آژانس هواپیمایی
tanki

نوشتن فارسي روي lcd 2*16

شروع موضوع توسط pcb ‏17 آگوست 2007 در انجمن برق و الکترونیک

  1. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    اگه كسي اطلا عاتي داره لطفا كمك كند:(
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    سلام

    در ال سي دي هاي 2 در 16 فقط 8 كاراكتر به صورت دستي ساخته ميشه

    اما واسه فارسي نوشتن شما به كاراكتر هاي بيشتري نياز داريد

    اين كار بر روي ال سي دي هاي گرافيكي امكانپذير است

    ماژول فارسي ساز ال سي دي گرافيكي رو ميتوني تو جمهوري پاساژ عباسيان جوان الكترونيك تهيه كني
     
  4. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز من اين ميدانم
    اما در اينlcd ها مي توان با دادن كد اي 8 بيتي
    براي انها تعريف كرد .من دنبال كدهاي ان ميگردم كه چه طور براي ان كاراكتر تعريف كنم
    كه فقط در بعضي از datasheet ها ي lcd هاست ....
    اگر شما ان را داريد لطفا در اختيار بنده هم بگزاريد
    با تشكر
     
  5. chia

    chia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تو موتور خونه ي جهنم
    او بله

    من اين كدها رو در pic و avr ميدونم اگه خواستي برات ميگم

    بستگي دره شما با چه ميكرو كنترلر و چه زباني كار بكنيد
     
  6. pcb

    pcb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    من با CodeVisionAVR C Compiler كار ميكنم
    يك چيزايي گير اوردم كه كار كتر تعريف كنم


    مشاهده پیوست pcb.pdf
     
  7. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    807
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    درسته ولی همونطور که چیا جان توضیح دادن فقط میتونین 8 تا کاراکتر تعریف کنین و در آن واحد حداکثر 8 کاراکتر روی LCD میتونین نمایش بدین .
    یه راه هست که میشه تعداد بیشتری کاراکتر رو روی LCD نشون داد که بستگی به کانتراست و منحنیه زمان پاسخ LCD داره به این ترتیب که LCD رو وارد یه لوپ میکنی که این لوپ مدام تکرار میشه و در هر بار 8 کاراکتر نشون داده بشه . این عمل اگه با سرعت تکرار بشه و کنتراست بالا باشه با چشم تشخیص داده نمیشه . ولی در هر صورت زیاد جالب نمیشه .
     
  8. خرید بیت کوین
  9. ghasedak2716

    ghasedak2716 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    ببخشیدا ولی من تو نوشتن همین هشت کاراکتر هم موندم
    اول اومدم یه متغیر تعریف کردم
    unsigned char pattern1[8]={ 0x0, 0x0, 0x0, 0xE, 0x15, 0x1F, 0x0,0x0 };
    توی برنامه به این حالت نوشتم:
    LCD_build(1,pattern1);
    lcd_clear();
    lcd_write((char)(0));​
    که تابع رو اینجوری تعریف کردم:
    void
    LCD_build(unsigned char location,unsigned char *ptr)
    {
    unsigned char i;
    RS_PIN=0;
    DelayMs(45);
    if(location<8){
    lcd_write(0x40+(location*8));
    for(i=0;i<8;i++)
    lcd_write(ptr[ i ]);
    }
    }​

    و

    void
    lcd_write(unsigned char c)
    {
    PORTD=c;
    TRISD=0x00;
    LCD_STROBE;
    Delay10TCYx(4);
    }​


    ولی جواب نمیده نیاز به کمک فوری دارم
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل