• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوجوان 17 ساله انگلیسی با ساخت یک نرم افزار موبایل و فروش آن به کمپانی یاهو میلیاردر شد!

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309

میلیونر شدن پسر ۱۷ ساله انگلیسی با ساختن یک نرم افزار! + عکس

به گزارش سایت تفریحی هلل یوس پسر ۱۷ ساله انگلیسی که نامش نیک دالوئیزیو (Nick D’Aloisio) است توانست با پشتکار فراوانی که از خود نشان داده کمپانی یاهو را مجذوب خود کند و از این کمپانی مبلغ ۳۰ میلیون دلار را ازآن خود کند. نیک دالوئیزیو که تصویر او را مشاهده می کنید علاوه بر ذهن خلاقش دارای چهره ای دلربا و جذاب نیز هست.
اما نکته ای هست که سخت آزرده خاطر کننده میباشد و آن این است که در انجمن پرشین تولز افرادی وجود دارند که 10 برابر این آقا استعداد دارند اما سرمایه ی شکوفا کردن آن برایشان فراهم نیست که به آن تحقق بخشند!
نام این اپلیکیشن که نیک دالوئیزیو آن را ساخته است “ساملی Summly” است که برای طبقه بندی و خلاصه کردن هوشمندانه اخبار و مقالات بر اساس اهمیت و سلیقه کاربران و برای نصب بر روی تلفنهای هوشمند طراحی شده است.

نیک دالوئیزیو می گوید: “این پول در یک حساب سپرده می شود و در آینده با آن سرمایه گذاری خواهد شد.

اما به جز این موضوع، چیزی که در مورد این توافق مرا به هیجان می آورد، کار کردن با ماریسا مایر، مدیر جدید یاهو و تیم آن است. این واقعا هیجان انگیز خواهد بود.”

شرکت یاهو در نظر دارد با خرید این محصول و ارائه اپلیکیشن های بیشتر در بازار پررقابت تکنولوژی ارتباطات خودنمایی کند.

همچنین یاهو این نوجوان را به استخدام خود درخواهد آورد و بدین ترتیب نیک دالوئیزیو جوانترین کارمند این شرکت بزرگ خواهد بود.

پیشتر این نوجوان، در سن ۱۲ سالگی اپلیکیشن دیگری را به مبلغ ۳۰ هزار دلار به فروش رسانده بود

منبع: سایت تفریحی هلل یوس

Last edited:

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
من کف کردم اخبار گفت

اخه این برنامه زفرتی چیش اینقد میرزه؟

اینکه اینقد سخت نیست بیا من هزار تا از این ایده ها دارم

یکیش الان حراج گذاشتم 500 تومن

همواره ایرانیا استعداد بیشتری نسبت به غربی ها دارن ولی حیف که جایی خریدار نداره و پرداختن به تکنولوژی این روزا برای ما وقت تلف کردن و تو این زمانه که همه توی ک. و ک .شون موندن که مثلا فلان دختر ما فلان لباسو پوشیدو فلان پسر ما با چشم راست یا چپ فلانی رو نگاه کرد و .... بهترین چیزی که بشه بهش پرداخته بشه رو نمیگم فقط در یه کلام ما درگیر چیزهایی هستیم که در کشورهای دیگه (حل شدس)

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
به علی قسم تو همین پیتی آدمایی هستن که 10 برابر ذهن این گلابی استعداد دارن
ولی کی شکوفا کنه؟ با کدوم پول؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ایرانی اینه ایرانی اونه ایرانی فلانه ایرانی ... بلا بلا بلا ..... ایرانی همش ادعاست .. ایرانی لقمه بزرگتر از دهنش برمیداره ایرانی هیچی نیست , اینقدر خودتون رو دسته بالا نگیرید

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
ایرانی اینه ایرانی اونه ایرانی فلانه ایرانی ... بلا بلا بلا ..... ایرانی همش ادعاست .. ایرانی لقمه بزرگتر از دهنش برمیداره ایرانی هیچی نیست , اینقدر خودتون رو دسته بالا نگیرید
آفرین و البته خفه :d
ایرانی دنبال اینه که بیان زنگ خونشونو بزنن بگن ایده داری بده

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56

داداش ایرانی همه چی هست..کسی که هیچی نیس ایرانی نیس...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
اقا یارو مدیر یاهو از این پسره خوشش اومده و .. :))
اگر نه این برنامه ای که این مهندس طراحی کرده چیزه معمولی هست و چیز شاخی نیست

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
به علی قسم تو همین پیتی آدمایی هستن که 10 برابر ذهن این گلابی استعداد دارن
ولی کی شکوفا کنه؟ با کدوم پول؟

چرا قسم الکی میخوری عمو؟! ... حتما این پسر چیزی بلد بوده که یاهو استخدامش کرده! ایرانی هستی دیگه! فقط بلدی به دیگران فحش بدیو لاف بزنی بگی ما بهتریم! نشون بده بهتری نه اینکه لاف بزنی!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من فکر میکنم این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. یاهو با این کارش کلی تبلیغات برای خودش کرده و اسمش رو سر زبونا انداخته

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
هي خدا برنامه نويسم نشديم كه بهمون يه ميليارد بدن :lol: اين خبررو خوندم جو گير شدم ميرم منم يه summbly بسازم پول دار بشم منم به شركت گوگل ميفروشمش زير قيمت پايه ميگم پيشنهاد ندن :D

new24

Registered User
لایک‌ها
300
من فکر میکنم این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی داره. یاهو با این کارش کلی تبلیغات برای خودش کرده و اسمش رو سر زبونا انداخته
100%همینطوره
اخه اینم برنامه ای هست که بسازن؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود

وافعا جای تحسین داره نوجوان 17 ساله این کارو انجام بده و این راحت به دست نیومده دوستان !!
همه می گن این چیه و ما 10 تای اینو بلد هستیم اما ایشون همین رو تونسته اینقدر بفروشه چرا ؟؟؟ چون میدونسته شرکت یاهو چه برنامه ای نیاز داره ... خوب روش زوم کرده و نوشته .. حالا هرچیزی که باشه میشه گسترش داد برنامه رو
به جای اینکه بگین این کیه و این چه برنامه ای هست و ... همت به خرج بدید و خودتون کاری انجام بدید لطفا
توی همین پرشین تولز کسی اومد به من گفت من 1 میلیون تومان پول دارم چطوری ازش کسب درآمد کنم ؟
گفتم برو 400 تومان بده کلاس برنامه نویسی و وقت بزار و نیرو بزار و بعد نتیجشو بگیر ... نمی دونم الان چی کار کرده ایشون اما به نظرم حرف منو جدی نگرفت ...
قصد جسارت به همیچ کسی را ندارم اما مثال هایی میزنم خدمتتون :
در زمینه سایت های اینترنتی . این همه سایت دانلود و موزیک و فروش قندشکن و ... از کجا اومد ؟؟
یکی این کارو کرد دیدن سود داره همه رفتن زدن بدون اینکه ببینن هر چیزی یه حدی داره .. می خوایم کارهای یکسانی کنیم و معلومه یه روز هم خز میشه
در مورد برنامه نویسی باید بگم نیاز به تخصص و خلاقیت و پشت کار و ساپورت مالی داره ..اما مسئله مالیش اینقدر بزرگ نیست که ازش غول بسازید .

یه سوال از برنامه نویس های محترم :
شما تا حالا اپلیکشین یا سایت برای مشتری خارجی نوشتین ؟
اصلا برنامه ای نوشتین که کسی رو اون طرف دنیا راضی کنه که برنامتون رو بخره ؟ و بابت پول بده ؟

من در انجمن پرشین تولز به تعداد انگشت های یک دست سراغ دارم این کارو کرده باشن ...
اما امیدوارم دوستان به فکر این موضوع بروند

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
درود

وافعا جای تحسین داره نوجوان 17 ساله این کارو انجام بده و این راحت به دست نیومده دوستان !!
همه می گن این چیه و ما 10 تای اینو بلد هستیم اما ایشون همین رو تونسته اینقدر بفروشه چرا ؟؟؟ چون میدونسته شرکت یاهو چه برنامه ای نیاز داره ... خوب روش زوم کرده و نوشته .. حالا هرچیزی که باشه میشه گسترش داد برنامه رو
به جای اینکه بگین این کیه و این چه برنامه ای هست و ... همت به خرج بدید و خودتون کاری انجام بدید لطفا
توی همین پرشین تولز کسی اومد به من گفت من 1 میلیون تومان پول دارم چطوری ازش کسب درآمد کنم ؟
گفتم برو 400 تومان بده کلاس برنامه نویسی و وقت بزار و نیرو بزار و بعد نتیجشو بگیر ... نمی دونم الان چی کار کرده ایشون اما به نظرم حرف منو جدی نگرفت ...
قصد جسارت به همیچ کسی را ندارم اما مثال هایی میزنم خدمتتون :
در زمینه سایت های اینترنتی . این همه سایت دانلود و موزیک و فروش قندشکن و ... از کجا اومد ؟؟
یکی این کارو کرد دیدن سود داره همه رفتن زدن بدون اینکه ببینن هر چیزی یه حدی داره .. می خوایم کارهای یکسانی کنیم و معلومه یه روز هم خز میشه
در مورد برنامه نویسی باید بگم نیاز به تخصص و خلاقیت و پشت کار و ساپورت مالی داره ..اما مسئله مالیش اینقدر بزرگ نیست که ازش غول بسازید .

یه سوال از برنامه نویس های محترم :
شما تا حالا اپلیکشین یا سایت برای مشتری خارجی نوشتین ؟
اصلا برنامه ای نوشتین که کسی رو اون طرف دنیا راضی کنه که برنامتون رو بخره ؟ و بابت پول بده ؟

من در انجمن پرشین تولز به تعداد انگشت های یک دست سراغ دارم این کارو کرده باشن ...
اما امیدوارم دوستان به فکر این موضوع بروند

+1000LIKE

بالا