه بتونن اندازه ی توانشون کمک کنن [ چه کمک مالی باشه ، چه کمک جور دیگه باشه ] )
مدیریت کل باید انسانی با طرز فکر مثبت و کسی باشه که وقت کافی برای این کار گذاشته باشه. و وسط کار همه چیز رو رها نکنه ، چون انتقالش به مدیر بعدی یه کم مشکله!

فعلا همین چیزا به نظرم میرسه.

در مورد طرحتون هم باید بگم خوبه ، من از همچین طرح هایی استقبال میکنم و کمک میکنم.
هستم در خدمتتون

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان این یه ایده است فقط .
ایشالله اگه دوستان همکاری کنن ایده پرورش پیدا میکنه و با کمک دوستان سعی میکنیم معیبش رو برطرف کنیم .
آخه تا کی خودمون تو این تاپیک و اون تاپیک باید بگیم کار گروهی نه ؟
یک بار بیاید عمل کنیم شاید همین ایده ای که الان یه ایده ی اولیه است بعدا بشه یه تحول بزرگ یا یک پدیده انسان دوستانه تو عرصه وب ایران .
البته اگه دوستان دیگر هم همکاری کنن.
از شما دوست عزیز هم واقعا ممنونم. اینکه اولین نفر همکاریتون رو اعلام کردید بزرگواریتون رو نشون میده.
اما دوستان اعلام آمادگی کافی نیستا . نطرتون رو هم بگید که چیکار میشه کرد .
یا چه مزایا و معایبی داره که باهم بررسی کنیم.

بازهم تشکر از همه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان حتما در نظر بگیرید چون بحث خیریه هست کسی به خودش اجازه این رو نمیده که بخواد کاری خلاف بکنه .
در واقع اگه این سایت راه بیفته درآمدش متعلق به افراد خاصی که نیازمند باشن هست و هیچ کدون از بچه های وبمستر مطمئنم که به خودش اجازه نمیده پول حروم بخوره .

پس فقط کمی اراده میخواد و اعتماد.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان ممنون از نظراتتون.

پیشنهادی که من دارم اینه که کسی کمک مالی نکنه .البته هزینه اولیه سرور و دومین رو میشه از بین کسایی که همکاری میکنن جمع کرد.

اما من چیزی که تو فکر خودم بود اینه که هر کسی تو هر زمینه که تخصص بیشتر داره فعالیت کنه.

مثال میگم : یکی تو زمینه فناوری پست بده - یکی تو زمینه سرگرمی پست بده - یکی تو زمینه ایران شناسی یا باستان شناسی و ...
خلاصه اینکه هر کسی تو هر زمیتنه که سایت خودش فعالیت میکنه و تخصص بیشتری داره بیاد روزی 1 پست هم برای این سایت بذاره.
اینجوری هم یک سایت همه جانبه مفید داریم و هم زور به هدفمون میرسیم .
در مورد مدیرش هم به نظر من مدیر این سایت کار خاصی نباید بکنه . البته به نظر شخص بنده تشکیل یک تیم مدیریتی خیلی واجبه .

بازم منتظر نظرات دوستان دیگه هستیم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
قربون شما برم من .
واقعا که وبمسترای ایرانی حرف ندارن .

دوستان من فقط خواهش میکنم نظر بدید
فقط اعلام آمادگی کافی نیست.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
نظر من این است که اگر درآمدی حاصل شد به جای اینکه بدیم به سازمانی که معمولا بخش عمده آن صرف حقوق و مزایای کارمندان خود سازمان میشه، ما آن را جهت کمک به وبمسترهایی که با مشکلات مالی روبرو شده اند صرف کنیم، بارها به خودم گفتم کاش آن قدر قدرت مالی داشتم که می توانستم به همه کسانی که با ایده های قشنگ و تلاش فراوان وارد عرصه وب می شوند کمک کنم، در سیستم ادگاه خیلی ها تنها جهت پرداخت هزینه هاست یا دامین فعالیت می کنند و افراد زیادی هم بوده اند که به دلیل عدم پرداخت این هزینه ها سایت خود را از دست داده اند. واقعا جای تاسف دارد که مطلب خوبی را در گوگل پیدا می کنید ولی با مراجعه به آن متوجه می شوید که سایت آن دیگر وجود ندارد.

به هر حال بهترین کار این است که ما از یکدیگر حمایت کنیم، این سایت اگر بتونه کمک رسان دیگر سایتها در پرداخت هزینه هایشان باشد بزرگترین خدمت را به جامعه وب ایران که اصولا هیچ حامی ندارد کرده است.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز اینی که داری میگی به نظر من یه مشکل خیلی بزرگ داره .
اونم اینه که ما نمیتونیم تشخیص بدیم که کدوم سایت نیازمند کمک هست .

دوما : راه اندازی یک سایت هزینه ای نداره که کسی به خاطرش بخواد سایتشو تعطیل کنه . همین خود بنده سال 13 تومن پول هایت میدم و 5-6 تومنم دامین .

اگر وبمستر واقعا کارش رو دوست داشته باشه میتونه این مبلغ رو سالینه جمع آوری کنه تا سایتش ساسپند نشه .

اما در مورد اینکه میگید موسسات خیریه صرف کارمندانشون میکنن من اینرو کاملا قبوا دارم . اما نه همشون.

منظور من هم این نبود که ببریم بدیم به کمیته امداد . گفتم موسسات معتبر مثلا موسساتی که حمایت از بیماری های صعب العلاج میکنن و ...

شما در نظر بگیر کنسرت خیریه ای که توسط بنیامین و یگانه و رضا صادقی و .. برگزار شد هزینه اش کجا صرف شد ماهم همونجا صرف میکنیم .

در ضمن این شکست های اولیه به نظر من برای جامعه وب نیازه چون اونایی که واقعا اینکاره نیستن پشت این شکست ها میمونن و دیگه جلو نمیان و این خیلی هم خوبه که افراد با علاقه تو وب فعالیت کنن .

اما کسی که علاقه داره و پشت کار مطمئن باشید هر جوری که شده 10 بارم شکست بخوره باز جا نمیزنه و یه روزی پیروز میشه و این پیروزی بعد از شکست خیلی براش لذت بخشه .

دوستان ما داریم با هم دوستانه صحبت میکنیم پس در نظر بگیرید که به کسی توهین نمیکنیم و نظر همه قابل احترام هست .
اینایی هم که من گفتم نظر خودم بود .

با تشکر از دوست خوبمون که نظرشون رو گفتند .

بارم منتظر نظرات شما عزیزان هستم .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ایده خیلی خوبیه. فقط چرا وبمسترا ؟ شما اگر یک فروم بزنی ، فکر کنم با توجه به اسم خیریه غیر وبمسترها هم توش فعالیت میکنن. هم از لحاظ تولید محتوا و هم حمایت مالی - دادن تبلیغات و غیره-

با این ایده ، کار منو هم درست کردی. ایده ات یه ایده ای به من داد که نصف مشکلاتمو حل کرد :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز بحث کار خیر که بیاد وسط کار همه درست میشه .

اما در مورد اینکه که قضیه رو همه گیر کنیم بگم که ما به نوبه ی خودمون بینی وبمسترا یه همچین کاریو اگه خدا بخود شروع میکنیم .

بعد ایشالا تو صنفای دیگه هم میبینن یاد میگیرن از ما یه همچین بساطی را میندازن .
بحث فروم و ... خیلی دردسر داره که دردسرش از درآمدش بیشتره .

اما کلا هر وبمستری روزی 10 دقیقه وقت بذاره یه مطلب واسه سایت پست کنه بعد 2-3 ماه درآمدش ایشالا خوب میشه .

دوستان من منتظر نظرتون هستما .
خیلی تعداد کمه و نظر نمیدید .

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان با موضوع یک وبسایت در جهت امور خیر موافقم.

اما ببینید این وبسایت حتما نباید یه وبی برای درآمد زایی و سپس خرج اون در راه خیر باشه.

ویکی پدیا بزرگترین وبسایت با هدف خیر در دنیاست. خودتون باید بدونید ویکی پدیا چقدر سهم داره در راه بالابردن علم و شعور همه ی افراد جامعه. این نمونه ی بارزشه

پیشنهاد من،

یا سعی کنیم به جای پرداختن به یه موضوع خاص و یک وب خاص، ویکی پدیای فارسی رو با کمک هم با یک جرقه ی دوباره بیدار کنیم و به میزان کافی مطلب پر کنیم در اوقات بیکاری.

