منتخب بازارچه

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
این طور نیست.
یعنی گوگل این لینک‌ها رو لینک به سایت‌ ما، نمی‌شناسه.
 

milada

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 آگوست 2003
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
0
آقا كمك من روي هاست اين رو امتحان كردم ولي ردايركت نمي كنه. در ضمن همه ي پست هاي قبلي رو هم خوندم. يعني كه اشكالاتي كه از قبل باهاش دوستان روبه رو بودند رو حل كردم اما...
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
خوب بگو ردايركت نميكنه چيكار ميكنه؟
 

milada

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 آگوست 2003
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
0
هيچي البته حتا يه صفحه ي جديد هم باز مي كنه اما سفيد و تهي
اگه ممكن آه خوداتون هم يه نگاهي به اش بندازيد.
http://milad.kouly.com
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از milada :
هيچي البته حتا يه صفحه ي جديد هم باز مي كنه اما سفيد و تهي
اگه ممكن آه خوداتون هم يه نگاهي به اش بندازيد.
http://milad.kouly.com
ايميلي كه زدي بودي رو جواب دادم. يه چكي بكن و اگه خواستي اونها رو واسم بفرست تا بريم جلو!
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
گاهي وقتها هست كه لازمه عدد خروجي اين شمارشگر حتما فارسي باشه !
به خاطر همين يكم تغييرات دادم تو كدهايي كه امير نوشته ! كه خروجيش كاملا فارسي باشه !
اينجا هم ميزارم دوستاني كه خواستند راحت استفاده كنن !

البته خيلي ستمه كه عمليات تبديل كردن اعداد رو به سرور تحميل كنيم !! اما گاهي اوقات لازمه !
این کدهاییه که باید بالای قالب لینکدونی بزاریم :

PHP:
<?
include ('db.php');
GLOBAL $array;
$link_id = $_REQUEST['url'];
$query = "SELECT * FROM `mt_hits` ORDER BY `uid` DESC LIMIT 45";
$res = mysql_query($query);
while ($row = mysql_fetch_array($res))
{
	$key = $row['url'];
	$value = $row['hits'];
	$array[$key] = $value;
}
 
function Converting($srting) 
{
$num0="۰";
$num1="۱";
$num2="۲";
$num3="۳";
$num4="۴";
$num5="۵";
$num6="۶";
$num7="۷";
$num8="۸";
$num9="۹";
 
		 $string2="";
$len=strlen($srting);
for($sub=0;$sub<$len;$sub++)
{
if(substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=$num0;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="1")$string2.=$num1;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="2")$string2.=$num2;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="3")$string2.=$num3;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="4")$string2.=$num4;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="5")$string2.=$num5;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="6")$string2.=$num6;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="7")$string2.=$num7;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="8")$string2.=$num8;
elseif(substr($srting,$sub,1)=="9")$string2.=$num9;
else $string2.=substr($srting,$sub,1);
}
return $string2;
}
?>
جلوي هر لينك هم اينطوري تعداد كليك رو صدا ميكنيم :

PHP:
<? $lid<$MTEntryID$>.=Converting($array[<$MTEntryID$>]); echo $lid<$MTEntryID$>; ?> کلیک
 

3nobar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 آپریل 2005
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
سن
32
محل سکونت
In my clothes
آقا من چند تا چيز رو نفهميدم اگر بشه توضيح بديد.اول اون فايل db.php رو چه جوري به سرور وصل کنيم و در قسمت localhost هاستمون رو چه جوري بنويسيم؟منظورم نوشتن http يا www و ... است.
تا اینجای کار لینک هاتون درست ساخته می شه و روش که کلیک کنین می ره یه دونه به تعداد کلیک هاش توی دیتا بیس اضافه می کنه !
حالا باید این اطلاعات رو از دیتا بیس بخونیم و جلوی هر لینکی تعداد کلیک هاشو بنویسیم !
واسه این کار این چند خط رو بالای تمپلیت mt بنویسید:
منظور هم تمپلیت صفحه ای است که توش لینکدونی است.
يعني قالب وبلاگ لينکدوني يا وبلاگ اصليمون که توش لينک ها رو نمايش مي ديم؟
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از 3nobar :
آقا من چند تا چيز رو نفهميدم اگر بشه توضيح بديد.اول اون فايل db.php رو چه جوري به سرور وصل کنيم و در قسمت localhost هاستمون رو چه جوري بنويسيم؟منظورم نوشتن http يا www و ... است.

يعني قالب وبلاگ لينکدوني يا وبلاگ اصليمون که توش لينک ها رو نمايش مي ديم؟
جواب اولی: لازم نیست شما به سرور چیزی رو وصل کنی. فقط یوزر و پسورد و اسم بانک اطلاعاتی رو در اون فایل به صورت صحیح وارد کن. همین!

جواب سوال دوم: بله
 

3nobar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 آپریل 2005
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
سن
32
محل سکونت
In my clothes
مرسي ولي الان اين ارور رو مي ده :
Parse error: parse error, unexpected '<', expecting ')' in /home/nobar/public_html/index.php on line 174
سطر 174 رو هر چي نگاه مي کنم چيز خاصي نمي بينم.
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
من از این ارور چیزی دستگیرم نمی‌شه. یه بار دیگه مراحل رو چک کن. اون تیبل رو Add کردی به بانک‌اطلاعاتی؟
 

3nobar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 آپریل 2005
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
سن
32
محل سکونت
In my clothes
آره add کردم.متاسفانه خودمم چيزي ازش سردر نياواردم!
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
آقا حواستو جمع كن كه تو فايلهايي كه ميسازي قبل از كاراكتر هاي <? و ?> چيزي نباشه كه شديد قاط ميزنه !
 

setareh2

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2005
نوشته‌ها
647
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
OC
منم نصب کردم موقع ریدارکت کردن این ارور رو میده:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehran/db.php:8) in /home/tehran/go.php on line 19
تو لاين 19 اين هست:
header ("Location: $loc");
از اسپيس هم تو خط اول خبري نيست!
:(
 

setareh2

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2005
نوشته‌ها
647
لایک‌ها
2
سن
42
محل سکونت
OC
به نقل از setareh2 :
منم نصب کردم موقع ریدارکت کردن این ارور رو میده:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehran/db.php:8) in /home/tehran/go.php on line 19
تو لاين 19 اين هست:
header ("Location: $loc");
از اسپيس هم تو خط اول خبري نيست!
:(
يه اسپيس تو ته فايل db.php بود!!!!
چقدر اين چيزا آدمو سر كار ميزاره....

;)
 

ITX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2005
نوشته‌ها
591
لایک‌ها
0
محل سکونت
CyberSpace
سلام...
مشکل من اینه...هر کاریش هم میکنم...درست نمیشه...یکی راهنمای؟؟!! :(

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/XXXXX/public_html/linkdump/go.php:1) in /home/ْْXXXX/public_html/linkdump/go.php on line 19
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
پرمیژن اون فایل چنده؟
فاصله‌ای چیزی که توش نیست؟
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
قبل و بعد از تگهاي <? و ؟> چیزی نیست که !
 

ITX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2005
نوشته‌ها
591
لایک‌ها
0
محل سکونت
CyberSpace
به نقل از Shahedr :
قبل و بعد از تگهاي <? و ؟> چیزی نیست که !
نه باور ميكني...صد بار چك كردم...توي دريم هم اديتش ميكنما بازم نوچ...نميشه خدايش به ... رفتمم :wacko: :wacko:
بابك جان..پرميژنش رو هم چك كردم 644 بود كردمش 777 بازم ...كردمش 666 بازم...نوچ...مثل اينكه بايد دست به دامن يكي از بچه ها بشيم تا فايلها رو برام بفرسته!!! :( :(
كسي هست؟؟؟
 

ITX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2005
نوشته‌ها
591
لایک‌ها
0
محل سکونت
CyberSpace
شمارش رو درست انجام میده ولی موقعی که صفحه جدید باز میشه..این ارور رو میده
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tarhweb/public_html/w/linkdump/go.php:1) in /home/tarhweb/public_html/w/linkdump/go.php on line 21
توی لاین 21 هم اینه:
header ("Location: $loc");
البته این همون مشکل ستاره هست...که گفته ولی من هر کاریش مکینم درست نمیشه....
 
بالا