سایت ساز وبزیخرید بک لینک

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

شروع موضوع توسط saberioon ‏9 جولای 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها :happy:
     
  4. milada

    milada کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2003
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    0
    آقا كمك من روي هاست اين رو امتحان كردم ولي ردايركت نمي كنه. در ضمن همه ي پست هاي قبلي رو هم خوندم. يعني كه اشكالاتي كه از قبل باهاش دوستان روبه رو بودند رو حل كردم اما...
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب بگو ردايركت نميكنه چيكار ميكنه؟
     
  6. milada

    milada کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2003
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    0
    هيچي البته حتا يه صفحه ي جديد هم باز مي كنه اما سفيد و تهي
    اگه ممكن آه خوداتون هم يه نگاهي به اش بندازيد.
    http://milad.kouly.com
     
  7. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    ايميلي كه زدي بودي رو جواب دادم. يه چكي بكن و اگه خواستي اونها رو واسم بفرست تا بريم جلو!
     
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    گاهي وقتها هست كه لازمه عدد خروجي اين شمارشگر حتما فارسي باشه !
    به خاطر همين يكم تغييرات دادم تو كدهايي كه امير نوشته ! كه خروجيش كاملا فارسي باشه !
    اينجا هم ميزارم دوستاني كه خواستند راحت استفاده كنن !

    البته خيلي ستمه كه عمليات تبديل كردن اعداد رو به سرور تحميل كنيم !! اما گاهي اوقات لازمه !
    این کدهاییه که باید بالای قالب لینکدونی بزاریم :

    PHP:
     
    <?
    include ('db.php');
    GLOBAL 
    $array;
    $link_id $_REQUEST['url'];
    $query "SELECT * FROM `mt_hits` ORDER BY `uid` DESC LIMIT 45";
    $res mysql_query($query);
    while (
    $row mysql_fetch_array($res))
    {
        
    $key $row['url'];
        
    $value $row['hits'];
        
    $array[$key] = $value;
    }
     
    function 
    Converting($srting
    {
    $num0="۰";
    $num1="۱";
    $num2="۲";
    $num3="۳";
    $num4="۴";
    $num5="۵";
    $num6="۶";
    $num7="۷";
    $num8="۸";
    $num9="۹";
     
             
    $string2="";
    $len=strlen($srting);
    for(
    $sub=0;$sub<$len;$sub++)
    {
    if(
    substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=$num0;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="1")$string2.=$num1;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="2")$string2.=$num2;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="3")$string2.=$num3;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="4")$string2.=$num4;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="5")$string2.=$num5;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="6")$string2.=$num6;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="7")$string2.=$num7;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="8")$string2.=$num8;
    elseif(
    substr($srting,$sub,1)=="9")$string2.=$num9;
    else 
    $string2.=substr($srting,$sub,1);
    }
    return 
    $string2;
    }
    ?>
     
     
    جلوي هر لينك هم اينطوري تعداد كليك رو صدا ميكنيم :

    PHP:
     
    <? $lid<$MTEntryID$>.=Converting($array[<$MTEntryID$>]); echo $lid<$MTEntryID$>; ?> کلیک
     
     
  9. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    آقا من چند تا چيز رو نفهميدم اگر بشه توضيح بديد.اول اون فايل db.php رو چه جوري به سرور وصل کنيم و در قسمت localhost هاستمون رو چه جوري بنويسيم؟منظورم نوشتن http يا www و ... است.
    يعني قالب وبلاگ لينکدوني يا وبلاگ اصليمون که توش لينک ها رو نمايش مي ديم؟
     
  10. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    جواب اولی: لازم نیست شما به سرور چیزی رو وصل کنی. فقط یوزر و پسورد و اسم بانک اطلاعاتی رو در اون فایل به صورت صحیح وارد کن. همین!

    جواب سوال دوم: بله
     
  11. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    مرسي ولي الان اين ارور رو مي ده :
    Parse error: parse error, unexpected '<', expecting ')' in /home/nobar/public_html/index.php on line 174
    سطر 174 رو هر چي نگاه مي کنم چيز خاصي نمي بينم.
     
  12. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  13. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
  14. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آقا حواستو جمع كن كه تو فايلهايي كه ميسازي قبل از كاراكتر هاي <? و ?> چيزي نباشه كه شديد قاط ميزنه !
     
  15. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    منم نصب کردم موقع ریدارکت کردن این ارور رو میده:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehran/db.php:8) in /home/tehran/go.php on line 19
    تو لاين 19 اين هست:
    header ("Location: $loc");
    از اسپيس هم تو خط اول خبري نيست!
    :(
     
  16. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    يه اسپيس تو ته فايل db.php بود!!!!
    چقدر اين چيزا آدمو سر كار ميزاره....

    ;)
     
  17. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    سلام...
    مشکل من اینه...هر کاریش هم میکنم...درست نمیشه...یکی راهنمای؟؟!! :(
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/XXXXX/public_html/linkdump/go.php:1) in /home/ْْXXXX/public_html/linkdump/go.php on line 19
     
  18. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,758
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    پرمیژن اون فایل چنده؟
    فاصله‌ای چیزی که توش نیست؟
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    قبل و بعد از تگهاي <? و ؟> چیزی نیست که !
     
  20. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    نه باور ميكني...صد بار چك كردم...توي دريم هم اديتش ميكنما بازم نوچ...نميشه خدايش به ... رفتمم :wacko: :wacko:
    بابك جان..پرميژنش رو هم چك كردم 644 بود كردمش 777 بازم ...كردمش 666 بازم...نوچ...مثل اينكه بايد دست به دامن يكي از بچه ها بشيم تا فايلها رو برام بفرسته!!! :( :(
    كسي هست؟؟؟
     
  21. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    شمارش رو درست انجام میده ولی موقعی که صفحه جدید باز میشه..این ارور رو میده
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tarhweb/public_html/w/linkdump/go.php:1) in /home/tarhweb/public_html/w/linkdump/go.php on line 21
    توی لاین 21 هم اینه:
    header ("Location: $loc");
    البته این همون مشکل ستاره هست...که گفته ولی من هر کاریش مکینم درست نمیشه....
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی