• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نماد اعتماد ملی الکترونیکی کسب و کار های اینترنتی

gosbe

Registered User
لایک‌ها
66
سلام خدمت دوستان عزیز

نماد اعتماد ملی الکترونیکی کسب و کار های اینترنتی رو همه میشناسیم و دارندگان این نماد در گوشه ایی از سایتشون حتما لینک نماد رو قرار میدن.

من علاقمند به دانستن جزئیاتی در مورد این نماد و شرکت هایی که این نماد را دارن شدم و مطالبی جالب بدست اوردم که به شخصه قبلا از این موارد اطلاعی نداشتم.

حقوقی که قانون برای ما در نظر گرفته اما ما اطلاعی ازش نداریم.

همه میدونیم که گرفتن نماد اعتماد ملی کار اسونی نیست و ابتدا به صورت موقت این نماد به واجدین شرایط داده می شود که به نماد یک ستاره معروف هست.

یکی از مواردی که افراد حقیقی یا حقوقی برای اخذ این نماد باید امضا کنند سند تعهد نامه دارندگان نماد اعتماد الکترونیکی هست که در زیر برای شما اماده شده است و نظر شما رو به بند های 4 ، 6 و 7 جلب میکنم !

6hluo0xt908kl506zazr.png

چیزی که برای من جالب بود. فسخ قرارداد بود که در بند 7 ازش یاد شده بود. به همین دلیل با مراجعه به قانون تجارت الکترونیک اطلاعات دیگه ای رو بدست اوردم که خدمت شما ارایه میدم.

در فصل اول ( حمایت از مصرف کنندگان ) از مبحث اول ( حمایت انحصاری در بستر مبادلات الکترونیک ) از باب سوم ( در قواعد مختلف ) این قانون چنین آمده است :

ماده 37 : در هر معامله از راه دور ، مصرف کننده حداقل باید 7 روز کاری، وقت برای انصراف ( حق انصراف ) از قبول خود بدون تحمل جریمه یا ارائه دلیل داشته باشد. تنها هزینه تحمیلی بر مصرف کننده هزینه باز پس فرستادن کالا خواهد بود.

پس سایت هایی که حق انصراف از معامله به مدت 7 روز رو میدهند لطفی در حق مشتری انجام نمیدهند بلکه قانون را رعایت میکنن که جای تشکر دارد.

در هنگام خرید از بعضی سایتها فاکتوری ارایه می شود که کلا همه چیز را از فروشنده ساقط می کند و خودشون رو راحت میکنن اما طبق همین قانون :

ماده 46 : استفاده از شروط قراردادی خلاف مقررات این فصل و همچنین اعمال شروط غیر منصفانه به ضرر مصرف کننده، موثر نیست.

فایل کامل قانون تجارت الكترونیكی

شاید سوال بوجود بیاد که در صورت مغایرت عملکرد سایتهای دارای این نماد باید چکار کرد ؟

با استفاده از لینک زیر که از سایت www.enamad.ir می باشد می توان شکایت های خود را اطلاع داد تا پیگیری لازم انجام شود و در صورت مشخص شدن جرم ، مجازات های معین در پیش خواهد بود و امتیاز منفی نیز برای دارندگان در پی خواهد داشت.

ثبت شکایت و نقطه نظرات

و برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید از لینک زیر آئین نامه ها و قوانین بیشتر را دریافت کنید.

قوانین و آئین نامه ها

در آخر :

خیلی از دوستان شاید از قوانین و مقررات اطلاع داشتند. هدف اشنایی سایر افراد است.

از دوستان عزیز که اطلاعات بیشتر و تجربیاتی در این زمینه دارند درخواست می شود که با سایر دوستان به اشتراک بگذارند.

متشکر

کپی برداری کاملا آزاد است.​

بالا