آژانس هواپیماییexchanging

نمایش پیغامهای تصادفی

شروع موضوع توسط aliagha_63 ‏25 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. aliagha_63

    aliagha_63 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان با معرفت پرشیان تولز :)

    من دنبال یک اسکریپت به زبان پی اچ پی هستم که با استفاده از یک دیتا بیس در هر بار ورود بازدید کننده یک پیغام تصادفی را از دیتا بیس انتخاب و نمایش دهد.

    قربون همتون، منتظر هستم!

    علی
     
  2. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    <?
    $host="localhost";
    $user="username";
    $password="password";
    $database="db_name";

    mysql_connect($host,$user,$password) or die("MySQL Erro1 #".mysql_errno().": ".mysql_error());
    @
    mysql_select_db($database) or die("MySQL Error #".mysql_errno().": ".mysql_error());
    $sql "SELECT * FROM messages ORDER BY RAND(NOW()) LIMIT 1";
    $result mysql_query($sql) or die("MySQL Error #".mysql_errno().": ".mysql_error());
    mysql_close();


    echo 
    "Today Message : " mysql_result($result,0,"msg") ;

    ?>
    خوب در این مثالmessages میشه اسم table و msg هم میشه اسم فیلدی که توش پیغامها ذخیره شده

    موفق باشی
     
  3. aliagha_63

    aliagha_63 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    آرتین جان ممنون از جواب زیبای شما!

    مشکل اینجا هست که من تجربه کار با MY SQL را ندارم مثلا نمی دانم این داده ها را چه جوری و در کجای سی پنل در سرور وارد بکنم
    $host="localhost";
    $user="username";
    $password="password";
    $database="db_name";

    و اصولا فیلدی را که پیغامها را درآن میگذارم را به چه صورت بنویسم که با کد شما کار بکند.

    اگر شما این مسائل را کمی توضیح بدهی هم من و هم کسانی که در آینده این پست را می خوانند به دانسته هایشان اضافه میشود.

    بازهم متشکرم :rolleyes:

    علی
     
  4. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    آرتين ببخشيد فضولي كردم ! :)

    دوست عزيز شما نبايد

    $host="localhost";
    $user="username";
    $password="password";
    $database="db_name";

    را در جايي قرار بديد بلكه بايد در همان سورسي كه آرتين داده بمانند و فقط بايد تكميل بشند

    يعني شما بايد يك ديتا بيس ايجاد كنيد و نام كاربري و كلمه عبور آن را در محلهاي مشخص بزاري من در زير فارسيش رو ميگم :

    بجاي username = نام کاربری دیتا بیس

    بجاي password = کلمه عبور دیتا بیس

    بجاي db_name = نام دیتابیس

    را باید بزاری !

    موفق باشی
     
  5. aliagha_63

    aliagha_63 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام و ممنون از جواب عزیزان،

    حضورتان شما عرض کنم که من تجربه ای در زمینه ساختن جدول دیتا بیس برای MY SQL ندارم، واصلا نمی دانم این جدول را چگونه باید ساخت و آیا میتوان به صورت گرافیکی آنرا دید و کد داده ها را وارد کرد یا به صورت کد ... و یا اینکه کدی که موتور این کار هست و جدول دیتا بیس را اصلا کجا باید آپلود کرد و چه پرمیشنی به آن داد.

    متشکرم اگر من را کمک کنید که بی شک کمک زیادی به کسانی خواهد بوذ که میخواهند در آینده با MY SQL کار کنند.

    اصلا می توان این کار را بدون استفاده از MY SQL انجام داد؟

    مخلص همه بچه های با حال،

    علی
     
  6. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    برای ساخت این جداول باید وارد کنترل پنل هاستت بشی و از اونجا دیتابیس رو ایجاد کنی ( اگه از Cpanel استفاده میکنی روی Mysql Database کلیک کن ) و سپس جدول ها رو یا با استفاده از محیط phpmyadmin ایجاد کنی ، یا اینکه با استفاده از کدهای php اینکارو بکنی و جداول رو بسازی ، از اونجایی که به نظر میاد شما تازه کار باشید بهتون پیشنهاد میکنم از محیط phpmyadmin استفاده کنی که به سادگی میتونی جدوال ها رو ایجاد حذف یا ویرایش کنی و یا کارهای دیگه.

    میتونی از اسکریپتی که مملی به همین منظور نوشته و بدون نياز به ديتابيس كار ميكنه استفاده کنی : http://www.mamalionline.blogfa.com/post-19.aspx

    موفق باشی ...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    اگه تجربه كار با ديتا بيس رو نداره بهتره از آرايه استفاده كني:
    PHP:
    <?php
    $a
    =array(
    "Message1" 
    "Message2" 
    "Message3" ,

    ...

    "MessageN" 
     
    );

    $str=$a[array_rand($a)];
    echo 
    $str;
    ?>

     
    به جاي Message ها پيغامهات رو بزار!
    اينجوري هم سريعتره هم راحت تر...
    ميتوني اينو هم تو فايل اصلي بزاري يا بزاريش تو يه فايل جدا و اينكلودش كني
    به همين راحتي
     
  9. aliagha_63

    aliagha_63 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    بچه ها
    متشکرم


    مخلص همتون علی