• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمونه نصب مک روی سیستم غیر اپلی (هکینتاش)

نظر شما در مورد هکینتاش

• موافقم

Votes: 6 66.7%
  • مخالفم

Votes: 2 22.2%
  • نظری ندارم

Votes: 1 11.1%

• Total voters
    9

ehsan58

Registered User
لایک‌ها
54
با عرض سلام خدمت دوستای عزیز.
مدتی بود روی علاقه جدیدم که هکینتاش بود فوکس کرده بودم ( من از نسخه ۱۰.۴ تا ۱۰.۸ با مک کار میکردم فقط ) بنا به علاقه زیادی که به مک دارم تصمیم گرفتم برگردم به سیستم عامل مورد علاقه خودم. اما موقعی که ۲ - ۲ تا ۴ تا کردم دیدم هزینه زیادی رو باید بابت سیستمی بپردازم که همه کارامو بتونم باش انجام بدم (‌ گرافیک - میکس و ادیت فیلم - طراحی وب ) تصمیم به مطالعه در مورد هکینتاش گرفتم و در این مدت تمام توزیع های فعلی رو امتحان کردم اما هیچ کدوم سالم نبود و لگ داشت.
تا اینکه دست به نصب به صورت اصولی یا همون وانیلا ( اصطلاحی برای هکینتاشی ها هست )‌ گرفتم و بعد از صرف کردن مدت ۱-۲ هفته موفق به نصب شدم اون هم به صورت کامل و بدون هیچ نوع مشکلی.
مشخصات سیستم:‌
پردازنده: i7-3770K
مادربورد: MSI Z77-GD55
گرافیک: فعلا Intel HD 4000
رم: 12GB 1866
هارد: 128GB SSD - 500GB HDD - 2TB HDD
تصاویری از محیط سیستم براتون ضمیمه کردم. و همچنان ویدیو تست سرعت و پردازش رو
2.jpg 3.png 4.png 5.png

http://www.aparat.com/v/dDRp3

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
وانیلا هم به این سادگی ها نیست. بالاخره شما باید بعدش یه سری چیزها رو به سیستم بشناسونی و این قضایا... که خودش یکی از چیزاییه که خیلی ها بخاطرش ترجیح میدن برن سراغ Distro ها. چون اقلا اونا کار رو تا حدی در این زمینه راحتتر کرده اند. ضمن اینکه شما اگه گزینه های کاستومایز رو درست انتخاب کنی و تا حد امکان از کمترین kext واسه راه اندازی سیستم استفاده کنی، فرق چندانی میان وانیلا و غیر وانیلا نیست. شما توی iAtkos هم الزامی به استفاده از کرنل های پچ شده نداری و میتونی با همون MACH Kernel بوت کنی. مگر اینکه بخواهید روی سیستم AMD هکینتاش نصب کنی.
راستی بنظرت حیف نیست روی گرافیک آنبرد بدردنخور اینتل مک نصب کنی؟ یه جورایی نقض غرض بنظر میاد.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
مکینتاژ که روی هر کامپیوتری نصب میشه حتما نیاز به داشتن کامپیوتر مک نیست

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
از کجا بدونیم حقیقتو میگویی ؟

khodayard

Registered User
لایک‌ها
17
می شه یه چندتا اسکرین شات از نصب شده اش برامون بذاری اگه ممکنه؟

drunk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من فکر نمیکنم نصب هکینتاش روی ویندوز جالب باشه! البته واسه تست خوبه اما واسه کار روز مره بنظر جالب نمیاد.

ehsan58

Registered User
لایک‌ها
54
وانیلا هم به این سادگی ها نیست. بالاخره شما باید بعدش یه سری چیزها رو به سیستم بشناسونی و این قضایا... که خودش یکی از چیزاییه که خیلی ها بخاطرش ترجیح میدن برن سراغ Distro ها. چون اقلا اونا کار رو تا حدی در این زمینه راحتتر کرده اند. ضمن اینکه شما اگه گزینه های کاستومایز رو درست انتخاب کنی و تا حد امکان از کمترین kext واسه راه اندازی سیستم استفاده کنی، فرق چندانی میان وانیلا و غیر وانیلا نیست. شما توی iAtkos هم الزامی به استفاده از کرنل های پچ شده نداری و میتونی با همون MACH Kernel بوت کنی. مگر اینکه بخواهید روی سیستم AMD هکینتاش نصب کنی.
راستی بنظرت حیف نیست روی گرافیک آنبرد بدردنخور اینتل مک نصب کنی؟ یه جورایی نقض غرض بنظر میاد.

خب عزیز معلومه که به این سادگی ها نیست. دیسترو ها شاید برا بعضی ها انتخاب اول باشن اما برا کسی که میخواد حرفه ای کار کنه و از سیستم استفاده کنه اصلا درست نیست!

در مورد گرافیک هم چون کارت رو به یکی از دوستا داده بودم رو همون نصب کردم

ehsan58

Registered User
لایک‌ها
54
سلام خدمت شما عزیران من سوالم اینه که راهی هست که بشه اسن سیستم عاملو رو پردازنده amdنصب کرد؟
بله راه هست. اما اولا که پیشنهاد نمیشود چون سازگاری درستی نخواهید داشت بعدم اگه میخوان نصب کنین پایدار ترین نسخه برا ای ام دی ماوریکس هست. که با کرنل های اختصاصی میتونین انجام بدین
مکینتاژ که روی هر کامپیوتری نصب میشه حتما نیاز به داشتن کامپیوتر مک نیست

حتما مکینتاش رو هر سیستمی نصب میشه؟!؟

نرم افزار های مک روی ویندوز هم نصب میشود؟

خیر اما نرم افزار های ویندوز امکان اجراء روی مک رو دارند ( راه های مختلفی وجود داره )

از کجا بدونیم حقیقتو میگویی ؟

فک کنم شات ها رو پیوست کردم!!

می شه یه چندتا اسکرین شات از نصب شده اش برامون بذاری اگه ممکنه؟

دقت کنین شات موجود هست دوست خوب

من فکر نمیکنم نصب هکینتاش روی ویندوز جالب باشه! البته واسه تست خوبه اما واسه کار روز مره بنظر جالب نمیاد.

خب نظرها متفاوت هستند دوست خوب.! شما هم به نوبه خودت نظر دادی دیگه :دی

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
مک یه زمانی واقعا در برابر ویندوز برجسته و متمایز بود، یعنی اون زمانی که هنوز روی پلتفرم PowerPC پردازنده آی بی ام بود. بعد از اون بنظر من عملا چیز خاصی یا برتری چندانی نسبت به ویندوز نداره. بحث ضد ویروس بودن هم که دیگه اینروزا عملا منتفی شده و میبینیم حتی بدافزارهای مخصوص مک هم وجود دارند و کمپانی های آنتی ویروس روی همین اصل دارند واسه مک آنتی ویروس ارائه میکنند.
من که به شخصه لینوکس رو به همه ش ترجیح میدم. رایگان و امن و قدرتمند و پایدار. از نظر پایداری و امنیت نه ویندوز و نه مک، به گرد پای لینوکس هم نمیرسند.

ehsan58

Registered User
لایک‌ها
54
مک یه زمانی واقعا در برابر ویندوز برجسته و متمایز بود، یعنی اون زمانی که هنوز روی پلتفرم PowerPC پردازنده آی بی ام بود. بعد از اون بنظر من عملا چیز خاصی یا برتری چندانی نسبت به ویندوز نداره. بحث ضد ویروس بودن هم که دیگه اینروزا عملا منتفی شده و میبینیم حتی بدافزارهای مخصوص مک هم وجود دارند و کمپانی های آنتی ویروس روی همین اصل دارند واسه مک آنتی ویروس ارائه میکنند.
من که به شخصه لینوکس رو به همه ش ترجیح میدم. رایگان و امن و قدرتمند و پایدار. از نظر پایداری و امنیت نه ویندوز و نه مک، به گرد پای لینوکس هم نمیرسند.

