سایت ساز وبزیخرید بک لینک

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

شروع موضوع توسط saberioon ‏9 جولای 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,173
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    حالا ما یه سوتی دادیما ! [​IMG]
    منظور همون فایله بود که اطلاعات دیتا بیس رو مینویسیم توش ! [​IMG]
    چی بود اسمش ؟ db.php ! [​IMG] [​IMG]
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,758
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    آهان!
    (خودمانیم ها، این تاپیک چقدر طول و دراز شده!)
     
  4. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    قيد شمارنده را زدم :D :D چون هيچ رقمه باهام راه نيومد(راه ديگري واسه ساختن شمارنده وجود داره؟) :(
     
  5. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,758
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    به اندازه‌ی تعداد آدم‌های دنیا راه هست برای ساخت شمارنده!
     
  6. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    بابک جان اگه زحمتی نمیشه چندتا از این همه راه به ما معرفی کن :) :)
     
  7. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,758
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    الف. پی اچ پی کلیک کانتر
    ب. مای بلاگ لاگ دات کام
     
  8. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    بابک همه راها رو بلده ... فکر میکنه همه هم بلدن :p :p این راه های رسیدن برای خدا خیلیاش میون بره...که فوت کوزه گری داری خیلییاشم... :lol:
     
  9. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,758
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    نه بابا... ما كجا همه راه ها رو بلديم! :) :)
     
  10. niimaa

    niimaa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2006
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا من اين سيستمو نصب کردم اما وقتی يه لينکی مثلاً بيش تر از ۱۰ تا کليک داشته باشه، مقدارش دوباره صفر می‌شه. چرا اون وقت؟
     
  11. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    مطمئنی؟! توی کدها یه عدد 10 یا 20 داره اونو زیاد کن. البته به اینی که گفتی ربطی نداره ... ولی شاید درست شد. (انتهای خط پنجم رو می‌گم)
     
  12. mAmluX

    mAmluX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2005
    نوشته ها:
    343
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Milky Way
    من هم همین مشکل رو داشتم
    درسته همون عدد 20 رو باید زیاد کنی
     
  13. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    دوستان سلام
    من هم همین کار رو طبق مراحلی که گفته بودید انجام دادم
    فقط یه مشکلی وجود داره.
    نمی دونم چرا لینکها رو وارد دیتابیس نمی کنه
    یعنی mt_hits هیچ تغییری نمی کنه
    با تشکر
    سینا
     
  14. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    ضمنا من دقیق نمی دونم این دو کد رو کجا باید کپی کنم
    کد:
    <a target="_blank"
     href="go.php?url=<$MTEntryID$>,<$MTEntryDate format="%Y"$>,<$MTEntryDateformat="%m"$>"
      title="<$MTEntryMore$>">
      <$MTEntryTitle$>
      </a>
    و
    کد:
    <?
      include ('db.php');
      GLOBAL $array;
      $link_id = $_REQUEST['url'];
      $query = "SELECT * FROM `mt_hits` ORDER BY `uid` DESC LIMIT 20";
      $res = mysql_query($query);
      while ($row = mysql_fetch_array($res))
      {
        $key = $row['url'];
        $value = $row['hits'];
        $array[$key] = $value;
      }
      function hits($id)
      {
        GLOBAL $array;
        if (isset($array[$id]))
        {
          echo $array[$id];
        }
        else
        {
          echo "0";
        }
      }
      ?> 
    تو رو خدا جواب بدید
    خیلی لازم دارم
    البته من اون کد اولی رو در قالب وبلاگ اصلی بجای این کمد قرار دادم
    <a href="<$MTEntryBody escape_html="1"$>"<MTIfNotEmpty var="EntryExcerpt"> title="<$MTEntryExcerpt escape_html="1" escape_htmlattr="1"$>"</MTIfNotEmpty>><$MTEntryTitle$></a>
    و لینکهای لینکدونی سایتم رو به این شکل در اورد
    http://www.mysite.com/go.php?url=15,1385,05
    ولی وقتی روشون کلیک می کنی بعلت اینکه جدول mt_hits هنوز خالیه هیچ نتیجه ای نمی گیری
    با تشکر
    سینا
     
  15. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    دوستان بی جواب نزارید مارو
     
  16. STAYWITHME

    STAYWITHME کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    برای من هم ارور میده :

    کد:
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/staywith/public_html/php/go.php on line 15
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/staywith/public_html/php/go.php:15) in /home/staywith/public_html/php/go.php on line 24
    

    خط 15 :

    کد:
    if ($row = mysql_fetch_array($res))
    

    خط 24 :


    کد:
    header ("Location: $loc");
    
    

    بیش تر از 50 بار هم چک کردم فاصله و کاراکتر اضافی نداره فایل ها
     
  17. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    ا
    برای تو که اروری نمی ده
     
  18. STAYWITHME

    STAYWITHME کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    چرا اررور میداد ، نوع لینکدهی رو عوض کرده بودم .

    سینا جان اون کد بزرگ ه رو اگه اشتباه نکنم تو صفحه ای که میخوای لینکدونی رو نشون بدی بایدبزاری ( مثلا ایندکس سایت ) و کد کوچیکه هم که خودت گفتیباید کجا بزاری ، اگه سوال دیگه ای داشتی بگو !
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی