منتخب بازارچه

نمايش تعداد كليكها بروي لينكدوني ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از babakweb :
نه شاهد اشتباه کرد.
فایل کانفیگ نداریم.
حالا ما یه سوتی دادیما !

منظور همون فایله بود که اطلاعات دیتا بیس رو مینویسیم توش !

چی بود اسمش ؟ db.php !
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
آهان!
(خودمانیم ها، این تاپیک چقدر طول و دراز شده!)
 

kave01

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2005
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
0
محل سکونت
شهری در جنوب
قيد شمارنده را زدم :D :D چون هيچ رقمه باهام راه نيومد(راه ديگري واسه ساختن شمارنده وجود داره؟) :(
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
به اندازه‌ی تعداد آدم‌های دنیا راه هست برای ساخت شمارنده!
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
الف. پی اچ پی کلیک کانتر
ب. مای بلاگ لاگ دات کام
 

ITX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2005
نوشته‌ها
591
لایک‌ها
0
محل سکونت
CyberSpace
بابک همه راها رو بلده ... فکر میکنه همه هم بلدن :p :p این راه های رسیدن برای خدا خیلیاش میون بره...که فوت کوزه گری داری خیلییاشم... :lol:
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
به نقل از ITX :
بابک همه راها رو بلده ... فکر میکنه همه هم بلدن :p :p این راه های رسیدن برای خدا خیلیاش میون بره...که فوت کوزه گری داری خیلییاشم... :lol:
نه بابا... ما كجا همه راه ها رو بلديم! :) :)
 

niimaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 فوریه 2006
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
آقا من اين سيستمو نصب کردم اما وقتی يه لينکی مثلاً بيش تر از ۱۰ تا کليک داشته باشه، مقدارش دوباره صفر می‌شه. چرا اون وقت؟
 

Azemati

کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title=
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
2
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از niimaa :
آقا من اين سيستمو نصب کردم اما وقتی يه لينکی مثلاً بيش تر از ۱۰ تا کليک داشته باشه، مقدارش دوباره صفر می‌شه. چرا اون وقت؟
مطمئنی؟! توی کدها یه عدد 10 یا 20 داره اونو زیاد کن. البته به اینی که گفتی ربطی نداره ... ولی شاید درست شد. (انتهای خط پنجم رو می‌گم)
 

mAmluX

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2005
نوشته‌ها
343
لایک‌ها
0
محل سکونت
Milky Way
به نقل از azemati :
مطمئنی؟! توی کدها یه عدد 10 یا 20 داره اونو زیاد کن. البته به اینی که گفتی ربطی نداره ... ولی شاید درست شد. (انتهای خط پنجم رو می‌گم)
من هم همین مشکل رو داشتم
درسته همون عدد 20 رو باید زیاد کنی
 

30naa

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,225
لایک‌ها
3
سن
31
محل سکونت
کارتون
دوستان سلام
من هم همین کار رو طبق مراحلی که گفته بودید انجام دادم
فقط یه مشکلی وجود داره.
نمی دونم چرا لینکها رو وارد دیتابیس نمی کنه
یعنی mt_hits هیچ تغییری نمی کنه
با تشکر
سینا
 

30naa

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,225
لایک‌ها
3
سن
31
محل سکونت
کارتون
ضمنا من دقیق نمی دونم این دو کد رو کجا باید کپی کنم
کد:
<a target="_blank"
 href="go.php?url=<$MTEntryID$>,<$MTEntryDate format="%Y"$>,<$MTEntryDateformat="%m"$>"
  title="<$MTEntryMore$>">
  <$MTEntryTitle$>
  </a>
و
کد:
<?
  include ('db.php');
  GLOBAL $array;
  $link_id = $_REQUEST['url'];
  $query = "SELECT * FROM `mt_hits` ORDER BY `uid` DESC LIMIT 20";
  $res = mysql_query($query);
  while ($row = mysql_fetch_array($res))
  {
    $key = $row['url'];
    $value = $row['hits'];
    $array[$key] = $value;
  }
  function hits($id)
  {
    GLOBAL $array;
    if (isset($array[$id]))
    {
      echo $array[$id];
    }
    else
    {
      echo "0";
    }
  }
  ?>
تو رو خدا جواب بدید
خیلی لازم دارم
البته من اون کد اولی رو در قالب وبلاگ اصلی بجای این کمد قرار دادم
<a href="<$MTEntryBody escape_html="1"$>"<MTIfNotEmpty var="EntryExcerpt"> title="<$MTEntryExcerpt escape_html="1" escape_htmlattr="1"$>"</MTIfNotEmpty>><$MTEntryTitle$></a>
و لینکهای لینکدونی سایتم رو به این شکل در اورد
http://www.mysite.com/go.php?url=15,1385,05
ولی وقتی روشون کلیک می کنی بعلت اینکه جدول mt_hits هنوز خالیه هیچ نتیجه ای نمی گیری
با تشکر
سینا
 

STAYWITHME

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 آپریل 2006
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
برای من هم ارور میده :

کد:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/staywith/public_html/php/go.php on line 15

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/staywith/public_html/php/go.php:15) in /home/staywith/public_html/php/go.php on line 24

خط 15 :

کد:
if ($row = mysql_fetch_array($res))

خط 24 :


کد:
header ("Location: $loc");

بیش تر از 50 بار هم چک کردم فاصله و کاراکتر اضافی نداره فایل ها
 

STAYWITHME

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 آپریل 2006
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
ا
برای تو که اروری نمی ده
چرا اررور میداد ، نوع لینکدهی رو عوض کرده بودم .

سینا جان اون کد بزرگ ه رو اگه اشتباه نکنم تو صفحه ای که میخوای لینکدونی رو نشون بدی بایدبزاری ( مثلا ایندکس سایت ) و کد کوچیکه هم که خودت گفتیباید کجا بزاری ، اگه سوال دیگه ای داشتی بگو !
 
بالا