• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد و بررسی عملکرد داوران فوتبال

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گرامی در این تایپیک میتوانید نظرات و انتقادات از داوری ها رو مطرح کنید.

بعد ار هر مسابقه میتونید به داور ها نمره بدید و همچنین کار داور رو نقد کنید.

برای دادن نمره به مسائل و نکات زیر باید توجه داشته باشید و این موارد رو ملاک قرار بدید:

برای نمره دادن به داوران ۷ سرفصل ايجاد شده است که برای هر يک نمرات ۱ تا ۵ در نظر گرفته شده است و از غير قابل قبول تا بسيار خوب تلقی ميگردد.

هر سر فصل دارای ضريب خاصی است که به آن میپردازم:

۱-اجرای قوانين - ضريب ۵ دارد ۲۵=۵×۵ ماکزيمم نمره

۲- نحوه جاگيری و توانايی جسمانی -ضريب ۲ دارد ۱۰=۲×۵ ماکزيمم نمره

۳-اتخاذ تصميم صحيح و سريع- ضريب ۳ دارد ۱۵=۳×۵ ماکزيمم نمره

۴-ارتباط جمعی- ضريب ۲ دارد ۱۰=۲×۵ ماکزيمم نمره

۵-همکاری با کمک داوران- ضريب ۱ دارد ۵=۱×۵ ماکزيمم نمره

۶-آوانتاژ ضريب ۲ دارد ۱۰=۲×۵ ماکزيمم نمره

۷-کنترل مسابقه ضريب ۵ دارد ۲۵=۵×۵ ماکزيمم نمره

با توجه به این سر فصل ها و با در نظر گرفتن همه جوانب میتونید نمره مورد نظرتان را به داور ها بدهید.

نمرات بدست آمده که حداکثر آن 100 میباشد میتواند وضعیت یک داور را در مسابقه نشان دهد.

در زیر به نمرات و وضعیت داور بر حسب نمره بدست آورده میپردازیم:

نمره ۱۰۰=کنترل عالی-تفسير و اجرای عالی قوانين و مديريت صحيح

نمره ۹۰=در کلاس ممتاز کنترل و مديريت قرار دارد.

نمره۸۰=در رده قضاوت خيلی خوب قرار دارد.

نمره ۷۰=در رده خوب اجرای قوانين و مديريت قرار می گيرد و می تواند برای رده بالاتر کانديد باشد.

نمره ۶۰=در رده قابل قبول مديريت و کنترل بازی قرار دارد و نياز به راهنمايی ناظر دارد تا در قضاوتهای بعدی بهتر قضاوت کند.

نمره۵۰=در رده زير قابل قبول قرار می گيرد و می توان او را با نمره ناپلئونی قبول کرد.

نمره۴۰=قضاوت او رضايت بخش نيست و در اجرای قانون نقص و ايراد دارد و بايد سريعأ چاره ای برای اين داور انديشيد.

نمره۳۰=قضاوت ضعيف و اجرای نامناسب و متفاوت قانون و کنترل بد بازی و ناتوان در اجرای قانون و تصميمات برد بين المللی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
برای خداداد افشاریان داور بازی دیروز باید نمره 0 رو رد کرد اما اینجا کمتر از 30 نداره پس همون 30

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
مسعود مرادی خیلی خوب داوری کرد و همچنین به خوبی بازی رو کنترل کرد.

در اکثر صحنه ها حاضر بود و در اجریا قوانین درست عمل نمود.

در مورد گل استقلال اهواز شروع حرکت کاملا آفساید بود اما به خاطر اینکه در اینگونه مواقع کمک داور به صحنه نزدیک است و زاویه داد وی بسیار تنگ میشود تشخیص همزمان لحظه پاس و صحنه آفساید بسیار سخت ست و به نظر من کا درست همین بود که رفعتی کرد.

در صحنه هایی که کمک داور مشکوک است که آفساید بوده یا نه بهتر ایت که اجازه دهد بازی ادامه پیدا کند.

البته این توصیه در کشورهای اروپایی که تماشاگران بازیکنان و مربیانش از فهم بالایی از فوتبال برخوردارند بیشتر اجرا میشود.

به نظر من نمره آقای مرادی چیزی نزدیک به 85 است.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
برای خداداد افشاریان داور بازی دیروز باید نمره 0 رو رد کرد اما اینجا کمتر از 30 نداره پس همون 30

از نظر من عملکرد افشاریان امتیازی نزدیک به 90 داشت.

واقعا عالی قضاوت کرد و در مورد صحنه پنالتی باید عرض کنم که مرتضی ابراهیمی کاملا مرتکب خطا شد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مسعود مرادی خیلی خوب داوری کرد و همچنین به خوبی بازی رو کنترل کرد.

در اکثر صحنه ها حاضر بود و در اجریا قوانین درست عمل نمود.

در مورد گل استقلال اهواز شروع حرکت کاملا آفساید بود اما به خاطر اینکه در اینگونه مواقع کمک داور به صحنه نزدیک است و زاویه داد وی بسیار تنگ میشود تشخیص همزمان لحظه پاس و صحنه آفساید بسیار سخت ست و به نظر من کا درست همین بود که رفعتی کرد.

در صحنه هایی که کمک داور مشکوک است که آفساید بوده یا نه بهتر ایت که اجازه دهد بازی ادامه پیدا کند.

البته این توصیه در کشورهای اروپایی که تماشاگران بازیکنان و مربیانش از فهم بالایی از فوتبال برخوردارند بیشتر اجرا میشود.

به نظر من نمره آقای مرادی چیزی نزدیک به 85 است.

احیانا شما احساس نمی کنید , اون پنالتی استقلال اهواز چی شد ؟ :hmm: :hmm:

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
IMAGE633133549857718080.jpg

مرادي:
شيرجه "فضلي" كاملا مصنوعي بود
داور ديدار استقلال تهران و استقلال اهواز گفت: با تمام احترامي كه براي نظر كارشناسان قائل هستم اما درخصوص صحنه‌اي كه دست‌اندركاران استقلال اهواز معتقد به ضربه پنالتي بودند، شك ندارم كه قضاوت درستي انجام دادم چرا که شيرجه فريدون فضلي كاملا مصنوعي بود.
"مسعود مرادي" در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اذعان داشت: ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز فاكتورهاي ويژه‌اي مانند حضور پرشمار تماشاگر، بارندگي شديد باران و لغزندگي زمين داشت كه تمام اين فاكتورها باعث شده بود برخوردها شديد و پرتعداد شوند. در اين ديدار 2 صحنه وجود داشت كه اعتراض ها و حرف و حديث‌هاي فراواني را به وجود آورد و من به عنوان داور مسابقه حق رأي داشتم و بايد تصميم‌گيري مي‌كردم.

وي ادامه داد: درخصوص گل اول اين مسابقه كه بازيكنان استقلال تهران اعتقاد داشتند آفسايد بود بايد بگويم آقاي رفعتي يك داور بسيار ارزنده است. البته من نمي‌توانم درخصوص آن صحنه اظهار نظر كنم چون نظر كمك داور در اين خصوص موثق‌تر است و باز هم تكرار مي‌كنم كه هيچ مسئله‌اي از ارزش كار رفعتي كم نمي‌كند.

مرادي خاطرنشان كرد: اين بار اولي نيست كه من مقابل 80 هزار تماشاگر قضاوت مي‌كنم و تجربه داوري چنين ديدارهاي حساسي را دارم. اين موضوع به من ربطي ندارد كه فلان تيم در كورس قهرماني است و يا اينكه قرار است در كدام ورزشگاه سوت بزنم .بدون توجه به اين مسائل بايد بگويم اخراج بازيكن استقلال تهران نيز كاملا درست بود و من به آن اعتقاد دارم.

وي در خصوص صحنه‌اي كه بازيكنان استقلال اهواز اعتقاد به ضربه پنالتي داشتند، گفت: فريدون فضلي مهاجم استقلال اهواز قصد داشت با توجه به لغزندگي زمين، خود را به زمين بيندازد، و پنالتي بگيرد در واقع او تمارض كرد، اما خود را بسيار ناشيانه و كاملا مصنوعي به زمين پرتاب كرد. شيرجه فضلي كاملا مصنوعي بود و قصد فريب من را داشت.

مرادي اظهار داشت: نظر تمام كارشناسان براي من مهم است و به آن احترام مي‌گذارم، در واقع اين نوع اختلاف سلايق هميشه وجود داشته و حتي بايد بگويم درخصوص اين صحنه، بين كارشناسان نيز اختلاف نظر وجود دارد. به هر حال ديدگاه تلويزيوني با ديدي كه من در زمين داشتم، كاملا متفاوت است.

وي ادامه داد: به هيچ عنوان از نوع نگاه و نظر كارشناسان ناراحت نيستم و هميشه به نظرات آنها احترام مي‌گذارم. اين حق مسلم هر كارشناسي است كه نظر خود را اعلام كند. من به عنوان داور اين مسابقه حق رأي داشتم و شك ندارم كه آن صحنه پنالتي نبود.

مرادي خاطرنشان كرد: دليل عدم حضور من در ايران و اينكه مدتي در ليگ برتر قضاوت نمي‌كردم، اين بود كه در خارج از كشور حضور داشتم. من به ترتيب در كشورهاي سوريه، تايلند، لبنان و يمن بودم و 48 ساعت قبل از اين بازي به ايران بازگشتم. در اين فصل قضاوت‌هاي سنگيني انجام دادم و چون حساسيت مسابقات تيم‌هاي انتهاي جدول بيشتر بود، تا حدود زيادي ديدارهاي قعرنشينان را سوت زدم و اين نظر كميته داوران بود.

مرادي گفت: تا 7 سال ديگر يعني پايان رقابت‌هاي جام جهاني 2010 مي‌توانم قضاوت كنم و در حال حاضر از هر نظر آماده‌ام و براي اينكه بتوانم در جام ملت‌هاي آسيا قضاوت كنم، تلاش خواهم كرد.

منبع: ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جا که شما قرار بزارید: یه قرار بزار نَبینمت
بالا