آژانس هواپیمایی
pop up

نمایش اعداد به صورت فارسی

شروع موضوع توسط muhremehr ‏22 آگوست 2007 در انجمن SQL Server

  1. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    میخواستم بدونم چطور میتونم اعداد رو در فیلادهای sql server 2005 به صورت فارسی (١٢٣٤٥٦٧٨) وارد کنم؟
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب کار درستی نیست اصولا ! اعداد رو درست وارد کن و موقع خروجی دادن میشه تبدیلش کرد.
     
  3. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0

    خوب اگه میشه اون موقع درستش کرد که بازم 90 پیش ماست!;)
    کلاً مشکل اینه که میخوام با vb.net 2005 نام فارسی و اعدادش رو بگیرم تو یه table ذخیره کنم، بعدش دوباره بخونم!
    میخوام کاربر نوشته رو فارسی ببینه و بعد که دوباره بازیابی کرد دوباره براش فارسی نشون داده بشه.به ویژه عددهاش!
     
  4. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه مستقیم میخوای فارسی بنویسی تو دیتابیس که نهایتا به عنوان تکست وارد دیتابیس میکنی ولی دیگه نمیتونی عملیاتی روش انجام بدی. مثلا جمع و تفریق و اینا.
    ولی اگه میخوای اعداد رو با معادل فارسیشون ریپلیس کنی که خوب میشه !! اگه php بود میتونستم کدش رو بزارم برات ولی دات نت رو نه :D
    حالا بچه ها میان راهنماییت میکنن :D
     
  5. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    یعنی چی اگر پی اچ پی بود میتونستم ولی دات نت نه؟!:eek:
    آره می خوام با هاش کار کنم یعنی با عدد ها ! لطف می کنی این ایدیت رو بدی بچتیم ؟ اینجا جوای گرفتن مثل سفر با لاکپشت تا بندر عباسه ! :wacko:
     
  6. عشق مدرن

    عشق مدرن کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز شما باید یه تابع برای تبدیل عدد فارسی به انگلیسی بنویسی که وقتی کاربر عددو فارسی وارد کرد اونو تبدیل کنه ( اگه انگلیسی وارد کرد بدون تغییر )
    بعد عدد ها رو انگلیسی ذخیره کنی
    موقع خوندنش هم باید یه تابع بر عکسشو بنویسی که اعداد انگلیسی رو فارسی نشون بده

    برای php خیلی ساده هست و من نوشتمش فقط _JDF_Num رو هر جا خواستی در این فایل یا فایل زبان جدا تعریف میکنی و اعداد فارسی رو میزاری

    کد:
    ////here convert to  number in persian
    function Convertnumber2farsi($srting)
    {
        $stringtemp="";
        $len=strlen($srting);
        for($sub=0;$sub<$len;$sub++)
        {
         if(substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=_JDF_Num0;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="1")$stringtemp.=_JDF_Num1;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="2")$stringtemp.=_JDF_Num2;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="3")$stringtemp.=_JDF_Num3;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="4")$stringtemp.=_JDF_Num4;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="5")$stringtemp.=_JDF_Num5;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="6")$stringtemp.=_JDF_Num6;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="7")$stringtemp.=_JDF_Num7;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="8")$stringtemp.=_JDF_Num8;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="9")$stringtemp.=_JDF_Num9;
         else {$stringtemp.=substr($srting,$sub,2);$sub++;}
    
        }
    return   $stringtemp;
    
    }///end convert to number in persian
    
    
    ////here convert to  number in english
    function Convertnumber2english($srting)
    {
        $stringtemp="";
        $len=strlen($srting);
    
        for($sub=0;$sub<$len;$sub+=2)
        {
         if(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num0)$stringtemp.="0";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num1)$stringtemp.="1";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num2)$stringtemp.="2";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num3)$stringtemp.="3";
             elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num4)$stringtemp.="4";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num5)$stringtemp.="5";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num6)$stringtemp.="6";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num7)$stringtemp.="7";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num8)$stringtemp.="8";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num9)$stringtemp.="9";
         else {$stringtemp.=substr($srting,$sub,1);$sub--;}
         }
    return   $stringtemp;
    
    }///end convert to number in english
    
     
  7. boxilink
  8. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    66
    محل سکونت:
    نصف جهان
    دقیقا ! این کار اصلا توصیه نمیشه . اطلاعات را درست وارد DB کنید اما در موقع نمایش آن ها به هر شکلی که میخواهید دربیاورید
     
  9. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    فايل persia.dll رو داونلود کن و بذارش داخل پوشه bin بعد از متد converttopersian داخل کلاس number ميتوني اين کار رو انجام بدي.
     
  10. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    این فایل رو باید از کجا دانلود کرد و چجوری باید ازش استفاده کرد؟