• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نويسندگي سايت شمابه همراه قرار دادن سايتتان در با.لا.تر.ين

mehdimahdig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.بنده ميتونم براي سايت هاي وب مستراي محترم کار جمع آوري مطلب و گذاشتنش در سايتشون رو انجام بدم. همينطور مي تونم پستاشونو تو بالاترين لينک کنم تا بازديدشون بالا بره. براي نمونه هم کپي پيست رو براي هر پست از 40 تومان حساب ميکنم. دوستان اگه تمايل داشتن، خصوصي بهم خبر بدن.

mehdimahdig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزانه تا 100 تا ( هرچند بیشتر هم می تونم ) البته به صورت کپی پیست. قیمت هم که درحال حاضر هر پست 40 تومان. شما برای انجمن چه مطالبی می خواین اونوقت؟

mehdimahdig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای انجمن نویسنده میخوام
روزی چند پست میتونید برای انجمن بفرستید؟
قیمت بدید لطفا
روزانه تا 100 تا ( هرچند بیشتر هم می تونم ) البته به صورت کپی پیست. قیمت هم که درحال حاضر هر پست 40 تومان. شما برای انجمن چه مطالبی می خواین اونوقت؟

mehdimahdig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده ميتونم براي سايت هاي وب مستراي محترم کار جمع آوري مطلب و گذاشتنش در سايتشون رو انجام بدم. همينطور مي تونم پستاشونو تو بالاترين لينک کنم تا بازديدشون بالا بره. براي نمونه هم کپي پيست رو براي هر پست از 40 تومان حساب ميکنم. دوستان اگه تمايل داشتن، خصوصي بهم خبر بدن.

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
با سلام خدمت دوستان.بنده ميتونم براي سايت هاي وب مستراي محترم کار جمع آوري مطلب و گذاشتنش در سايتشون رو انجام بدم. همينطور مي تونم پستاشونو تو بالاترين لينک کنم تا بازديدشون بالا بره. براي نمونه هم کپي پيست رو براي هر پست از 40 تومان حساب ميکنم. دوستان اگه تمايل داشتن، خصوصي بهم خبر بدن.

داداش سایتی که تو بالاترین بن شده چی؟
بازم میتونید بزارید؟
پ.خ کن

بالا