سایت ساز وبزیخرید بک لینک

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

شروع موضوع توسط saberioon ‏9 جولای 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    دوستان كمي صبر كنيد حتما امير خان سرشون شلوغه و يا داره مقاله اي در اين رابطه مينوسه فقط كمي صبر داشته باشيد.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,689
    محل سکونت:
    Internet
    این سیستم امیر خیلی خوبه و فرقش با این سیستمهای رایج اینه که با کدهای مووبل تایپ هماهنگ کار میکنه و اینجوری تعداد ارتباط با دیتابیس خیلی کمتر میشه و فشار کمتری به سرور وارد میشه.
    البته این امیر سرش شلوغه باید پیگیری کنید که حتما راهنما بنویسه.
     
  4. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    يعني بايد حتما از mt استفاده کرد تا کار کنه ؟ :(
     
  5. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    خدا سایه شمارو از سرم ما کم (احالا زیاد نکنه کم پیش کش)کنه!!!!!!!!!
     
  6. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    حدا اقل معرفي نرم افزار رو فقط بكنن و آدرس سايتش رو بدن ... راهنما پيش كش !!!
     
  7. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    6
    اسم اسكريپت هم خوبه ... :)
     
  8. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    آقا ببخشید دیر شدش
    می تونین اینجا بخونینش
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=112389#post112389

    سوال یا مشکلی بود همین جا بپرسید ! اگر بلد بودم در خدمتم.
    در ضمن خوب اگه لینکی داشت یا اینکه این اسکریپت ماله سایت به خصوصی بود آدرس سایت می دادم خودتون بخونین !
    !! راهنما نوشتن نمی خواستش که اون موقع !!!
     
  9. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    دستت درست امير جان.
    خيلي سيستم رديفيه!

    اولش مي خواستيم اين سيستمي كه روي وبلاگ خودم هست رو روي وبگردي هم استاد كنيم، ولي احسان مي گفت فشار مي اره! ايني كه ساختي عندشه.
    حال دادي اساسي.
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    دستت درد نكنه امير خان مقاله جالبي بود.
     
  11. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    آقا مرسي ي ي ي ي ي ي ي ي !
     
  12. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  13. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    توی اون تیکه چهارم کد ها ! جای <$MTCategoryID$></MTEntryCategories> یه 0 بنویس ! حل می شه !
     
  14. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    اولا فكر كنم منظورت اينه كه به جاي <MTEntryCategories><$MTCategoryID$></MTEntryCategories> صفر بنويسم. نه فقط دو تاش. درسته؟

    و بعد اينكه حل نشد. اين ارور رو مي ده
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
     
  15. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    اولا همون که شما گفتی !
    بعدش مدل لینک ها الان چه جوری است ؟! یه نمونه می نویسی اینجا !
     
  16. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  17. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    سلا آقا:
    من مي خواستم از اين سيستم استفاده کنم ولي به يه مشکل برخوردم.
    من ديدم که فقط ميشه يه تعداد محدودي لينک توي صفحه با اين روش گذاشت ... ولي مثلا توي آرشيو لينکدوني چطوري ميشه از اين کد استفاده کرد ؟؟؟؟؟
     
  18. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    توي صفحات ارشيو اونجايي كه بايد تعداد رو مشخص كني، حذف كن. يعني اين طوري

    کد:
    DESC LIMIT 200"; --> DESC";
     
  19. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    سلام:
    آقا خيلي ممنون از راهنماييتون و من سيستم رو نصب كردم ولي ...
    آقا اين لينك ها رو نگاه كنيد:
    http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1049,76,2004,08
    http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1033,70,2004,08

    من وقتي همه ي كار ها رو كردم و اين رو قرار دادم ؛ لينك هايي مثل اين براي هر مطلب درست شد و همه چيز هم خوب كار مي كرد و لينك ها درست شمرده مي شد ولي وقتي روي لينك كليك مي كردم به سايت مورد نظر نمي رفت !
    آقا اگر ممكنه بهم كمك كنيد و اشكال كارم رو بگيد.
     
  20. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    این کار و این قضیه شمارش لینک یه عیبش کور شدن چشم گوگل هست.. من ترجیح میدم اگر لینکدونی در جایی دارم لینکی که درش میدم توسط گوگل قابل فهم و تفسیر باشه.. :)
     
  21. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    ببین اون فایل go.php رو باز کن !
    هیچی نباید اول اون فایل باشه! یعنی تگ php php ؟> باید اول اول باشه ! بچسبونش اول اول خط ! حتی یه space هم باشه اولش قاط می زنه و این جوری می شه ! نمی توهه redirect کنه !
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی