• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمره دادن به پست ها

minister

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من دنبال یک پلاگین برای نمره دادن به پست های نوشته شده در یک وبلاگ هستم مثل همون کاری که بالاترین یا دیگ میکنه اما من میخوام بازدید کننده های سایت بتونن در خود سایت من به نوشته هام نمره بدن نه اینکه برن تو دیگ و اینجور جاها نمره بدن یک دیگ کوچولوی خصوصی برای اینکه تو بالاترین و دیگ نمره بدن پلاگین زیاده

در ضمن اگه باید بای نصبش هم تغییری توی پوسته بدم لطفا بگین چون من اصلا وارد نیستم

Last edited:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
منظورتون امتیازدهی هست؟
اگه آره باید دنبال افزونه هایی با عنوان rate و rating تو قسمت افزونه های وردپرس به آدرس زیر باشین:
اینجا
بعضی از افزونه های امتیازدی قابلیت سفارشی سازی تو قالب های خودشون رو دارن مثل WP-PostRatings

minister

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا منظورم نمره دادن به پست ها هست اما اینکه هر نفر یک امتیاز به پست بده و به این صورت که کم و زیاد بشنه یعنی یک نفر با ثبت نام بتونه امتیاز مثبت یا منفی بده یا از هر IP البته اگه بدون ثبت نام هم باشه مشکلی نیست یه چیزی تو مایه های همون ستاره های سایت وردپری انگلیسی

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
با همین افزونه ای که مثال زدم راحت می شه اینکار رو انجام داد , این افزونه چندتا قالب برای ایجاد امتیازدهی به شکلای مختلف داره , امکانات خوب و مناسبی هم برای سفارشی شدن داره.

minister

Registered User
لایک‌ها
3
با همین افزونه ای که مثال زدم راحت می شه اینکار رو انجام داد , این افزونه چندتا قالب برای ایجاد امتیازدهی به شکلای مختلف داره , امکانات خوب و مناسبی هم برای سفارشی شدن داره.

اره چیز جالبیه اما من میخوام 2 کللمه رو فارسی کنم نمیتونم اینجا ببینیدhttp://1.parsagri.com کلمات vote ,

بالا