• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش تایتل iframe در صفحه اصلی

rezasplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید

من یه صفحه Index.htm دارم که داخلش یه iframe گذاشتم و بیشتر لینکهایی که در ایندکس هستش میخوام در فریمم مشاهده بشه ولی این مشکلو دارم که تایتل صفحه هایی که طراحی کردم و در iframe مشاهده میشه در مرورگر نمایش داده نمیشه و همون تایتل Index.htm , "خانه" نمایش داده میشه و بس

من چطوری میتونم کاری کنم که با هر صفحه جدیدی که در iframe لود میشه تایتل اون صفحه در مرورگر نمایش داده بشه و بقولی با هر لینکی که باعث تغییر محتویات iframe میشه تایتل صفحه نیز تغییر کنه البته نمیخوام که با هر کلیک یه صفحه _blank باز شه من اینکارو برا بالا بردن سرعت لود صفحاتم میخوام نه اینکه به عنوان یه دردسر برای بیننده بخاطر صفحات جدیدی که باز میشه با هر کلیک

خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

با تشکر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به صورت خلاصه جواب میدم. خودتون بگردید و کدها مربوطه رو پیدا کنید یا صبر کنید شاید یکی از کاربران کدهای آماده رو براتون قرار داد.

به صورت عادی وقتی از iframe استفاده می کنید، تایتل صفحه اصلی تغییر نمی کنه. اما اگه صفحاتی که در iframe باز میشن، در هاست خودتون باشه، میشه با استفاده از جاوااسکریپت با کلیک بر روی هر لینک و لود iframe ، تایتل صفحه رو تغییر داد.

پیشنهاد: اگه دلیلتون برای استفاده از iframe فقط افزایش لود سرعت صفحات است، بهتره از iframe استفاده نکنید. به نظر من قالب سایت، در هر صفحه تکرار بشه، بهتر از iframe است. این روشی که شما پیاده کردید، قدیمی شده و کمتر سایت حرفه ای از این روش استفاده می کنه.

rezasplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون
پس همینکارو میکنم
بدرود

بالا