با حرف شما موافقم اما خب هرکی یه استفاده و برداشتی داره. حتما اینو میدونین کارایی که میشه با مک انجام داد یا ویندوز با لینوکس امکان پذیر نیست. بنده هم در حال حاضر با اوبونتو و سنتو اس کار میکنم (البته رو سرور) اونا هم استفاده خودشونو دارن.

و در مورد امنیت هم توی این گزینه برتری داره واسه ویندوز درسته بد افزار اومده واسش و حتا ویروس این چن وقت زیاد شایعه شده اما خب به صورت کلی برتری داره.

ممنونم از نظر سازنده شما

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
با حرف شما موافقم اما خب هرکی یه استفاده و برداشتی داره. حتما اینو میدونین کارایی که میشه با مک انجام داد یا ویندوز با لینوکس امکان پذیر نیست. بنده هم در حال حاضر با اوبونتو و سنتو اس کار میکنم (البته رو سرور) اونا هم استفاده خودشونو دارن.

و در مورد امنیت هم توی این گزینه برتری داره واسه ویندوز درسته بد افزار اومده واسش و حتا ویروس این چن وقت زیاد شایعه شده اما خب به صورت کلی برتری داره.

ممنونم از نظر سازنده شما
با این نظر شما موافق نیستم که کارهایی هست که مک میتونه انجام بده، ولی ویندوز یا لینوکس نمیتونن. اتفاقا برعکس، شما نرم افزارهای تخصصی که روی ویندوز استفاده میشن، در مواردی به هیچ وجه نسخه معادل برای مک ندارند. واسه نمونه نرم افزار NX محصول شرکت زیمنس بتازگی پشتیبانی از مک رو قطع کرده و دیگه برای مک نسخه ای نمیده. از این موارد زیادند.

ehsan58

Registered User
لایک‌ها
54
با این نظر شما موافق نیستم که کارهایی هست که مک میتونه انجام بده، ولی ویندوز یا لینوکس نمیتونن. اتفاقا برعکس، شما نرم افزارهای تخصصی که روی ویندوز استفاده میشن، در مواردی به هیچ وجه نسخه معادل برای مک ندارند. واسه نمونه نرم افزار NX محصول شرکت زیمنس بتازگی پشتیبانی از مک رو قطع کرده و دیگه برای مک نسخه ای نمیده. از این موارد زیادند.

انگار دقیق مطالعه نکردین بنده چه گفتم! کارایی که میشه با مک انجام داد یا ویندوز با لینوکس امکان پذیر نیست .
گفتم مک و ویندوز
برای مثال بده که تدوینگر فیلم هستم کاری که توی ویندوز و مک با پریمیر و اوید انجام میدم نمیتونم بیام تو لینوکس با openshot یا kdenlive انجام بدم. هر کدوم قوت و ضعف خودشو دار.

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
انگار دقیق مطالعه نکردین بنده چه گفتم! کارایی که میشه با مک انجام داد یا ویندوز با لینوکس امکان پذیر نیست .
گفتم مک و ویندوز
برای مثال بده که تدوینگر فیلم هستم کاری که توی ویندوز و مک با پریمیر و اوید انجام میدم نمیتونم بیام تو لینوکس با openshot یا kdenlive انجام بدم. هر کدوم قوت و ضعف خودشو دار.
آره درسته. من فکر کردم ویندوز هم منظورتونه. از نظر تدوین یا ویدیو بله، کاملا مشخصه که هنوز برای لینوکس سازندگان نرم افزار چندان کاری انجام نداده اند. البته بعید میدونم اصلا کسی بخواد مثلا واسه کار حرفه ای تدوین ویدیو بره سراغ لینوکس!

بالا