آژانس هواپیماییexchanging

نمایش آمار سایت به صورت ابزارک

شروع موضوع توسط svhost ‏27 آپریل 2010 در انجمن Wordpress - وردپرس

  1. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    سلام

    میخوام آمار سایتم به صورت یه ابزارک در صفحه اصلیم نمایش داده بشه

    اینحا رو دیدم http://forum.persiantools.com/t145832.html

    اما افزونه فارسیش با وردپرس 2.9.2 مشکل داره

    چیکار کنم؟
     
  2. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    شما به سايت p30vel.ir برو اونجا همين ابزاركي كه ميخواي رو براي دانلود گذاشته
    اسمش cystat هستش
     
  3. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    ممنون بله این رو هم دیده بودم خوب این به صورت ابزارک نیست بلکه کد ها رو هرجا بخوای باید کپی کنی اما من می خوام به صورت ابزارک در داشبورد ظاهر گردد.
     
  4. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    کسی کمک نمی کنه؟
    این همه وردپرس کار؟
     
  5. Pixelweb

    Pixelweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2009
    نوشته ها:
    1,297
    تشکر شده:
    80
    محل سکونت:
    Shiraz
    cystat بصورت کد هست.اگر کد هاشو میخواهید بدم خدمتتون. اما بصورت ابزارک تا حالا ندیدم
     
  6. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    آخه می خوام آمارم به صورت ابزارک سمت راست زیر ابزارک های دیگه نمایش داده بشه
    کدها را کجا و چجوری بزارم که به صورت یه ابزارک مثل ابزارک های دیگه زیر همون ابزارک های قبلی نمایش داده بشه؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. svhost

    svhost Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    572
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    کسی نبود؟
     
  9. parsidown

    parsidown Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2010
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    0
    من هم همین مشکل رو دارم
     
  10. Cyberlife

    Cyberlife Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,392
    تشکر شده:
    563
    محل سکونت:
    MACS0647-JD
    فکر کنم باید از قسمت ابزارک ، ابزارک متن رو انتخاب کنی و بعد کدها Cystat رو

    توی اون وارد کنی .