مثل بقیه اول خودم شروع می کنم
تو بازیFAR CRY2تو مرحله اخر که باید دوستان قدیمی رو می کشتیم چهار پنج نفر با سلاح های پیشرفته محاصرم کرده بودن اونم بدون هیچ سنگر قابل اعتمادی کمی طول کشید تا بتونم ردش کنم
اگر فکر می کنی اون مرجله نفس گیر بود. اینو ببین.
تو بازی MW2 اون مرحله که توی خونه باید از کپی شدن اون سی دی محافظت کنی من روی elite اش شاید واقعا 70 یا 80 با مردم. چند بار هم بازی احمق جای ناجور سیو کرد که مجبور شدم از اول بازی کنم. اصلا پشیمون شده بودم چرا روی سخت بازی کردم.
واقعا سخت بود!
تا میزدی کپی بشه دیگه نمیتونستی شلیک کنی! :wacko:
من god of war هم 1 و هم 2 رو بازی کردم call of duty 1و3و5 وblack ops یا قلعه ها یا جنرالز یا ... بازی کردم اما این قدر که در اون مرحله far cry گیر کردم در هیچ بازی دیگه ای گیر نکردم البت به جز fear3در حالت سخت که کلا یه سرباز باید دو خشاب گلوله بخوره تا بمیره حالا ربات ها و... بماند
بازي Sniper برام واقعا نفس گير بوده . مخصوصا جاهايي كه بايد تر و تميز شات مي كردم با اون تفنگ دوربين دار خفن . واقعا حس يك تك تيرانداز رو داشتم .
من یکماه پیش رفتم یک ایکس باکس خریدم
ولی نمی دونم چرا اصلا حس بازی کردن ندارم
امروز کاملا بیکار بودم ولی حس روشن کردنش رو نداشتم
خوش به حال شما که عشق میکنید بازی میکنید
سوپر ماریو میکرو، اون قسمت آخرش که اژدها داشت
چرا اتیشش بزنه کار درستی نیست هوا الوده میشه
بندازش تو اشغالی یه بنده خدایی جمش کنه
یکی از سخت ترین مراحلی که فقط یه بار تونستم ردش کنم،یکی از مراحل کال 4 هست که از وسط یه مزرعه باید در حدود 5 دقیقه برید به سمت قایق(یا هلکوپتر یادم نیست)
البته وقتی که سختی بازی روی veteran باشه.الان هر کاری میکنم رد نمیشه.دارم پیر میشم : )
یکی از سخت ترین بازی هایی هم که انجام دادم Devil May Cry 4 بود که وقتی رو درجه سختی Hell & Hell بود با یک ضرب میمرد.به عشق دانته تا مرحله ی 16 رفتم اما مابقی مراحل قسمت نشد :دی
استرونگ هولد بازی جالبیه ولی من دیگه ازش خسته شدم هر بازی تاریخ مصرفی داره که متناسب با جذابیتش کم و زیاد میشه(البت به سلیقه هم ربط داره)
مثلا مکس پین برای من همیشه تازست