• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقش قهرمان های افسانه ای در امید انسان

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
به نظر شما اینکه انسان با ساخت شخصیت های غیر واقعی سعی در افزایش امید خود داشته..کار درستی هست یا خیر؟

آیا معتقید امیدی که با خواندن یک کتاب و یا تماشای یک فیلم به شما القا میشود..چیز مفیدی هست یا خیر؟

به امید بدست آمده ی حاصل از تخیل , به چشم ابزاری برای قوی تر کردن خود در مقابل مشکلات نگاه میکنید؟

یا اون رو نوعی خود فریبی تلقی می کنید؟!!

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
گاهی باید نشنید - داستان کوتاه چند قورباغه از جنگلی عبور می کردند که ناگهان دو تا از آنها به داخل گودال عمیقی افتادند.

بقیه قورباغه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند که گودال چقدر عمیق است به دو قورباغه دیگر گفتند: که دیگر چاره ای نیست شما به زودی خواهید مرد.

دو قورباغه این حرفها را نشنیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیدند که از گودال بیرون بپرند. اما قورباغه های دیگر مدام می گفتند: که دست از تلاش بردارند چون نمی توانند از گودال خارج شوند و خیلی زود خواهند مرد.
بالاخره یکی از دو قورباغه تسلیم گفته های دیگر قورباغه ها شد و دست از تلاش برداشت. سر انجام به داخل گودال پرت شد و مرد. اما قورباغه دیگر با تمام توان برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد. هر چه بقیه قورباغه ها فریاد میزدند که تلاش بیشتر فایده ای ندارد او مصمم تر می شد تا اینکه بالاخره از گودال خارج شد. وقتی بیرون آمد. بقیه قورباغه ها از او پرسیدند: مگر تو حرفهای ما را نمی شنیدی؟

معلوم شد که قورباغه ناشنواست. در واقع او در تمام مدت فکر می کرد که دیگران او را تشویق می کنند.

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
یاد جومونگ افتادم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه باووو شخصیت مون رو خراب میکنه ! نمونش خودم
آخرش نفهمیدیم میخایم خلبان بشیم، سوباسا بشیم ، لینچان بشیم ، بت من یا سوپر من بشیم ، شاهزاده کوچولو بشیم ، دهقان فداکار بشیم ، پتروس بشیم ، جکس تو کمبت4 بشیم، راننده اتوبوس بشیم ، ژان وار ژان بشیم ، دوس پسردخترک کبریت فروش بشیم یا بریم با کوزت ازداج کنیم و اونو از دست خانواده تناردیه نجات بدیم ، یابریم کره سوسانا رو عقد کونیم ، بریم یه چندتا پیمان خاربرادی بخونیم افسانه 3 برادر رو تشکیل بدیم یا از خونه فرار کونیم تا مثل کارتونا جهانگرد بشیم و.........
آخرش شدیم اسپمر پی تی :(! همشم تقصیر این شخصیت ها و قهرمان های خیالیه:hmm:

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
شخصا چیزهای خوب و مثبت را از لای فیلمها تخیلی باشد یا نباشد کتابهای علمی مذهبی تاریخی هر چیزی که توش چیزهای مثبت ببینم در زندگی شخصی خودم استفاده میکنم ولی با توجه به تاپیک شما که درباره امید انسان بنا شده باید بگم از طرف مذهبیون ناامیدی گناه محسوب میشود و من که اهل مذهب نیستم و انسان هستم این تیکه مذهبیون که میگن ناامیدی گناه میباشد را قبول میکنم حتی اگر در مذهب بودا یا شیطانپرستا اینو میشنیدم هم قبول میکردم همیشه امید را باید در زندگی جز لاینفک روح و جسم و معنویات خود قرار بدهیم باید در ضمیر ناخوداگاه خودمون امید جایی داشته باشد .
اشکالی نمیبینم که از فیلمهای تخیلی این امید به من القا شود یا از طریق کتاب مهم سیگنال مثبتی میباشد که در این سیگنالها تماما امید به شما برخورد میکند

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظرم خيلي از انسانها وجود چنين شخصيت ها به اصطلاح hero كمك ميكنه بهشون كه وارد فاز افسردگي شديد نشن . مخصوصا آدم هاي تنها با اين شخصيت ها زندگي ميكنن .فقط زماني مضر ميتونه باشه كه مرز واقعيت و تخيل از حالت استانداردش خارج بشه و شخص كاملا يك دنيا ساختگي با شخصيت قهرمانش بسازه . ولي اكثرا جوامع به قهرمان نياز دارن تا سرخوردگي هاشون رو تو قالب اون شخصيت التيام ببخشن .

بالا