• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 5500

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چیزدرباره نوکیا 5500 اسپرت:
به نظرمن این گوشی بهترین گوشی دنیاست من خودم دارمش.((قیمتش 290هزارتومنه)):lol: .مزایا:
1-دوربین2مگاپیکسل
2-کوچک وزیبا(کوچکترین گوشی سیمبیان دار دنیاست)
3-ضدضربه وضدآب:eek:
4-دارای امکانات ازقبیل:قدم شمار وکورنومتروشمارنده تعداد پله های بالارفته شده برای ورزشکاران
5-خواندن sms های دریافتی: :D
6-(این تو هیچ سایتی نیست) عملکرد موزیک پلیرباضربه یعنی بادوضربه به پایین وراست وچپ کارهایplay,pause/forward/backward (بترتیب ازچپ به راست) رومیکنه
7-سیمبیان 9.1
لینک مشخصات کامل:
http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=486
لینک مقایسه این گوشی باگوشی های دیگه (برای مقایسه ازبرند دوم مدل گوشی خودرا انخاب کنیدو...):
http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&phoneid1=486
این لینک برای عکسش:
http://mobile-review.com/review/nokia-5500-en.shtml
لینک تست ضدضربه وضد آب بودنش(حتما ببنید)::blink:
http://www.about-nokia.com/blog/index.php?itemid=373
دیگه از یه موبایل چی میخواین؟: :hmm:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
گفتی اسپیکر'ش چطور بود !؟
اسپیکرش صدای خوبی داره
کیفیت و بلندی مناسب(صداش از هیکلش بیشتره!)

در ضمن یکی گفته بود که این گوشی به خاطر اندازه صفحه اش با نصب تم و برنامه مشکل داره!
من تمامی برنامه ها و تمهای سیمبیان 9.1 که دستم اومده رو امتحان کردم وهیچ مشکلی نداشته.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
به نظرمن این گوشی بهترین گوشی دنیاست من خودم دارمش.((قیمتش 290هزارتومنه)) .مزایا:
ببینم گوشیتون گارانتی داره؟
چون من از شهرستان خریدم 275 اونم تو تعطیلات!

6-(این تو هیچ سایتی نیست) عملکرد موزیک پلیرباضربه یعنی بادوضربه به پایین وراست وچپ کارهایplay,pause/forward/backward (بترتیب ازچپ به راست) رومیکنه
شما این ضربه ها رو به کجای گوشی میزنین!؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگه می دونستم توی این رنج قیمت هست حتما یکیش رو می گرفتم!!!
باید برم گوشیم رو بفروشم!!!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
خوب من با این گوشی کار کردم یعنی در دسترسمه سوالی بود در خدمتم

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستانی که چند ماهه ازش استفاده میکنن لطفا بگن که
راسته که میگن کیپدش ور میاد؟! توی(gsm arena تقریبا همه اعتراف میکردن)
اخه تا الان که دست خودمه مشکلی باهاش نداشتم؟!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یهنی چی ور میاد بیشتر بگید تا جوابتون را بدم

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که چند ماهه ازش استفاده میکنن لطفا بگن که
راسته که میگن کیپدش ور میاد؟! توی(gsm arena تقریبا همه اعتراف میکردن)
اخه تا الان که دست خودمه مشکلی باهاش نداشتم؟!

خدمت شماعرض شود درحالت عادی وراومدنش غیرممکنه ;) علت اینکه دربعضی موارد کی پد گوشی ورمیاد اینکه ماشا الله ملت کنجکاو هستن و گوشی میبرن چند وقت یه بار یهو مکننش تو آب :eek: (خودشم میزارن میمونه) درنتیجه خودتون قضاوت کننین :( که ضدآب بودن گوشی ثابت شده (تو لینکهای که دادم هست) دوباره چه نیازی داره تست بشه؟ اگرهم قراره تست بشه یه بار یاچند بار اما اما اما مدت خیلی کم (خودم تستش کردم).خودشم خیالتون جمع که هرگوشی سیستم بالای دیگه مثل n70,n73,k750,... باشه واین جورآزمایش بشن پدرشون درمیاد :blush:.
یه چیزی روهم بگم اصل قضیه ضد آب بودن نوکیا5500 اینکه زیر بارونهای شدید(که آدمو سیل میبره) بدون هیچ مشکلی کارمیکنه (میدونین که گوشیهای دیگه میترکه :eek: مثل n70 بدون کاور رو که خودم دیدم که مستقیم به تعمیرگاه اومده بود) که توی انیمیشن های نصب شده روی گوشی هم این مورد کاملاواضحه .البته این مورد به این معنی نیست که اگه برحسب اتفاق تو آب بیفته (توجه : بیفته نه عمدی بندازینش) خراب میشه بلکه مشکلی براش پیش نمی آید (البته بگم 200 سال یه دفعه میشه).
نتیجه برای بستن این قضیه که اگراین گوشی اصولی استفاده بشه 1000سال کارمیکنه (یا به قول یکی ازدوستان که تعمیرکاره: نون تعمیرکار ها رو آجر میکنه) امااگه بخواهین هروز بزنین زمین و بندازین توآب( یا به اصطلاح پوز بدین که ضدضربه وضدآبه) گوشی 1ماه هم دوام نمی آره خیالت تخت:hmm: .
یه راهنمایی برای پوزدادن ضدضربه وضدآب بودن گوشی اینکه عکسهای رو که لینک دادم رو بزنین توگوشیتون و به ملت نشون بدین.:D

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم گوشیتون گارانتی داره؟
چون من از شهرستان خریدم 275 اونم تو تعطیلات!

شما این ضربه ها رو به کجای گوشی میزنین!؟

نه گارانتی نداره.5500 که گارانتی نمی خواد (گوشی ای که ضربه و آب نتونه خرابش کنه چه گارانتی؟ :blink: )
برای خرید یه هفته اازفروشنده مهلت تست بگرین اگه سالم بو د سالمه (یا مثل من از نمایندگیش بگرین که یک هفته تست رو داره تازه ایراد هم اگه داشته باشه گوشی رو میگره و گوشی نو به جاش میده). :)
خودشم فکرکنم قیمتها تو شهرشما نسبت به جاهای دیگه 15 هزار تومن فرق داره ، توی ایران هستید؟. (بیایم شهرشما) :happy:
اما حقیقتا توی هرجا(تهران یا شهرستان) قیمتش 290 هزار تومنه.:confused:
کدوم ضربه هارو میگی؟ :eek:

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسپیکرش صدای خوبی داره
کیفیت و بلندی مناسب(صداش از هیکلش بیشتره!)

در ضمن یکی گفته بود که این گوشی به خاطر اندازه صفحه اش با نصب تم و برنامه مشکل داره!
من تمامی برنامه ها و تمهای سیمبیان 9.1 که دستم اومده رو امتحان کردم وهیچ مشکلی نداشته.

بیشتر از n70 است:eek:
هیچ مشکلی بابرنامه هایی که به سیمبیان 9.1 میخورن نداره خودشم کوچیک بودنش یکی از مزایاشه :)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
کدوم ضربه هارو میگی؟

این ضربه ها رو میگم!
biggrin.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کی پدش سفته ولی اون دوتا خط دو طرفش هست که ور میاد....کلا باهاش حال نمیکنم ...اسکرین کوچیک...تریپش تو دلم برو نیست :eek: البته سلیقه ای هست دیگه !!!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي خوبيه . عمر باتريش چجورييه؟هر روز بايد شارز بشه؟:(
نسبت به w810 از نظر باتري چجوريه؟ لطفا در مورد باتريش يه توضيحي بدين واسه كسي كه باتري براش مهمه خوبه؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
گوشي خوبيه . عمر باتريش چجورييه؟هر روز بايد شارز بشه؟:(
نسبت به w810 از نظر باتري چجوريه؟ لطفا در مورد باتريش يه توضيحي بدين واسه كسي كه باتري براش مهمه خوبه؟
اگه من با w700 که قبلا داشتم مقایسه اش کنم
باید بگم که فرق آنچنانی ندارن مخصوصا در گوش دادن به موزیک.من با w700 حدود 3.5 ساعت ام پی تر ی (با اسپیکر خودش تا آخرین ولوم) گوش میدادم تا خاموش میشد. با این یکی حدود 3 ساعت وچند دقیقه تا خاموش میشه . ولی صداش دو برابر(شایدم بیشتر) w700 & w810 هست.
اگر هم کار عادی از گوشی بکشی 2 تا سه روز یکبار باید شارژش کنی.
من فکر میکنم مصرف سونی اریکسونهایی که دیدم در هر صورت کمتر از نوکیا هاست و اون هم به خاطر صدای ضعیف اسپیکرشه که باعث میشه بیشتر باتری نگه دارن.
اگه صدای 5500 رو زیاد بلند نکنی مصرفش متعادله

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي ممنون دوست عزيز اينجوري خوبه (عمر باطري )
قيمتش چنده الان؟
من امرور شهرستانمون رفتم بخرم نبود زنگ زد تبريز برام بياره گفت نيست؟؟:eek:
تو تبريز واقعا وجود نداره؟
تازه مي گفت از تهران هم پرسيدم گفتن نيست:p
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟
اينا كه قاچاق نيست؟يعني اگه رجيستر شدش باشه مي خرم

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
خيلي ممنون دوست عزيز اينجوري خوبه (عمر باطري )
قيمتش چنده الان؟
من امرور شهرستانمون رفتم بخرم نبود زنگ زد تبريز برام بياره گفت نيست؟؟:eek:
تو تبريز واقعا وجود نداره؟
تازه مي گفت از تهران هم پرسيدم گفتن نيست:p
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟
اينا كه قاچاق نيست؟يعني اگه رجيستر شدش باشه مي خرم
ظاهرا قیمتش کمی بالا رفته(از اون موقعی که من خریدم)
مثل اینکه این گوشی به خاطر صفحه کوچیکش زیاد طرفدار نداره و تو بازار زیاد نیست (البته صفحه کوچیکش باعث شده آسیب پذیریش در اثر ضربه کم بشه در ضمن کیفیت صفحه اش فوق العاده بالاست این موضوع رو میشه با تم default زیر نور آفتاب فهمید!)
3-شما گوشی که میخری (نوکیا) سیمکارت دولتی توش بذار. اگه کار کرد مشکلی نداره!چک کردن imei هم فراموش نشه( رو جعبه و پشت باطری و گوشی یکی باشن)
در ضمن فکر کنم فقط آلمانیش تو بازار باشه

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من شنيده بودم گوشي هاي نوكيا نمي شه سريالشون عوض بشه واسه همينه كه سريال اصلي هستند چون انگار واسه اين كار تو نوكيا بايد سخت افزار دست كاري بشه و دلم هم به اين قسمت5500 هم خوش بود بعدا يه جا هم خوندم بعضي گوشي هاي جديد نوكيا هم سريالشون به راحتي عوض ميشه مثل سوني اريكسون... يعني اينا از كدوم دستن؟
در ضمن قيمت حدودي مي تونين بگين؟

كسي تو تبريز نمي تونه جايي رو معرفي بكنه؟:(
ممنون

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
يه جا هم خوندم بعضي گوشي هاي جديد نوكيا هم سريالشون به راحتي عوض ميشه مثل سوني اريكسون
اینارو کجا خوندین!
من تا حالا چنین چیزی رو نشنیده بودم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
يادم نيست دقيقا كجا شايدم توي همين فروم خونده بودم حتا به نظرم گوشي هاي جديد نوكيا رو گفته بود كه مي شن از صحت مطلب زياد مطمين نيستم

قيمت نداريد از 5500؟

بالا