• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما راجع به کسب درآمد از آپلودسنتر HipFile چیه؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
طبق ادعای سایت hipfile.com به ازای هر 1000 دانلود لینک های شما از این آپلود سنتر 50 دلار درآمد خواهید داشت. با توجه به اینکه این قیمت معقول نیست نظر شما راجع به کار کردن با این آپلود سنتر چیه؟ کسی تا حالا باهاشون کار کرده؟ کسی دریافتی داشته؟

ممنون

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان
طبق ادعای سایت hipfile.com به ازای هر 1000 دانلود لینک های شما از این آپلود سنتر 50 دلار درآمد خواهید داشت. با توجه به اینکه این قیمت معقول نیست نظر شما راجع به کار کردن با این آپلود سنتر چیه؟ کسی تا حالا باهاشون کار کرده؟ کسی دریافتی داشته؟

ممنون

50 دلار رو به حساب ایران واریز میکنند یا باید پی پال داشته باشیم ؟ دلاری چند هست ؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
50 دلار رو به حساب ایران واریز میکنند یا باید پی پال داشته باشیم ؟ دلاری چند هست ؟
صاحبش ایرانیه , حساب ایران رو صد درصد قبول میکنند ! البته اگه واریزی داشته باشند ً:happy:

کاپیتـان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاری به این شرکت ندارم...

ولی می دونید چرا یه آپلود سنتر در ازای هر مثلا 1000 دانلود به شما پول می ده ؟

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
50 دلار خیلی زیاده! الان اکثر سایت های دانلود 30 دلار نهایتا 40 دلار میدن برای 1000 دانلود اون هم برای کشورهای خاص و برای بقیه کشورها خیلی کمتر پول میدن

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
حالا من کاری به درآمد ندارم
یک سوال
حجم فایل چقدر مهم هست؟
مثلا من یک فایل حدود ده مگی رو ده روز پیش گذاشتم توی یکی از پیج های فیسبوکم و تا به الان حدود سه هزار بار دانلود شده

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
حالا من کاری به درآمد ندارم
یک سوال
حجم فایل چقدر مهم هست؟
مثلا من یک فایل حدود ده مگی رو ده روز پیش گذاشتم توی یکی از پیج های فیسبوکم و تا به الان حدود سه هزار بار دانلود شده
حجم باید بالای 500 مگ باشه !

بالا