• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما راجع به این ایده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
چند وقتی دنبال یه سایت واسه تلفظ دقیق کلمات میگشتم
با خودم گفتم یه تولبار بسازم که کاربر لغت رو بنویسه توش و تلفظ براش پخش بشه
به نظرتون روش وقت بذارم یا اینکه فایده نداره

اگه فایده نداره سایتی میشناسین که تلفظ واژه ها رو البته نه بصورت babylon داشته باشه؟

به نظرتون استقبال میشه ازش؟

پ.ن امروز کارت پایان خدمتم اومد:دی کجاست اون کرجی که هی میگفت تو هنوز نرفتی سربازی هان کجاست؟:دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام...ایده خوبیه..

البته منظورت از تلفظ به صورت بابیلون نباشه چیه؟

این سایت رو ببین :

ديكشنري آنلاين و ترجمه متن ، انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي و مترجم
تلفط هم داره ولی خب مشکلش اینه دایره لغاتش محدوده...

سبک تلفظشم نمیدونم بابیلونیه یا نیست!

چون من زیاد با بابیلون کار نکردم خوشم نمیاد از این برنامه!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من شخصا با تولبار مشکل دارم :دی
هرجا ببینم طرف بالای مرورگرش سه چهارتا خط تولبار داره حرص میخورم ! مثلا تولبار ask و babylon و searchu الکی نصب هستن طرف هم نمیدونه اینا اینجا چیکار میکنن ! فکر میکنن جزو مرورگر هست دیگه ! تاحالا پیش نیومده یه دکمه ازشون بزنه ... خلاصه از دید من تولبار یه موجود مزاحم و اضافه است :دی

حالا نظر من در مورد تولبار نظر شخصیم هست ، ولی در مورد تلفظ مثلا اینجا رو ببین:

بنظرم چیز خوبیه و کاربر پسند هم هست من که از طریق گوگل باهاش اشنا شدم و نکته دیگه اینکه زیاد هم باهاش کاری ندارم که بزارمش توی تولبار ها چون هر سه ماه شاید یکبار پیش بیاد دنبال تلفظ یا کلمه یا معنی باشم معمولا چیزایی که تا امروز یاد گرفتم کفاف کارم رو داده :)

حالا شاید این جالب باشه ، یه جعبه لایتنر که توی تولبار هست و چون ماهیت لایتنر استفاده در طول زمان هست پس تولبار بودنش هم میتونه توجیح داشته باشه در کنار لایتنر بودن تلفظ هم میتونه داشته باشه و دیکشنری هم هست ... بنظرم کاربردی و مورد استفاده خیلی ها میتونه باشه از جمله توسعه های اینده اش دیتابیس های لایتنر در موضوع ها و نیازهای مختلف کاربران است در عین حال کمی بعد تر هم میتونه درامد زا باشه برای دیتابیس های تخصصی ترش ...

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
ممنون
جالبه این سایت دقیقا منبع تلفظش همونیه که من میخواستم ازش استفاده کنم
یعنی اینم از جایی میگیره

در مورد تولبار خوب راست میگی منم دیدم که حین نصب نرم افزارها بعضا خودشون تولبار هم نصب میکنن ولی من خودم سعی کردم تولبارام جمع و جور باشه و حتی با برداشتنش هم عملکردش رو داشته باشه
در مورد جعبه لاینتر هم ایده خوبی دادی ولی اینجوری ساختنش اونم برای مرورگرهای مختلف سخته چون باید اطلاعات فرد رو داشته باشم و با توجه به اون و تنظیماتی که خواسته لغاتهارو ارائه بده
البته من طرز کار جعبه لاینتر رو درست بلد نیستم چجوریه یحتمل لغتهارو در بازه زمانی خاصی نشون میده و کاربر اگه بلد بود که هیچ نبود دوبراه در زمانی دیگر نشون میده
و این نیاز به مدیریت حساب ها کاربرا داره

یه کارم میشه کرد که کله هر روز یه لغا رو برای تمامی کاربرا نشون بده با تلفظ!
ولی باز واسه اینجور کارا هم سایت هست word of the day رو میگم
سلام...ایده خوبیه..

البته منظورت از تلفظ به صورت بابیلون نباشه چیه؟

این سایت رو ببین :

تلفط هم داره ولی خب مشکلش اینه دایره لغاتش محدوده...

سبک تلفظشم نمیدونم بابیلونیه یا نیست!

چون من زیاد با بابیلون کار نکردم خوشم نمیاد از این برنامه!

من شخصا با تولبار مشکل دارم :دی
هرجا ببینم طرف بالای مرورگرش سه چهارتا خط تولبار داره حرص میخورم ! مثلا تولبار ask و babylon و searchu الکی نصب هستن طرف هم نمیدونه اینا اینجا چیکار میکنن ! فکر میکنن جزو مرورگر هست دیگه ! تاحالا پیش نیومده یه دکمه ازشون بزنه ... خلاصه از دید من تولبار یه موجود مزاحم و اضافه است :دی

حالا نظر من در مورد تولبار نظر شخصیم هست ، ولی در مورد تلفظ مثلا اینجا رو ببین:

بنظرم چیز خوبیه و کاربر پسند هم هست من که از طریق گوگل باهاش اشنا شدم و نکته دیگه اینکه زیاد هم باهاش کاری ندارم که بزارمش توی تولبار ها چون هر سه ماه شاید یکبار پیش بیاد دنبال تلفظ یا کلمه یا معنی باشم معمولا چیزایی که تا امروز یاد گرفتم کفاف کارم رو داده :)

حالا شاید این جالب باشه ، یه جعبه لایتنر که توی تولبار هست و چون ماهیت لایتنر استفاده در طول زمان هست پس تولبار بودنش هم میتونه توجیح داشته باشه در کنار لایتنر بودن تلفظ هم میتونه داشته باشه و دیکشنری هم هست ... بنظرم کاربردی و مورد استفاده خیلی ها میتونه باشه از جمله توسعه های اینده اش دیتابیس های لایتنر در موضوع ها و نیازهای مختلف کاربران است در عین حال کمی بعد تر هم میتونه درامد زا باشه برای دیتابیس های تخصصی ترش ...

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
تو جعبه متن، گوشه راست، پایین، نشان گر ماوس رو ببر دکمش معلوم می شه.

الان به خاطر اقداماتی که متولیان اینترنت ایران دارن برای بهبودی کیفیت نت انجام می دن درست لود نمی شه!...

با پروکسی بری خوب لود می شه و کار می کنه...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
تحت وب که چند تا پست بالاتر نمونش هست

مسئله سرعت عمله و قابل دسترس بودنه

تولبار رو ول کن، اگه میتونی تحت وب و اپلیکیشن پیادش کن.

پ.ن: تو هنوز نرفتی سربازی؟ :دی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
بزار یه ایده بهت بدم که بترکونه :دی پول هم توش میلیونی هست :دی

فقط ایده را نمی تونم واضح بنویسم :دی
شما یه تولبار بنویس که یک عدد مستطیل داشته باشه داخلش بشه ادرس یک سایت را نوشت و بعد بره اون سایت رو از روی سرورت بیاره نشون کاربر بده :دی

این تولبار:

1- در روز اول انتشارش هزاران دانلود خواهد داشت
2- مورد استقبال تمام ایرانی ها قرار میگیره
3- درامد فوق العاده !

برای درامد زایی کافیه یه بنر ساده بالا هر صفحه ای که ملت باز می کنن اضافه کنی و تمام :) بشین ببین چند میلیون پول در میاری :)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
عمو این ایده هارو ما سال 57 داشتیم
یه نمونه تولبار ضد فیل ساخته شده اینجور که یکی تعریف میکرد
طرف نوشته برای حمایت از ما یا کمک به ما به فلان شماره حساب پول واریز کنین و گرفتنش...البته من شنیدم این رو راست و دروغش رو نمیدونم
میخوای برم کهریزک؟

پ.ن ی مارو با پفکا (همون پ فتا) در ننداز

شما یه تولبار بنویس که یک عدد مستطیل داشته باشه داخلش بشه ادرس یک سایت را نوشت و بعد بره اون سایت رو از روی سرورت بیاره نشون کاربر بده :دی

این تولبار:

3- درامد فوق العاده !

برای درامد زایی کافیه یه بنر ساده بالا هر صفحه ای که ملت باز می کنن اضافه کنی و تمام :) بشین ببین چند میلیون پول در میاری :)

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135

این تولبار:

3- درامد فوق العاده !

فقط وصیت نامه یادت نره بنویسی :دی

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
عمو این ایده هارو ما سال 57 داشتیم
یه نمونه تولبار ضد فیل ساخته شده اینجور که یکی تعریف میکرد
طرف نوشته برای حمایت از ما یا کمک به ما به فلان شماره حساب پول واریز کنین و گرفتنش...البته من شنیدم این رو راست و دروغش رو نمیدونم
میخوای برم کهریزک؟

پ.ن ی مارو با پفکا (همون پ فتا) در ننداز

ببخشید که خارج از بحث سوال میکنم ، چند تا سوال داشتم .
تولبار چه جوری میسازی ؟ از این سایته تولبارساز استفاده میکنی یا نرم افزار خاصی داره ؟ یا اینکه برنامه نویسی داره ؟
از بچگی دوست داشتم تولبار بسازم :(

پی نوشت : به نظر من تولبار به تنهایی زیاد موفق نیست مگر اینکه یک سایت با ایده جذابی داشته باشید و تولبار بتونه مکمل سایتتون باشه .

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یه سر به سایتهای مرورگرهای مختلف بزنی توشون نوشته چجوری بسازی
ولی برای IE و FF هم نرم افزارهای مختلفی هست.یه سرچ کنی پیدا میکنی..الان الکسا هم تولبار میسازه

ببخشید که خارج از بحث سوال میکنم ، چند تا سوال داشتم .
تولبار چه جوری میسازی ؟ از این سایته تولبارساز استفاده میکنی یا نرم افزار خاصی داره ؟ یا اینکه برنامه نویسی داره ؟
از بچگی دوست داشتم تولبار بسازم :(

پی نوشت : به نظر من تولبار به تنهایی زیاد موفق نیست مگر اینکه یک سایت با ایده جذابی داشته باشید و تولبار بتونه مکمل سایتتون باشه .

بالا