یا طراحی یک وبسایت وب 2 که هم مدیریتش دست وب مسترها باشه و هم فعالیتش مختص وبمستر ها نباشه و تمام افراد بتونن سهیم باشن توش، در یک راه خیر. نه صرفا بالاکشیدن از هر روشی و در آمد زایی، نه، ابدا، یک راه خیر، به طور مثال کاری که دهخدا در حال انجامش هست و تقریبا دهخدا شد یک وب 2 و جامع.

برای بالابردن هر نکته ی مثبتی در جامعه ی خودمون، زبان فارسی، علم، فرهنگ، سنت های گذشته، تاریخ، هر نکته ی مثبتی که خیر عام المنفعه داشته باشه.

===

نمونه ای که الان به ذهنم می رسه یک دانشگاه مجازی کاملا رایگان هست که حتی سرتیفیکیت هم بده. یک نفر به عنوان استاد که تخصصش هم از طرف ما بررسی می شه میاد اعلام آمادگی می کنه برای گرفتن یک ترم درسی. این ترم کاملا رایگان برگزار می شه با هر تعداد ثبت نامی که انجام بشه. از طریق یکی از نرم افزار های آموزش راه دور.

تعداد این دروس بعد از مدتی بسیار بالا میره و اساتید و شرکت کنندگان هم بالا میرن.

این یعنی کسب علم برای تمام افراد به صورت مجانی. خیلی از اساتید هم این کار رو می کنن. در هر سطحی، ابتدایی متوسط پیشرفته یا حتی بالاتر.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نمیدونم چطوریه که یارو میره تو انجمن گفتگوی آزاد یه تاپیک میزنه اسمش رو میذاره مثلا " عکس خوش چهره ترین زنها " اون موقع تو چند دقیقه میبینی آمار تاپیک از آمار خود پی تی بیش تر میشه .

بعد بحث یه کار درست حسابی که میشه همش چند نفر فقط نظر میدن .

من توقعم بیشتر از اینا بود گفتم تا الانش که چند ساعتی میگذره از زدن این تاپیک حد اقل 40-50 نفر میان یه نظری میدن اعلام آمادگی میکنن .

از دوستانی که نظر دادن ممنونم ولی بازم مشارکت کنن .که هم تاپیک پایین نره و هم نظرشون رو راجع به نظر بقیه بگن.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان با موضوع یک وبسایت در جهت امور خیر موافقم.

اما ببینید این وبسایت حتما نباید یه وبی برای درآمد زایی و سپس خرج اون در راه خیر باشه.

ویکی پدیا بزرگترین وبسایت با هدف خیر در دنیاست. خودتون باید بدونید ویکی پدیا چقدر سهم داره در راه بالابردن علم و شعور همه ی افراد جامعه. این نمونه ی بارزشه

پیشنهاد من،

یا سعی کنیم به جای پرداختن به یه موضوع خاص و یک وب خاص، ویکی پدیای فارسی رو با کمک هم با یک جرقه ی دوباره بیدار کنیم و به میزان کافی مطلب پر کنیم در اوقات بیکاری.

یا طراحی یک وبسایت وب 2 که هم مدیریتش دست وب مسترها باشه و هم فعالیتش مختص وبمستر ها نباشه و تمام افراد بتونن سهیم باشن توش، در یک راه خیر. نه صرفا بالاکشیدن از هر روشی و در آمد زایی، نه، ابدا، یک راه خیر، به طور مثال کاری که دهخدا در حال انجامش هست و تقریبا دهخدا شد یک وب 2 و جامع.

برای بالابردن هر نکته ی مثبتی در جامعه ی خودمون، زبان فارسی، علم، فرهنگ، سنت های گذشته، تاریخ، هر نکته ی مثبتی که خیر عام المنفعه داشته باشه.

===

نمونه ای که الان به ذهنم می رسه یک دانشگاه مجازی کاملا رایگان هست که حتی سرتیفیکیت هم بده. یک نفر به عنوان استاد که تخصصش هم از طرف ما بررسی می شه میاد اعلام آمادگی می کنه برای گرفتن یک ترم درسی. این ترم کاملا رایگان برگزار می شه با هر تعداد ثبت نامی که انجام بشه. از طریق یکی از نرم افزار های آموزش راه دور.

تعداد این دروس بعد از مدتی بسیار بالا میره و اساتید و شرکت کنندگان هم بالا میرن.

این یعنی کسب علم برای تمام افراد به صورت مجانی. خیلی از اساتید هم این کار رو می کنن. در هر سطحی، ابتدایی متوسط پیشرفته یا حتی بالاتر.

دوست عزیز ممنون از نظرت
اما یه چیز رو در نظر بگیر در شروع کار ما میتونیم یک سایت راه اندازی کنیم .ببینید ویکی پدیا سایتی هست که پشتیبانی میشه و ما نمیتونیم یه سایتی مثل اون راه اندازی کنیم .
اما میتونیم همین کار رو تو سایت خودمون بکنیم یعنی اینکه گفتم هرکسی بیاد روزی یه مطلب بذاره اصلا باید اینطوری باشه که مطلب مفید باشه و آموزنده .
اگه همکاری ککنن دوستان و اجرایی بشه یک سری قوانین وضع میکنیم که همه مطالب باید کاملا مفید و آموزنده باشند حالا هم تو زمینه فرهنگ و اصالت ایرانی و سایر زمینه ها .
اما فعلا باید ببینیم دوستان همکاری میکنند یا نه .
مطمئن باشید بعد از چند ماه که سایت پیشرفت کنه برنامه های بزرگتری خواهیم داشت البته به کمک دوستان که ایشالا تو گذر زمان بشیم یکی از بهترین و جامع ترین و مفید ترین سایتهای ایرانی که متعلق به همه وبمسترای عزیز ایرانی هست .
خیلی خیلی ممنون از نظرتون.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
موضوع سایت قطعا فقط این نیست که سایتی باشه و درآمدش صرف امور خیریه بشه .
این میتونه شروع کار باشه . اما ما بعدنا میتونیم خیلی کارا بکنیم .
مثلا همین حرفی که دوست گلمون زدن (ادگاه) که از سایت های کوچیکتر و وبمسترای تازه وارد حمایت کنیم حالا به عناوین مختلف .
مثلا میتونیم براشون هاست بگیریم یا دومین .

یا یه سری اطلاعات واقعا مفید عرضه کنیم .

و این رو هم تو سایت اعلام کنیم که سایت خیریه هست و از مردم خودمون هم کمک بخوایم .

اما همه اینها ایشالا قدم به قدم

اول حمایت وبمسترای پی تی رو میخوایم فعلا بعد انجمنای دیگه و ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من واقعا متاسفم .

دوستان به من پیغام خصوصی دادن که دارم اسپم میکنم . و اونم اسپم مدیریت شده .

آخه دوست گل من من نه تو امضام چیزی واسه نشون دادن دارم نه نیازی به اینکه تعداد پستهام بالا بره شما چجوری متوجه شدی که اسپم میکنم ؟

هرچیزی که گفتم در جواب دوستان عزیز بوده .

باشه اگر اینطوره من دیگه هیچی نمیگم .

واقعا انتظار نداشتم اسم این کار رو اسپم بذارید.

این رو برید به اونایی بگید که هر چیزی رو تو هر تاپیکی به مسخره میگیرند . و پست الکی میدن .

اصلا شما چیکاره ی این انجمنی که میگی من اسپم نکنم ؟

اگر مدیری باشه تاپیک رو ببند اگرم نه که لطفا شما اسپم نکنید .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
هدف کار نیکو و پسندیده است.

1- کار گروهی در ایران جا نیوفتاده و معمولا با یکسری اختلاف سلیقه های جزئی مشکلات بزرگی بوجود میاد که کار انجام نمیشه ...
2- سایت خیریه باید برای گردانندگان آن سودی داشته باشه که ضامن بقای فعالیتش باشه هرچند شما بگی من کار خیر میخوام انجام بدم ولی این ضامن ادامه فعالیت نیست و در دراز مدت جواب نمیده
3- ایده هنوز خام هست و جای کار بیشتری داره
4- یک ایده بهتر دارم اگر عمری باقی بود و سرم خلوت شد انجام میدم :دی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز میتونیک کاری کنیم که برای مدیران سایت هم سود داشته باشه مثلا مدیران به ترتیب هر کدو یک مه برن سایتشون رو بذارن تو این سایت .
یا از اینجا بک لینک بگیرن .

ممنون از نظرات .

بالا