آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

نوشته در يك جدول

شروع موضوع توسط amir_ ‏21 سپتامبر 2003 در انجمن HTML

  1. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    سلام
    من مي خوام بدونم كه چه جوري مي شه هر نوشته در يك قاب يا جدول قرار بگيره؟
    چه دستوري نياز هست؟
    ممنون
     
  2. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    آقا چرا اينقدر جواب مي دين؟
     
  3. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    عجيبه! :shock: :shock: :shock:
    چرا كسي جواب نمي ده؟ :evil: :evil: :evil: :evil:
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ميتوني از فرانت پيج استفاده كني
    خيلي راحته
    بايد تيبل درست كني
     
  5. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    قالب درست شده هست:
    <a href='http://namehayebad.blogspot.com' target='_blank'>http://namehayebad.blogspot.com</a>
    ولي همون طور كه مي بينيد نوشته ها پست سر هم اومده.
    من مي خوام هر كدوم تو يه table جا بگيره و نوشته بعدي در table بعدي.
    چه جوري مي شه اين كار رو كرد؟ :?: :?:
     
  6. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين هميشه يك سري تگ هست به نام container tag كه محتواي اون ها در جاهاي خاصي تكرار ميشه .. بايد كل اون table رو داخل تگ هاي <blogger> قرار بدي تا كل table به ازاي هر پست تكرار بشه..
     
  7. panypay
  8. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    عابر جان
    اين كار رو كردم.ولي نوشته ها به صورت ستوني كنار هم قرار گرفت.يعني روش تو درست كار كرد.ولي به صورت ستوني و نه پشت سر هم اومد.مي توني ببيني.
    <a href='http://namehayebad.blogspot.com' target='_blank'>http://namehayebad.blogspot.com</a>
    بالاخره من اينو چه جوري درست كنم؟
     
  9. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    عابر جان درست شد.
    فقط هنوز جدولها بهم چسبيده و جدا نمي شه.
    براي اينكه جدا بشن چكار بايد بكنم؟
     
  10. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    اينكه مشكلي نداشت؟؟
     
  11. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    ا!
    يعني از هم جدا بودن؟
     
  12. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    نه به هم چسبيده هستن.. بعد از هر table يك تگ br بگذار كارت رو راه ميندازه اگر هم واردي كه با css انجام بده وگرنه يه دونه br از هر چيزي سريع تر كارتو راه ميندازه..
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی