مگر راه دیگری هم است ؟ چون گفتن برای نقد کردن در دبی حتما باید حساب باز کنی و چک در حسابت چند روز بخوابهrin9mast3r
اون احتمالا منظورش داشتن حساب بانکیه که بعد چک بره تو حسابت بخوابه اونا هم پاسش کنن ! برای چک عادی که ایرادی نداره ...چک که رفت به آدرس دوستت بگو بفرسته همین ایران ..اینجا نقدش کن
حداقل 31 روز طول میکشه نقد بشهسلام
در آدامه مطلب نقد کردن چک که البته مربوط به (پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense)
مگر راه دیگری هم است ؟ چون گفتن برای نقد کردن در دبی حتما باید حساب باز کنی و چک در حسابت چند روز بخوابه
فکر نکنم اصلا بشه در ایران نقدش کرد چون سوال کردم از چند بانک و صرافی و آنها گفتن اگر چک از 1000 دلار بیشتر باشه شاید بتونن نقد کنن از طریق دبی تازه درصد زیادی هم ازش کم میشه
ترجیحا خصوصی نپرس که بقیه هم استفاده کننrin9mast3r عزیز
اگر امکان داره بیشتر درباره آدرس پستی و افتتاح حساب بانکی توضیح بدید و اگر نه لطف کنی من رو اد کنی خصوصی میپرسم
1. نه نمیخورهمثلا من از آلمان آدرس بدم و اگه چک بیاد و اون طرف همینطوری چک رو برداره و بزاره تو پاکت و بفرسته ایران آیا مالیات براش میخوره؟
2-در ضمن اگه چک بیاد ایران چه جوری نقدش کنم و چقدر ازش کم میکنن تا نقدش کنن؟
3-اگه از آلمان حساب بانکی بگیرم و گوگل پول رو بریزه تو اون آیا مالیات ازش کم میشه؟
4-اگه طرف به خواهد از حسابم در آلمان که گوگل پول رو به اون ریخته بخواهد پول رو برداره و حسابم تو ایران بریزه و یا پست کنه آیا باید مالیات بده؟
rin9mast3r عزیز
اگر امکان داره بیشتر درباره آدرس پستی و افتتاح حساب بانکی توضیح بدید و اگر نه لطف کنی من رو اد کنی خصوصی میپرسم
آره اینو که میدونم.منظورم بعد از اون 50 دلار و مدت زمانی که طول میکشه تا PINCODE رو ارسال کنه بود.- درآمد به 50 دلار برسه گوگل PIN رو ارسال میکنه ...
- توی ایران که همون 1ماه طول میکشه نقد بشه ..یه حساب ارزی باز کن برات حواله بزنه SWIFT CODE
- اونم از 1 هفته به بالا ...شاید طول بکشه ولی میادآره اینو که میدونم.منظورم بعد از اون 50 دلار و مدت زمانی که طول میکشه تا PINCODE رو ارسال کنه بود.
در مورد حساب ارزی و حواله هم توضیح بیشتر بدی ممنون میشم
- اونم از 1 هفته به بالا ...شاید طول بکشه ولی میاد
- یکی از بانک هایی که حساب ارزی دارن بگو یه حساب پس انداز میخوام با SWIFT کد که میخوان از خارج برام حواله بزنن .
یه 100 دلاری باید توی حساب بذاری که مثلا Minimum Deposit حسابه ..
شماره حساب و SWIFT رو در اختیار آشنات میزاری از هر جای دنیا "بغییر از آمریکا" میتونه برات حواله بزنه .
SWIFT : Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication
--
کسایی که فارکس کار میکنن بیشتر اطلاع دارن .
مگه نمیخوادی پول برسه دستت ؟باید ایران حساب باز کنی دیگهاین حساب ارزی رو منظورتون اینه که از طریق یکی از بانکهای داخل ایران باز کنم یا مثلا همون دبی حساب باز کنم؟
rin9mast3r عزیز
بر منكرش لعنت !نقد کردن چکهای خارجی تون تو ایران ریسک نداره البته اگه از طریق سیستم بانکی باشه اما هزینه و زمان زیادی میبره