سلام دوستان نمایندگی hp توی تهران کجاست ؟! تعمیر کار PPC سراغ دارین ؟ ممنوون
A aghamir Registered User تاریخ عضویت 6 ژوئن 2005 نوشتهها 83 لایکها 0 18 ژانویه 2006 #1 سلام دوستان نمایندگی hp توی تهران کجاست ؟! تعمیر کار PPC سراغ دارین ؟ ممنوون
A aghamir Registered User تاریخ عضویت 6 ژوئن 2005 نوشتهها 83 لایکها 0 24 ژانویه 2006 #2 سلام جایی برای تعمییر سراغ ندارین ؟
king_dani مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 26 می 2005 نوشتهها 4,970 لایکها 5 سن 43 محل سکونت London UK 24 ژانویه 2006 #3 به نقل از aghamir : سلام جایی برای تعمییر سراغ ندارین ؟ کلیک کنید تا بازشود... مگه اشکالی برای دستگاهتون پیش اومده. من شنیدم در پایتخت یه جا تعمیر می کنه.ولی شاید صرفا بفرسته دبی براتون
به نقل از aghamir : سلام جایی برای تعمییر سراغ ندارین ؟ کلیک کنید تا بازشود... مگه اشکالی برای دستگاهتون پیش اومده. من شنیدم در پایتخت یه جا تعمیر می کنه.ولی شاید صرفا بفرسته دبی براتون
D delavaznima کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 دسامبر 2005 نوشتهها 48 لایکها 0 محل سکونت Iran - Bandar Abbas 2 سپتامبر 2007 #4 به نقل از aghamir : سلام دوستان نمایندگی hp توی تهران کجاست ؟! تعمیر کار PPC سراغ دارین ؟ ممنوون کلیک کنید تا بازشود... با درود من گوشي hp6315 دارم ، چند وقت پيش طي حادثه اي ال سي ديش ضربه خورد وشكست ، از اونجا كه از نمايندگي (تحليل گستر داده ها)dac بودش فرستادم نمايندگي وتعمير شد. شماره تلفن قسمت خدماتش رو مينويسم، پي گير باش . به ما كه گفت هر گوشي hp باشه تعمير ميكنه . 88556036-021 شركت تحليلگر داده ها (بخش خدمات) اميدوارم كه مشكل گوشيت رفع بشه .
به نقل از aghamir : سلام دوستان نمایندگی hp توی تهران کجاست ؟! تعمیر کار PPC سراغ دارین ؟ ممنوون کلیک کنید تا بازشود... با درود من گوشي hp6315 دارم ، چند وقت پيش طي حادثه اي ال سي ديش ضربه خورد وشكست ، از اونجا كه از نمايندگي (تحليل گستر داده ها)dac بودش فرستادم نمايندگي وتعمير شد. شماره تلفن قسمت خدماتش رو مينويسم، پي گير باش . به ما كه گفت هر گوشي hp باشه تعمير ميكنه . 88556036-021 شركت تحليلگر داده ها (بخش خدمات) اميدوارم كه مشكل گوشيت رفع بشه .