آژانس هواپیماییexchanging

نمایش فارسی اعداد

شروع موضوع توسط DAR!USH ‏23 جولای 2010 در انجمن PHP

  1. DAR!USH

    DAR!USH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اهواز-زير پل سفيد
    سلام ، لطفا یکی به من بگه چیکارکنم که اعداد توی سایت فارسی نمایش داده بشه؟

    هر کاری کردم فارسی نشد که نشد اینم عکسش:


    [​IMG]
    پیشاپیش از راهنمایی اساتید تشکر میکنم
     
  2. hossein2kk

    hossein2kk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    1
    باید اعدادت به صورت فارسی وارد page شده باشه .
    البته یادمه IE نسخه هاییش(نسخه های قدیمیش)متناسب با تنظیمات زبان ویندوز اعداد لاتین هم رو فارسی نشون می داد ولی برای اینکه تمام مرورگر ها اون رو فارسی نشون بدن باید کدت این شکلی باشه :
    کد:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    ۱	۲
    </body>
    </html>
    برای فارسی وارد کردن اعداد می تونی از نرم افزار هایی مثل TrayLayout استفاده کنی.:cool:
     
  3. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    PHP:
    function farsinum($str)
    {
      if (
    strlen($str) == 1)
          
    $str "0".$str;
      
    $out "";
      for (
    $i 0$i strlen($str); ++$i) {
        
    $c substr($str$i1); 
        
    $out .= pack("C*"0xDB0xB0 $c);
      }
      return 
    $out;
    }

     
  4. DAR!USH

    DAR!USH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    اهواز-زير پل سفيد
    سلام ، من زیاد وارد نیستم میشه بگی چطوری باید ارش استفاده کنم؟



    این رو هم خودم پیدا کردم اما نمیدونم چطوری باید ارش استفاده کرد

    PHP:
    <?php
    function farsi_number($m)
    {
    $m=str_replace("1","۱",$m);
    $m=str_replace("2","۲",$m);
    $m=str_replace("3","۳",$m);
    $m=str_replace("4","۴",$m);
    $m=str_replace("5","۵",$m);
    $m=str_replace("6","۶",$m);
    $m=str_replace("7","۷",$m);
    $m=str_replace("8","۸",$m);
    $m=str_replace("9","۹",$m);
    $m=str_replace("0","۰",$m);
    return 
    $m;
    }
    ?>
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    PHP:
    <?php
    function farsinum($str)
    {
      if (
    strlen($str) == 1)
          
    $str "0".$str;
      
    $out "";
      for (
    $i 0$i strlen($str); ++$i) {
        
    $c substr($str$i1); 
        
    $out .= pack("C*"0xDB0xB0 $c);
      }
      return 
    $out;
    }  
    /////////

    echo farsinum("12549850384");
    ?>
     
  6. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    برای من فارسی نشون میده سایتت رو، احتمالاً ایراد از مرورگرت هست
     
  7. appbannerkhuniresbanner