آژانس هواپیمایی
pop up

نمايش پست خاص

شروع موضوع توسط Mashaheer ‏14 مارس 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام دوستان
    کد:
    <MTEntries category="BLOG" lastn="5">
    	<h2><$MTEntryDate format="%x"$></h2>
    	
    	<a name="<$MTEntryID pad="1"$>"></a>
    	<h4><$MTEntryTitle$></h4>
    	
    	<$MTEntryBody$><br />
    	
    	<MTEntryIfExtended>
    	<a href="<$MTEntryPermalink$>#more">Continue reading</a><br />
    	</MTEntryIfExtended>
    	
    	Posted by <$MTEntryAuthor$> at <a href="<$MTEntryPermalink$>">
                         <$MTEntryDate format="%X"$></a>
    	<MTEntryIfAllowComments>
    	| <a href="<$MTCGIPath$><$MTCommentScript$>?entry_id=
                         <$MTEntryID$>" onclick="OpenComments(this.href); return false">
                         Comments (<$MTEntryCommentCount$>)</a>
    	</MTEntryIfAllowComments>
    	<MTEntryIfAllowPings>
    	| <a href="<$MTCGIPath$>
                         <$MTTrackbackScript$>?__mode=view&entry_id=<$MTEntryID$>" 
                        onclick="OpenTrackback(this.href); return false">
                         TrackBack (<$MTEntryTrackbackCount$>)</a>
    	</MTEntryIfAllowPings>
    </MTEntries>
    
    كدهاي بالا 5 پست آخر آرشيو موضوعي بلاگ (BLOG) را به نمايش ميگذارند. سوال من اين هستش كه در يك وبلاگ چند آرشيو موضوعي داريم و ميخواهيم فقط يكي از آرشيوها همانند بالا در گوشه اي وبلاگ نمايش داده بشه و بقيه پستها در جايي ديگر به جز آن موضوع كه در كنار وبلاگ هستش (يه چيزي تو مايه لينكدوني). اگر اين چيزي كه من ميخوام درست بشه يكي از بزرگترين مشكلات (لينكدوني) حل خواهد شد و مي توان يه تغيير و تحولي در وبلاگها داد...
     
  2. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    خوب مشكل كجاست؟
    اين كد ها بايد كار كنن ديگه
    من متوجه منظور شما نمي شم
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سينا جان اين كدها اشكال نداره و من اين را براي مثال آوردم، اگر بخش پاياني رو خونده باشيد نوشتم كه من مي خوام همانند لينكدوني يكي از آرشيوهاي موضوعي رو بذارم كنار وبلاگ و ديگر آرشيو در به صورت عادي باشند توجه داشته باشيد در بخش پستها اون موضوع كناري تكرار نميشه.
    اميدوارم كه متوجه منظورم شده باشيد.
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    ممنونم احسان جان برم يه تستش بكنم اگر جواب داد براي آن چيزي ميخوام يه راهنما هم براش مي نويسم...
     
  6. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    من اين پلاگين رو امتحان كردم اما مشكلاتي داشت، زماني كه من از اين پلاگين استفاده كردم كه پست بخصوصي را نشون بده يا نه براي آرشيو موضوعي خوب كار مي كنه. اما در بخش اصلي (بخش پستها) زماني كه ميخواهي اون بخش كناري رو نشون نده پستها رو به ترتيب آرشيو موضوعي نمايش ميده يعني اگر شما 10 آرشيو موضوعي داشته باشيد يك به يك پستها آرشيوها را نشون ميده... در حقيقت ميشه گفت كه نمايش پستها به صورت آرشيو موضوعي خواهد بود نه به صورت بروز شد...
    براي اينكه بهتر متوجه منظورم شويد لطفا به وبلاگ عقابها (صفحه اصلي + آرشيو) سربزنيد...
     
  7. boxilink
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    من یه چیزی رو متوجه نشدم. مگه نمیخوام لینک مطالب یک بخش در یک سمت و مابقی بخشها در سمت دیگر باشه؟ خب کافیه یه جا اون کتگوری خاص رو exclude کنی و جای دیگه فقط همون یه کتگوری خاص رو Include کنی. امیدوارم منظورت رو درست فهمیده باشم.
     
  9. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    من براي بخش اصلي (پستها) رو از exclude استفاده كردم كه اون موضوع به خصوص رو نشون نده و در جاي ديگر به صورت كدهايي كه بالا نوشتم اون موضوع رو نشون دادم، مشكل اينجاست كه اول نميشه هر دو رو يك زمان استفاده كرده (البته ضرورتي هم نيست) بعد اينكه زماني كه در يخش اصلي exclude رو استفاده مي كنم اگر اون رو بين تگ Category باشه ام تي مشكلي نمي گيره اما از نظر نمايشي اين يك مشكل داره كه ام تي زماني كه ميخواد پستها رو نشون بده ابتدا موضوع اول، سپس دوم و ... رو نشون ميده، در حقيقت مي توان گفت ترتيب نمايش پستها به ترتيب زماني نيست بلكه به ترتيب آرشيو موضوعي هستش. اگر به وبلاگ عقابها صفحه اصلي و بخش آرشيو موضوعي سربزنيد متوجه منظور من خواهي شد...
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كسي براي اين راه حلي نداره؟
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    مشاهیر جان خیلی موضوع رو پیچوندی ها! :)
    کم تازه فهمیدم منظورت چیه! تو میخوای یه بخش که یه کتگوری خاص جزوش نیست ، آخرین مطالبش به صورت زمانی لیست بشه. درسته!؟
     
  12. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كاملا درسته
    راه حلش چيه؟
     
  13. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كسي را حلي و يا نظري براي اين روش به جز پلاگين Otherblog نداره؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  16. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    ممنونم احسان جان از جابتون اگه ميشه اينجا و يا به صورت پي ام برام بنويسيد تا خودم سريع تست كنم.
    براي كنترل اندازه فريمها (تعداد رديف و ستون همانند textarea) چه كاري ميشه كرد؟
     
  17. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا از پلاگين mtcompare براي exclude كردن استفاده كن كه اون مشكل بالا رو نداره خيلي قابليت ها و امكانات متنوعي هم در ام تي بهت ميده.. ديگه بقيشو دست به دامن اقاي گوگل بشو براي دانلود و غيره ..

    تكميل: اقا اين پلاگيني كه احسان معرفي كرده روش كارش دقيقا شبيه mtcompare هست كه من معرفي كردم فقط حدسي كه ميزنم اينه كه توي لينكي كه احسان داده شما اومدي همون كدهاي خود صفحه رو كه براي مثال و شرح نحوه استفاده نوشته شده رو كپي و پيست كردي و در نتيجه از اون پلاگين داخل كانتكست كتگوري استفاده شده (يه همچين چيزايي!!) يعني اينكه اون كانتينرتگ MTCategories رو از بالا و پايينش بردار و خود mtentries رو باز و بسته كن و داخلش همون پلاگين رو به كار ببر.. واضح شد الان؟ :)

    دويست بار متن بالا رو اديت كردم.. خوبه برم كلاس انشا :p
     
  18. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    عابر جان ممنونم که جواب سوالم رو دادید برم یه تستی بکنم ببینم این به نتیجه میرسم یا نه.
    من پلاگینی رو که احسان معرفی کرده بود رو به صورت زیر استفاده کردم:
    کد:
    <MTEntries category="tinyblog" lastn="10">
    <a name="<$MTEntryID pad="1"$>"></a>
    <p><b><$MTEntryDate format="%x"></b></p>
    <p>[<a href="<$MTEntryPermalink$>"> + </a>]&nbsp;<$MTEntryBody$>
    <MTEntryIfAllowComments><a href="<$MTCGIPath$>
    <$MTCommentScript$>?entry_id=<$MTEntryID$>" 
    onclick="OpenComments(this.href); return false">
    Comments (<$MTEntryCommentCount$>)</a>
    </MTEntryIfAllowComments></p><br />
    </MTEntries>
    
    اين كد را براي بخش كناري استفاده كردم كه هر پستي كه مربوط به دسته tinyblog باشه رو نشون ميده و تعداد پستها در آن بخش 10 تا هستش كه داراي تاريخ، و كامنت هستش.
    سپس براي بخش اصلي پستها از كد زير استفاده كردم:
    کد:
    <MTCategories lastn="5">
    <MTFilterCategories exclude="tinyblog">
    <MTEntries>
    .....
    </MTEntries>
    </MTFilterCategories>
    </MTCategories>
    
    در اين كد مشخص كردم كه تمامي پستها رو به جز موضوع tinyblog ديگر موضوعات رو نشون بده. توجه داشته باشيد علت گذاشتن تگهاي Categrories به علت اين هستش كه بدون آنها ام تي ارور ميده كه نبايد تگ MTFilterCategories رو تنهايي (بدون تگ كاتگوري) استفاده كنم. مشكل هم همانطوري كه گفتم زماني كه از اين روش استفاده مي كنم مطالب را برحسب آرشيو موضوعي نشان ميده.
     
  19. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    عابر جان اين پلاگيني كه شما معرفي كرديد رو هم امتحان كردم و به نتيجه نرسيدم (در حقيقت هر راهي امتحان كردم فرقي نكرد) پلاگين را هم از سايت زير گفتم:
    http://www.staggernation.com/mtplugins/CompareReadMe.html
    اين پلاگين امكانات خوبي داره ولي تا جايي كه من ازش فهميدم به درد من نخورد.
     
  20. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    راستی یادم رفت بگم که به چه روشی استفاده کردم. از روشهای زیر:
    کد:
    1. 
    <MTIfNotEqual a="[MTCategories]" b="id=38">
        <MTEntries lastn="5">
          ....
          </MTEntries>
    </MTIfNotEqual>
    
    2.
    <MTIfNotEqual a="[MTCategories]" b="Category Name">
        <MTEntries lastn="5">
          ....
          </MTEntries>
    </MTIfNotEqual>
    
    3.
    <MTIfNotEqual a="[MTEntries category="Category Name"]" b="Category Name">
        <MTEntries lastn="5">
          ....
          </MTEntries>
    </MTIfNotEqual>
    
    4.
    <MTIfNotEqual a="[MTEntries]" b="Category Name">
        <MTEntries lastn="5">
          ....
          </MTEntries>
    </MTIfNotEqual>
    
    5. & ....
    
    لطفا اگر در اين رابطه اطلاعاتي داره كمك كنيد.
     
  21. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    روش شماره دو که به کار بردي درسته منتها نوشتي mtcategories !!!! اين اسم يک کانتينر تگ هست بايد از متغير يا تگ mtentrycategory استفاده مي کردي.. به طور واضح تر در روش شماره دو mtcategories رو بردار و جاش بنويس MTEntryCategory
    ---
    اونجا هم كه از روش احسان رفتي ممكنه با خارج كردن كدهاي داخلي از MTCategories و حذف MTCategories و در عين حال بردن MTCategoryFilter به داخل MTEntries جواب بگيري .. البته مطمئن نيستم ولي در MTCompare اون اصلاح بالا رو که گفتم انجام بدي جواب ميده..
     
  22. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    عابر عزيز همانطوري كه شما گفتيد من امتحان كردم به صورت زير:
    کد:
    <MTIfNotEqual a="[MTEntryCategory]" b="news">
    <MTEntries lastn="5">
    000000
    </MTEntries>
    </MTIfNotEqual>
    
    زماني كه قالب رو دوباره سازي مي كنم اين پيغام رو ميگيرم:
    کد:
    MT::App::CMS=HASH(0x83a6c88) Use of uninitialized value in string eq at plugins/Compare.pl line 39.
    
    و هيچ تغيير در وبلاگ ديده نميشه آيا راه ديگه اي هم هستش؟