سلام
برای پروژه کارشناسی باید به کمک نرم افزار متلب و بلوک S-function یک بلوک تهیه کنم .
پس به کمک بلوک S-function Builder این کد رو وارد کردم .
در این بلوک 3 ورودی به صورت صفر و یک داریم و یک ورودی که فقط علامت آن برای ما مهم است .
در اینجا A,B,C ورودی و ha,hb,hc خروجی هستند .
حالا کد رو ببینین .
&& منظور And
|| منظور OR
! منظور not
حالا مشکل !!!!
برای اون سه خط آخر برنامه که خروجی ها رو تعریف کردم
این خطا ها را میده !!!!
برای پروژه کارشناسی باید به کمک نرم افزار متلب و بلوک S-function یک بلوک تهیه کنم .
پس به کمک بلوک S-function Builder این کد رو وارد کردم .
در این بلوک 3 ورودی به صورت صفر و یک داریم و یک ورودی که فقط علامت آن برای ما مهم است .
در اینجا A,B,C ورودی و ha,hb,hc خروجی هستند .
حالا کد رو ببینین .
PHP:
double T1,T2,T3,T4,T5,T6,F; F=sign(Wref);T1=((F)&&(!A)&&(B))||((!F)&&(A)&&(!B));T2=((F)&&(A)&&(!B))||((!F)&&(!A)&&(B));T3=((F)&&(!B)&&(C))||((!F)&&(B)&&(!C));T4=((F)&&(B)&&(!C))||((!F)&&(!B)&&(C));T5=((F)&&(A)&&(!C))||((!F)&&(!A)&&(C));T6=((F)&&(!A)&&(C))||((!F)&&(A)&&(!C));ha=T1-T2;hb=T3-T4;hc=T5-T6;
&& منظور And
|| منظور OR
! منظور not
حالا مشکل !!!!
برای اون سه خط آخر برنامه که خروجی ها رو تعریف کردم
این خطا ها را میده !!!!
PHP:
lcc preprocessor warning: Decoder_wrapper.c:94 No newline at end of file Error Decoder_wrapper.c: 69 operands of = have illegal types `pointer to double' and `double' Error Decoder_wrapper.c: 70 operands of = have illegal types `pointer to double' and `double' Error Decoder_wrapper.c: 71 operands of = have illegal types `pointer to double' and `double' 3 errors, 1 warnings C:\PROGRA~1\MATLAB\R2011B\BIN\MEX.PL: Error: Compile of 'Decoder_wrapper.c' failed.