برگزیده های پرشین تولز

نفرات حاضر در سايت .بازديد امروز سايت... بازديد ماه و كلي

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
:arrow: سلام
اميدواريم كه همگي خوب باشيد
چند تا سوال ميخواهم به فارسي اين اطلاعات رو در سايتم نمايش بدم

1. نفرات انلاين در سايت ((مثلا در حال حاضر 10 نفر در در سايت مي باشند)
2. امار بازديد امروز ((مثلا امروز تا كنون تعداد 10 نفر به سايت امده اند )
3. بازديد ماه و بازديد كلي در سايت

دوستان از همه ممنون در ضمن ميخواهم كه بصورت فارسي باشه يه جو نباشه كه بشه رو اين اطلاعات كليك كرد و مثلا فقط به اين صورت باشه 10 نفر انلاين
اگر يه وقت با برنامه نويسي ميشه نوشت مثلا با php لطفا برنامه اش رو در اختيار من قرار دهيد.
به هر حال اميدوارم كه ما رو شرمند كنيد و يكمي هم توضيح بديد
ممنون
:arrow:
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
من كمي عجله دارم كسي نيست جواب بده؟
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
من چيزي به ذهنم نمي رسه ! ! !
فكر كنم بايد يه چيزي باشه.
بگذار امشب برات مي گردم . مي نويسم.
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
<a href='http://www.hotscripts.com/Detailed/23037.html' target='_blank'>http://www.hotscripts.com/Detailed/23037.html</a> اينو تست كن !
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
اقا شرمنده ها
من رفتم به اين لينك
در سايت هم ثبت نام كردم
قبلا هم توي اين سايت ذفته بودم
ولي اينجا هيچ قسمتي نيست كه سورس رو نشون بده يا اينكه بشه اين برنامه رو دانلود كرد
خواهشا كمك كنيد
اخه هيچ قسمتي براي دانلود نداره..
شرمنده كه اينقدر اذيت ميشيد.
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
مثل اينكه كسي نيست جواب بده
همه خواب هستند؟
 

dashamir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2003
نوشته‌ها
407
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
ما بياداريم اما خوذمونم دنبال اين مي گرديم ...
يكي با اي اس پي نوشته اين رو ببين سورسش رو بهت ميده . . .
www.persiandownload.com
 

dashamir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2003
نوشته‌ها
407
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
آقا اينجا كه واسه دانلود گذاشته كه . . .
زده دانلود يورس پايين صفحه :
<a href='http://www.eshopinfo.de/free-stats.php' target='_blank'>http://www.eshopinfo.de/free-stats.php</a>
 

dashamir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2003
نوشته‌ها
407
لایک‌ها
1
محل سکونت
Tehran
اگه تست كردي خوب بود ما رو هم خبر كن . . . .
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
ممنون.. ولي متاسفانه هاست من asp رو ساپوت نيكنه
و اگه ميخواهيد برنامه بديد فقط به php باشه
و من يه سورس ميخوام كه بزارمش در صفحه اول و همه ببينند
كه چند نفر انلاين هستند و چند نفر امروز ديدند اينجوري ميخوام نه اينكه فقط خودم ببينم
حالا اگه يه رفيق باحال بتونه برا ما اين برنامه رو جور كنه يه دنيا ممنون ميشيم ايشالله تو عروسيش جبران ميكنيم.. :shock:
((تو رو خدا يي برا من يه كاري كنه))
در ضمن اينو هم تست كردم بد نيست ولي فقط بخودمون نوشن ميده ...
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
جووناي اين دوره رو ببين

اقا خواهشا يه برنانامه كه با php نوشته شده به من معرفي كنيد يا اينكه اگر خودتون ميتونيد بنويسيد كه بتونم بزارمش مثلا در صفحه اول سايت و لگه چند نفر انلاين هستند و بازديد امروز چند نر بوده + بازديد كل
يا علي
فداتون بشم
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
<a href='http://www.eshopinfo.de/free-stats.php' target='_blank'>http://www.eshopinfo.de/free-stats.php</a> از اينجا مي توني بگيريش. اون پايين نوشته [ Download Script ] .
ضمنا من تستش نكردم ولي بايد چيز خوبي باشه.
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
اقا سلام
خيلي خيلي ممنون
پيداست كه خيلي چيز خوبيه
همه جيز هم داره و همه جيزايي كه من ميخواهم
ولي :
من در نصبش مشكل دارم من راهنماي انگليسيشو هم خودنم زياد چيزي نفهميدم
اگه شما هم بتونيد برام توضيح بديدي يه دنيا ممنون ميشيم ):

Installation:

- copy the entire directory to your webspace
- set all the parameters and serverpath in /admin/ipcount_var.php
- set serverpath in /ipcount.php
- run the install.php file to generate the tables in database
- delete the install.php after use
- protect the stats/admin directory (e.g. with htaccess)

- put an include on every single website:
example: include("serverpath/counter/ipcount.php");
- watch your database from time to time, because logs are getting larger and has to be deleted by yourself
. a site with 1000 visitors/day easily can use 100-150 kb database space per day
. single tables can also be cleared in adminsettings
. also an automatic deleting time can be set in adminsettings


در ضمن مثلا من يكي از فايل ها رو اجرا كردم اين پيام اومد
Warning: main(/home/www/htdocs/eshopinfo.de/counter/admin/ipcount_var.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/learnira/public_html/test2/ipcount.php on line 19

Warning: main(): Failed opening '/home/www/htdocs/eshopinfo.de/counter/admin/ipcount_var.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/learnira/public_html/test2/ipcount.php on line 19
Keine Verbindung

بخدا ديگه خسته شدم :( :( :( :(
چجوري بايد نصبش كنم
اخه فايل install.php رو هم اجرا ميكنم اين جوا مياد Keine Verbindung

خيلي با معرفتيد
اخر حال هستيد
اينو هم توضيح بديد ديگه ما رو حسابي شرمنده كرديد :oops:
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اين كار خيلي پیچیده نیست. اول از همه باید فایلها رو extract کنی توی دایرکتوری مورد نظرت.
در دایرکتوری test2/admin (اسمیه که به نظرم گذاشتی) یک فایل هست به نام ipcount_var.php که باید متنش رو بخونی یک تنظمیاتی مربوط به سرور داره که باید توش بنویسی.
یعنی آدرس Path رو باید بکنی /home/learnira/public_html/test2 این serverpath است.
بعد ار فایل ipcount.php در داخل test2 هم باید همین تغییر رو بدی. یعنی serverpath رو با مقدار با مقدار بالا عوض کنی.
بعدش بری install.php رو اجرا کنی.
error هایی که می گیری به خاطر اینه که الان اون severpath یعنی آدرس سرور روی (/home/www/htdocs/eshopinfo.de/counter/admin/ipcount_var.php تنظیم شده و عملا بر روی سایت تو این آدرس وجود نداره این باید همونطوری که در بالا گفتم با home/learnira/public_html/test2 عوض بشه.
ضمنا توی راه اندازی یک سایت هیچ وقت نباید خسته شی !! ;) :D
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
سلام

مرسي اقا

خيلي خيلي ممنون

دمت گرم

خيلي باهات حال ميكنيم

اقا به اين سادگي بود و ما خبر نداشتيم

من رفتم اون فيالي كه بايد تنظيم كنم و تنظيم كردم اوناهايي كه لازم بود ادرس سايت خودم رو دادم

ولي من فقط يه جاش مشكل داشتم

ببينيد من بايد در اين قسمت چي بنويسيم و اين اطلاعات رو از كدوم قسمت سايت بيارم و اينجا بنويسم

$DBName = ""; // put in your database name
$UName = ""; // put in your database username
$pass = ""; // put in your database password
$dbhost = "localhost"; // put in your database host

مثل اينكه حرف از ديتا بيس و اينجور چيزا ميزنه
اگه ميشه توضيح بديد ممنون

به هر حال ممنون ميشم اين تيكه رو هم برا ما توضيح بديد تا اين پرونده بسته بشه :﴾
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
ببخشيد من همه چيز ها رو رديف كردم و الان تنها مشكلم اينه ::
ولي وقتي كه فايل اينستال رو اجرا ميكنم اينو ميگه

Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL Server Host 'learnira_as' (11) in /home/learnira/public_html/test2/install.php on line 13
Keine Verbindung

اخه اين خط و متوجه نشدم بايد چي بنويسم :
dbhost = "localhost"; // put in your database host

localhost چي هست ؟ بايد چي بنويسم براش
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
اقا دم همتون گرم
همتون باحاليد
محمد شما كه اخر حال هستيد
درستش كردم
چاكريم
 

explorer5

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
266
لایک‌ها
1
اقا يه مشكل ديگه
من اگه بخوام تعداد بازديد كندگان انلان + امروز + كل رو در صفحه اول نمايش بد ميتونم از كد زير استفاده كنم يه چيزاي گفته من متوجه نميشم
چندتايي هم از كدها رو گذاشتم در صفحه اول ولي كار نكرد
خواهش ميكنم منو در اين طمينه راهنمايي كنيد
بايد چكار كنم كه تعداد بازديد در صفحه اول نمايش داده بشه؟


مثلا اينجا گفته
show useronline
$svisitorsonline

يا مثلا
if all set to 0, nothing is displayed on your website
$svisitorsonline

اقا محمد
من اينارو از همون فايلي كه گفتي در اوردم
همون فايل كه اطلاعاتي در مورد استفادده داده بود
به هر حال تا اينحاش با ما بوديد بقيش هم ما رو تنها نزاريد دمتون گرم

اقا محمد اگه ميشه خودتون يه بررسي كنيد
 
بالا