• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایندگی کارگزاری ها

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
کسی خبر داره چجوری میشه نمایندگی کارگزاری ها رو گرفت؟
مثلا نمایندگی آگاه یا مفید؟
شرایطش چیه؟
میشه ازش پول درآورد؟؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دنبال نمایندگی این کارگزاری ها نباش

واسه کارگزاریهای نا اشنا 5-10میلیارد تراکنش درماه نیاز
و دنبال کارگزاریهای معروف نباش که خیلی سخت شده

شما نمایندگی رو بگیر بعد متوجه پول دراوردن میشید
5تا سبد میلیاردی بگیری بسه برات :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام دنبال نمایندگی این کارگزاری ها نباش

واسه کارگزاریهای نا اشنا 5-10میلیارد تراکنش درماه نیاز
و دنبال کارگزاریهای معروف نباش که خیلی سخت شده

5 میلیارد تراکنش از چه جایی؟
تدبیرگران روزمه می خواست.. مفید باید تماس گرفت. آگاه نمایندگی نمیده
شما نمایندگی رو بگیر بعد متوجه پول دراوردن میشید
5تا سبد میلیاردی بگیری بسه برات :D
اینو بیشتر توضیح میدی؟
فرضا کسی نمایندگی گرفت و 5 تا سبد سهام میلیاردی هم گرفت ، خب نمایندگی چطوری میتونه پول در بیاره؟

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اینو بیشتر توضیح میدی؟
فرضا کسی نمایندگی گرفت و 5 تا سبد سهام میلیاردی هم گرفت ، خب نمایندگی چطوری میتونه پول در بیاره؟
شما وقتی نماینده بشید ۱ درصد از خرید و فروش (جمعا) میشه کارمزدت (بجز مالیات)
حالا شما چون نماینده هستی بجای یک درصد مثلا ۹دهم درصد کارمزدت به اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتی میدی که یک دهم درصد باقیمانده میشه سهم خودت
که در این صورت هر ۱ میلیارد میشه یک میلیون کارمزد شما (یک دهم درصد)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
حالا شما چون نماینده هستی بجای یک درصد مثلا ۹دهم درصد کارمزدت به اون شرکتی که ازش نمایندگی گرفتی میدی که یک دهم درصد باقیمانده میشه سهم خودت
آها کارگزاری مقداری از کارمزد رو به نماینده میده. 0.8 درصد (جمع خرید و فروش) کارمزد کارگزاری هست .. کارگزاری درصدی از کارمزد رو به نماینده میده
مثل تخفیف هایی میشه که به مشتریا میدن. مفید حدود 10 درصد میده، اقتصاد بیدار 25 درصد ، آگاه الان من 15 درصد دارم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
آها کارگزاری مقداری از کارمزد رو به نماینده میده. 0.8 درصد (جمع خرید و فروش) کارمزد کارگزاری هست .. کارگزاری درصدی از کارمزد رو به نماینده میده
مثل تخفیف هایی میشه که به مشتریا میدن. مفید حدود 10 درصد میده، اقتصاد بیدار 25 درصد ، آگاه الان من 15 درصد دارم
من مطمئن نیستم ولی به نظر میاد اینطور باشه، یعنی یه درصدی رو جداگونه میگیرن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

فکر میکنم نمایندگیها بقول خودشون استیش دارن واصلا کارمزدی نمیدن بابت خرید و فروششون

اینو بیشتر توضیح میدی؟
سبد خودت میگیری شخصی سبد گردانی میکنید / مردم به کسی که نمایندگی دارن یا در نمایندگی کار میکنند راحتتر سبد میدن بخاطر بحث احساس امنیت و دانش و رانتی که کارگزاری دارند

من نمایندگی بگیرم 5 نفر سبد میلیاردی داشته باشند میگیرم و خودم سبد گردایشونو انجام میدم و با هرکدومشون یه قرار داد میبندم که یک درصد خاصی رو من میگیرم
این میشه درامد من از نمایندگی

اولا مفید و آگاه بسیار سخت نمایندگی میدن ولی فقط پول دراوردن تنها از این طریق نیست همون ثبتنامهایی که انجام میشه که من در همین حد اطلاعات دارم
و برای هر کارگزاری بنظرم شرایط خاص خودش رو داره

من مطمئن نیستم ولی به نظر میاد اینطور باشه، یعنی یه درصدی رو جداگونه میگیرن
بنظر من اونایی که میرن توخود نمایندگی شعبه ثبتنام میکنن
به شعبه یه درصدی رو اختصاص میدن

آقا بذار نمایندگی رو بدن بما خدا شاهده خودم یه جوری درامد کسب میکنم :D:D:D:D:D:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فکر میکنم نمایندگیها بقول خودشون استیش دارن واصلا کارمزدی نمیدن بابت خرید و فروششون

سبد خودت میگیری شخصی سبد گردانی میکنید / مردم به کسی که نمایندگی دارن یا در نمایندگی کار میکنند راحتتر سبد میدن بخاطر بحث احساس امنیت و دانش و رانتی که کارگزاری دارند

من نمایندگی بگیرم 5 نفر سبد میلیاردی داشته باشند میگیرم و خودم سبد گردایشونو انجام میدم و با هرکدومشون یه قرار داد میبندم که یک درصد خاصی رو من میگیرم
این میشه درامد من از نمایندگی

اولا مفید و آگاه بسیار سخت نمایندگی میدن ولی فقط پول دراوردن تنها از این طریق نیست همون ثبتنامهایی که انجام میشه که من در همین حد اطلاعات دارم
و برای هر کارگزاری بنظرم شرایط خاص خودش رو داره

بنظر من اونایی که میرن توخود نمایندگی شعبه ثبتنام میکنن
به شعبه یه درصدی رو اختصاص میدن

آقا بذار نمایندگی رو بدن بما خدا شاهده خودم یه جوری درامد کسب میکنم :D:D:D:D:D:D
خب سبدگردانی باید خبره بود...

پس تو ثبت نام میشه پول دراومد. نمایندگی کارمزد هم نمی ده.. کارمزد نده چه فایده ای برای کارگزاری داره؟

اون 5-10 میلیارد تومن تراکنش برای چه جایی بود؟ نمایندگی باید 5-10 میلیارد تومن تراکنش داشته باشه؟ یا کسی که می خواد نمایندگی بگیره 5-10 میلیارد تراکنش بانکی داشته باشه.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه متن اولی بنده رو مشاهده کنید
نوشتم برای یه کارگزاری نا اشنا اینطور بود
برای مفید و کارگزاری های دیگه معروف خبر ندارم.
۵ تا ۱۰ میلیارد برای حساب بانکی چه فایده داره ؟!! نمایندگی باید گردش داشته باشه.
اقا بالا هم گفتم اطلاعات تکمیلی زنگ بزن برای کارگزاری
بپرس سود کارگزاریهاتون از چیه !؟چرا رفتین نمایندگی کارگزاری گرفتین وقتی سودی نداره؟! شرایط چیه ؟!خیالتم راحتتره
اطلاعات ناقص مارو به دل نگیر زنگ بزن به کارگزاری:D:D;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه متن اولی بنده رو مشاهده کنید
نوشتم برای یه کارگزاری نا اشنا اینطور بود
برای مفید و کارگزاری های دیگه معروف خبر ندارم.
۵ تا ۱۰ میلیارد برای حساب بانکی چه فایده داره ؟!! نمایندگی باید گردش داشته باشه.
اقا بالا هم گفتم اطلاعات تکمیلی زنگ بزن برای کارگزاری
بپرس سود کارگزاریهاتون از چیه !؟چرا رفتین نمایندگی کارگزاری گرفتین وقتی سودی نداره؟! شرایط چیه ؟!خیالتم راحتتره
اطلاعات ناقص مارو به دل نگیر زنگ بزن به کارگزاری:D:D;)
خب همون نا آشناها ...
کارمزد و گردش بانکی رو با هم قاطی کردی D: نوشته بودم خب اگه نمایندگی کارمزد نده چه سودی برای کارگزاری داره؟
اون 5-10 میلیارد هم پرسیدم نماینده کارگزاری باید تراکنش داشته باشه یا اون شخص که می خواد کارگزاری بگیره؟؟

یکی از بچه ها هی می پرسه کارگزاری ها نمایندگی می دن؟ .. گفتم از خودشون بپرس.. این چند روز تعطیل بود تماس بگیره. این تاپیک رو دیدم گفتم بپرسم ببینم چطوره .. دیگه فردا بازار باز میشه میگم خودش با کارگزاری ها تماس بگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خب یکی به اون بچه گفته بود می تونه نمایندگی سهم آشنا بگیره. باید کلاس بره، چند تا نرم افزار بلد باشه، روزمه بفرسته

به نظرتون گرفتن نمایندگی برای یه شهر 90 هزار نفری جواب میده یا تو مرکز استان بگیره؟ اونجا (مرکز استان) 5 تا کارگزاری نمایندگی داره، مفید، آگاه، مبین سرمایه و دوتای دیگه

Last edited:
بالا