آژانس هواپیمایی
tanki

نمایش اعداد به صورت فارسی

شروع موضوع توسط muhremehr ‏22 آگوست 2007 در انجمن SQL Server

  1. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    میخواستم بدونم چطور میتونم اعداد رو در فیلادهای sql server 2005 به صورت فارسی (١٢٣٤٥٦٧٨) وارد کنم؟
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب کار درستی نیست اصولا ! اعداد رو درست وارد کن و موقع خروجی دادن میشه تبدیلش کرد.
     
  4. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0

    خوب اگه میشه اون موقع درستش کرد که بازم 90 پیش ماست!;)
    کلاً مشکل اینه که میخوام با vb.net 2005 نام فارسی و اعدادش رو بگیرم تو یه table ذخیره کنم، بعدش دوباره بخونم!
    میخوام کاربر نوشته رو فارسی ببینه و بعد که دوباره بازیابی کرد دوباره براش فارسی نشون داده بشه.به ویژه عددهاش!
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه مستقیم میخوای فارسی بنویسی تو دیتابیس که نهایتا به عنوان تکست وارد دیتابیس میکنی ولی دیگه نمیتونی عملیاتی روش انجام بدی. مثلا جمع و تفریق و اینا.
    ولی اگه میخوای اعداد رو با معادل فارسیشون ریپلیس کنی که خوب میشه !! اگه php بود میتونستم کدش رو بزارم برات ولی دات نت رو نه :D
    حالا بچه ها میان راهنماییت میکنن :D
     
  6. muhremehr

    muhremehr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    یعنی چی اگر پی اچ پی بود میتونستم ولی دات نت نه؟!:eek:
    آره می خوام با هاش کار کنم یعنی با عدد ها ! لطف می کنی این ایدیت رو بدی بچتیم ؟ اینجا جوای گرفتن مثل سفر با لاکپشت تا بندر عباسه ! :wacko:
     
  7. عشق مدرن

    عشق مدرن کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز شما باید یه تابع برای تبدیل عدد فارسی به انگلیسی بنویسی که وقتی کاربر عددو فارسی وارد کرد اونو تبدیل کنه ( اگه انگلیسی وارد کرد بدون تغییر )
    بعد عدد ها رو انگلیسی ذخیره کنی
    موقع خوندنش هم باید یه تابع بر عکسشو بنویسی که اعداد انگلیسی رو فارسی نشون بده

    برای php خیلی ساده هست و من نوشتمش فقط _JDF_Num رو هر جا خواستی در این فایل یا فایل زبان جدا تعریف میکنی و اعداد فارسی رو میزاری

    کد:
    ////here convert to  number in persian
    function Convertnumber2farsi($srting)
    {
        $stringtemp="";
        $len=strlen($srting);
        for($sub=0;$sub<$len;$sub++)
        {
         if(substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=_JDF_Num0;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="1")$stringtemp.=_JDF_Num1;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="2")$stringtemp.=_JDF_Num2;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="3")$stringtemp.=_JDF_Num3;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="4")$stringtemp.=_JDF_Num4;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="5")$stringtemp.=_JDF_Num5;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="6")$stringtemp.=_JDF_Num6;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="7")$stringtemp.=_JDF_Num7;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="8")$stringtemp.=_JDF_Num8;
         elseif(substr($srting,$sub,1)=="9")$stringtemp.=_JDF_Num9;
         else {$stringtemp.=substr($srting,$sub,2);$sub++;}
    
        }
    return   $stringtemp;
    
    }///end convert to number in persian
    
    
    ////here convert to  number in english
    function Convertnumber2english($srting)
    {
        $stringtemp="";
        $len=strlen($srting);
    
        for($sub=0;$sub<$len;$sub+=2)
        {
         if(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num0)$stringtemp.="0";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num1)$stringtemp.="1";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num2)$stringtemp.="2";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num3)$stringtemp.="3";
             elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num4)$stringtemp.="4";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num5)$stringtemp.="5";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num6)$stringtemp.="6";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num7)$stringtemp.="7";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num8)$stringtemp.="8";
         elseif(substr($srting,$sub,2)==_JDF_Num9)$stringtemp.="9";
         else {$stringtemp.=substr($srting,$sub,1);$sub--;}
         }
    return   $stringtemp;
    
    }///end convert to number in english
    
     
  8. خرید بیت کوین
  9. alireza sh

    alireza sh مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    2,668
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    نصف جهان
    دقیقا ! این کار اصلا توصیه نمیشه . اطلاعات را درست وارد DB کنید اما در موقع نمایش آن ها به هر شکلی که میخواهید دربیاورید
     
  10. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    فايل persia.dll رو داونلود کن و بذارش داخل پوشه bin بعد از متد converttopersian داخل کلاس number ميتوني اين کار رو انجام بدي.
     
  11. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    این فایل رو باید از کجا دانلود کرد و چجوری باید ازش استفاده کرد؟
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل