منتخب بازارچه

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از babakweb :
كليك منيجر بدجور سرور رو از پا ميندازه... بعضي وقتها هم ريست مي شه!!!
بابك جان ، يادمه كه شما از كليك منجر براي شمارش تعداد كليكهاي تبليغاتت استفاده ميكردي.
خودت تجربه ي ريست شدن و از كار افتادن سرور رو داري. :eek:
تو مخيلم نميگنجه يه همچين برنامه اي به همين راحتي سرور به اون گندگي رو از كار بندازه :blink:
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از sina1808 :
اروري چيزي ميگيري ؟؟؟
اگه ارور خاصي نميگري فك كنم مشكل اين باشه كه روي لوكال هستي ( من معمولا همين مشكل رو با اسكريپت هاي ري دايركت دارم )
روي سرور فكر كنم جواب بده ;)
خدا از دهنت بشنوه !
شما راهكار خاصي براي حل اين مشكل نداري؟ :wacko:
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
به نقل از Shahedr :
بابك جان ، يادمه كه شما از كليك منجر براي شمارش تعداد كليكهاي تبليغاتت استفاده ميكردي.
خودت تجربه ي ريست شدن و از كار افتادن سرور رو داري. :eek:
تو مخيلم نميگنجه يه همچين برنامه اي به همين راحتي سرور به اون گندگي رو از كار بندازه :blink:
سلام.
بله من هنوز هم از كليك منيجر براي شمارش كليكهاي تبليغاتم استفاده مي كنم ولي...
اگه يك لينكدوني مثل لينكدوني عظمتي داشته باشي و بخواي از كليك منيجر استفاده كني كار سرور ساخته است... چون فرض كن روي هر لينك 200 تا كليك بشه و 200 بار كليك منيجر لود بشه...
ولي مثلا براي 10 تا تبليغ كه چندان مشكلي پيش نمياد...
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از babakweb :
سلام.
بله من هنوز هم از كليك منيجر براي شمارش كليكهاي تبليغاتم استفاده مي كنم ولي...
اگه يك لينكدوني مثل لينكدوني عظمتي داشته باشي و بخواي از كليك منيجر استفاده كني كار سرور ساخته است... چون فرض كن روي هر لينك 200 تا كليك بشه و 200 بار كليك منيجر لود بشه...
ولي مثلا براي 10 تا تبليغ كه چندان مشكلي پيش نمياد...
آها ;)
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ْْْْxxxxx/public_html/persian/db.php:10) in /home/xxxxxx/public_html/persian/go.php on line 21
يعني چي اين ارور
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
خب ببين خط 21 چي چي نوشته!
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
مشكلم حل بيد
فقط يه مشكل ديگه پيدا كردم
جلوي لينن تعداد كليك ها رو نمي نويسه يعني فقط [click] شماره نشون نميده :(
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
به نقل از hamedana :
مشكلم حل بيد
فقط يه مشكل ديگه پيدا كردم
جلوي لينن تعداد كليك ها رو نمي نويسه يعني فقط [click] شماره نشون نميده :(
يعني چي اونوقت؟
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
يعني شماره بازديد ها از لينك رو نشون نميده ميشماره اما نشون نميده
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
پسوند صفحه رو اس اچ تي ام ال كردي؟
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
راهنماي عصرجديد رو خواندى؟ اچ تي تي پي دو تا نقطه دو تا اسلش نيو تايم نقطه پلانيكس نقطه كام
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از hamedana :
مشكلم حل بيد
فقط يه مشكل ديگه پيدا كردم
جلوي لينن تعداد كليك ها رو نمي نويسه يعني فقط [click] شماره نشون نميده :(
در ابتداي صفحه يه سري كد php بايد قرار بدي. اين كار رو كردي؟

بعد اينكه اين تكه كد رو قرار دادي كه؟ < ? hits(<$MTEntryID$>); ? >
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
يعني لازم هست پسوند از htm به shtmlتغيير كنه؟
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
هم در اول صفحه كد رو زدم
هم اون تيكه كد رو
بازم نشد
 

hamedana

Registered User
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2004
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
0
سن
37
محل سکونت
Hamedan
آقا مشكل رو يافتم پسوند رو به php تغيير دادم درست شد
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از hamedana :
آقا مشكل رو يافتم پسوند رو به php تغيير دادم درست شد
اي بابا :eek: انتظار داشتي كدهاي php توي صفحات html عمل كنه!؟
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
مشكل ردايركت نشدن من تو لوكال هاست كمكان باقيست :blink:
 
بالا