منتخب بازارچه

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
دوستان كمي صبر كنيد حتما امير خان سرشون شلوغه و يا داره مقاله اي در اين رابطه مينوسه فقط كمي صبر داشته باشيد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,823
محل سکونت
Internet
این سیستم امیر خیلی خوبه و فرقش با این سیستمهای رایج اینه که با کدهای مووبل تایپ هماهنگ کار میکنه و اینجوری تعداد ارتباط با دیتابیس خیلی کمتر میشه و فشار کمتری به سرور وارد میشه.
البته این امیر سرش شلوغه باید پیگیری کنید که حتما راهنما بنویسه.
 

....P30....

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2003
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
7
محل سکونت
World Wide Web 8-)
به نقل از ehsan :
این سیستم امیر خیلی خوبه و فرقش با این سیستمهای رایج اینه که با کدهای مووبل تایپ هماهنگ کار میکنه و اینجوری تعداد ارتباط با دیتابیس خیلی کمتر میشه و فشار کمتری به سرور وارد میشه.
البته این امیر سرش شلوغه باید پیگیری کنید که حتما راهنما بنویسه.
يعني بايد حتما از mt استفاده کرد تا کار کنه ؟ :(
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,892
لایک‌ها
20
سن
43
به نقل از Hooman :
انشاالله تعالی سایه عظمت شما هم‌واره بر سر گفتگوگران آزاد و فروم‌کاران پاینده باد.
خدا سایه شمارو از سرم ما کم (احالا زیاد نکنه کم پیش کش)کنه!!!!!!!!!
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
حدا اقل معرفي نرم افزار رو فقط بكنن و آدرس سايتش رو بدن ... راهنما پيش كش !!!
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
اسم اسكريپت هم خوبه ... :)
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
آقا ببخشید دیر شدش
می تونین اینجا بخونینش
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=112389#post112389

سوال یا مشکلی بود همین جا بپرسید ! اگر بلد بودم در خدمتم.
در ضمن خوب اگه لینکی داشت یا اینکه این اسکریپت ماله سایت به خصوصی بود آدرس سایت می دادم خودتون بخونین !
!! راهنما نوشتن نمی خواستش که اون موقع !!!
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از amir :
یه نیگا به www.webgardi.com بنداز ! بخوای ماله اون رو برات بفرستم !
دستت درست امير جان.
خيلي سيستم رديفيه!

اولش مي خواستيم اين سيستمي كه روي وبلاگ خودم هست رو روي وبگردي هم استاد كنيم، ولي احسان مي گفت فشار مي اره! ايني كه ساختي عندشه.
حال دادي اساسي.
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
17
سن
39
محل سکونت
UAE
به نقل از amir :
آقا ببخشید دیر شدش
می تونین اینجا بخونینش
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=112389#post112389

سوال یا مشکلی بود همین جا بپرسید ! اگر بلد بودم در خدمتم.
در ضمن خوب اگه لینکی داشت یا اینکه این اسکریپت ماله سایت به خصوصی بود آدرس سایت می دادم خودتون بخونین !
!! راهنما نوشتن نمی خواستش که اون موقع !!!
دستت درد نكنه امير خان مقاله جالبي بود.
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
آقا مرسي ي ي ي ي ي ي ي ي !
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
اقا حالا يكي مثل من كه لينك‌هاش كتگوري ندارن، بايد چه كنه!؟
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
توی اون تیکه چهارم کد ها ! جای <$MTCategoryID$></MTEntryCategories> یه 0 بنویس ! حل می شه !
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
اولا فكر كنم منظورت اينه كه به جاي <MTEntryCategories><$MTCategoryID$></MTEntryCategories> صفر بنويسم. نه فقط دو تاش. درسته؟

و بعد اينكه حل نشد. اين ارور رو مي ده
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
اولا همون که شما گفتی !
بعدش مدل لینک ها الان چه جوری است ؟! یه نمونه می نویسی اینجا !
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
سلا آقا:
من مي خواستم از اين سيستم استفاده کنم ولي به يه مشکل برخوردم.
من ديدم که فقط ميشه يه تعداد محدودي لينک توي صفحه با اين روش گذاشت ... ولي مثلا توي آرشيو لينکدوني چطوري ميشه از اين کد استفاده کرد ؟؟؟؟؟
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از dashti :
سلا آقا:
من مي خواستم از اين سيستم استفاده کنم ولي به يه مشکل برخوردم.
من ديدم که فقط ميشه يه تعداد محدودي لينک توي صفحه با اين روش گذاشت ... ولي مثلا توي آرشيو لينکدوني چطوري ميشه از اين کد استفاده کرد ؟؟؟؟؟
توي صفحات ارشيو اونجايي كه بايد تعداد رو مشخص كني، حذف كن. يعني اين طوري

کد:
DESC LIMIT 200"; --> DESC";
 

dashti

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
400
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
Yazd , Iran
سلام:
آقا خيلي ممنون از راهنماييتون و من سيستم رو نصب كردم ولي ...
آقا اين لينك ها رو نگاه كنيد:
http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1049,76,2004,08
http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1033,70,2004,08

من وقتي همه ي كار ها رو كردم و اين رو قرار دادم ؛ لينك هايي مثل اين براي هر مطلب درست شد و همه چيز هم خوب كار مي كرد و لينك ها درست شمرده مي شد ولي وقتي روي لينك كليك مي كردم به سايت مورد نظر نمي رفت !
آقا اگر ممكنه بهم كمك كنيد و اشكال كارم رو بگيد.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
این کار و این قضیه شمارش لینک یه عیبش کور شدن چشم گوگل هست.. من ترجیح میدم اگر لینکدونی در جایی دارم لینکی که درش میدم توسط گوگل قابل فهم و تفسیر باشه.. :)
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
به نقل از dashti :
سلام:
آقا خيلي ممنون از راهنماييتون و من سيستم رو نصب كردم ولي ...
آقا اين لينك ها رو نگاه كنيد:
http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1049,76,2004,08
http://isatisweb.com/weblog/clickmanager/go.php?url=1033,70,2004,08

من وقتي همه ي كار ها رو كردم و اين رو قرار دادم ؛ لينك هايي مثل اين براي هر مطلب درست شد و همه چيز هم خوب كار مي كرد و لينك ها درست شمرده مي شد ولي وقتي روي لينك كليك مي كردم به سايت مورد نظر نمي رفت !
آقا اگر ممكنه بهم كمك كنيد و اشكال كارم رو بگيد.
ببین اون فایل go.php رو باز کن !
هیچی نباید اول اون فایل باشه! یعنی تگ php php ؟> باید اول اول باشه ! بچسبونش اول اول خط ! حتی یه space هم باشه اولش قاط می زنه و این جوری می شه ! نمی توهه redirect کنه !
 
بالا