آژانس هواپیماییexchanging

نویسنده جدید در ام تی

شروع موضوع توسط boreir ‏17 جولای 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    خوبين دوستان



    من يه سئوال داشتم درمورد اينكه چه طوري يك نويسنده جديد به سايتم اضافه كنم (از طريق ام تي)


    من وقتي يك نويسنده جديد رو عضو سايتم ميكنم نميدونم بايد چه كاري رو انجام بدم كه وقتي اون نويسنده مطلبي رو به سايت پست ميكنه در پائين مطلبش نامش نوشته بشه به اين صورت:

    مثال:
    نوشته شده توسط ايمان در ساعت.....



    من وقتي نويسنده رو اضافه كردم و اون هم مطلب ارسال كردم ديدم كه زير مطلب نويسنده اسم من اومد درصورتي كه ميخوام اسم نويسنده جديدم پائين مطلب به عنوان ارسال كننده متن ظاهر بشه.
     
  2. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    از تگ <$MTEntryAuthor$> استفاده كنيد.
     
  3. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من وقتي ميخواستي اسم خودا زير پست ها بياد ، جاي اين تگي كه بابك داد رو با اسمت عوض كردم !

    بخاطر همينه كه نمياد ! البته درستش اينه كه يه نيك نيم تو پروفايل بدي و با تگ نيك نيم اون اسم رو چاپ كني كه مشكل اينگليسي بودن اسم هم حل بشه .
     
  4. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    آره! منم هميشه همين كار رو مي‌كنم! تگش هم اينه: <$MTEntryAuthorNickname$>
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تائيد ميشه ! :rolleyes:
     
  6. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    اين تك بايد دقيقا تو كدوم قالب بيفته؟ تو هر قسمت از سايت كه قراره نويسنده جديد مطلب بگذاره بايد اين كد رو تو قالبش كپي بكنم؟


    من نیک نیم رو باید به فارسی بنویسم یا انگلیسی؟


    و جمله نوشته شده توسط ... را چه جوری به این نیک نیم بچسبونم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببين ! هر جا كه دوست داري !

    مثلا اگه ميخواي تو صفحه اصلي بنويسه ميري تو قالب main index.

    یه جا هست خودش نوشته " نوشته شده توسط بریر". اون بریر رو پاک کن و تگی که بابک داد رو بزار جای اون.

    بعد برو توی پروفایل و نیک نیم رو به هر زبونی که میخوای بنویس !

    غذا آمادس!:rolleyes:
     
  9. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    غذات نمك نداشت :p (يه وقت به دل نگيري)


    سلام. من جاي كلمه برير اسم اون نويسنده رو نوشتم. :blink:

    نيك نام رو هم انگليسي نوشتم. :blink:
    اما وقتي مطلب ميفرسته اسم من باز مياد زير مطالبش! :eek:


    بايد دوتا (نوشته شده توسط برير) باشه يعني اينجوري:
    <p class="posted">نوشته شده توسط بریر در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">

    <p class="posted">نوشته شده توسط بریر در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">


    و بعد يكيش رو به اين صورت تغيير بدم (يعني به جاي كلمه برير كد بابك رو جايگزين كنم مثل كد زير:<p class="posted">نوشته شده توسط <$MTEntryAuthorNickname$> در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">

    و بعد هم قالب رو سيو كنم؟ به همين راحتيه؟ :wacko: :eek: :(
     
  10. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب آره !

    اون برير رو پاك كن ، اون تگ رو بزار جاش.

    برو تو پروفايل ، تو فيلد نيك نيم يه چي بنويس !

    غذا آمادس ! ( ايندفه نمك زدم !) :rolleyes:
     
  11. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    نمكش كمه درضمن فلفل هم خيلي دوست دارم اگه بزني ممنونت ميشم. :happy:

    من از كل اين كد زير يكي كپي زدم تا بشه دوتا و دومي رو به صورت زير تغيير دادم:
    <p class="posted">نوشته شده توسط <$MTEntryAuthorNickname$> در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">

    بريرش رو هم اون كد بابك رو گذاشتم (دقيقا به صورت كدهاي بالا)

    راستي من اين دومين كدها رو كه ازش كپي گرفتم دقيقا نزديك به همون برير اصلي كه ماله نويسندگيه خودمه گذاشتمتش. به نظرت مشكلي پيش نمياد و نبايد يك كد جدا كننده بين اين دو كد نويسنده و مدير قرار بگيره؟

    به هرحال نميدونم چرا اين ارور اومد. :( :eek:
    Parse error in template 'صفحه اصلی (Main Index)': <MTEntryCategories> with no </MTEntryCategories


    به نظرت ديگه مشكل از كجاست! :blink: :(
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب ه چيزاي ديگه دست زدي ديگه ! يه تيكه از تك كتگوري ناقص شده !

    گفتم برير رو فقط پاك كن جاش اون تگ رو بزار.

    حالا اون يه تيكه رو از يه وبلاگ ديگه كپي پيست كن درست شه.
     
  13. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورتم از كد جدا كننده نفهميدم !

    اگه ميخواي معلوم بشه كه مدير اين پست رو زده يا نويسنده عادي ، خوب برو تو نيك نيم خودت بنويس مدير !

    بعد مينويسه نوشته شده توسط مدير !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran


    خوب حالا ده دقيقه از موضوع گذشته و من كارهاي جديدي ازم سر زده :lol:

    عرضم به حضورت كه كد زير رو كه ميبيني
    <p class="posted">نوشته شده توسط <$MTEntryAuthorNickname$> در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">



    به اين صورت تغيير دادم و به نوعي بيشترش كردم:

    <p class="posted">نوشته شده توسط <$MTEntryAuthorNickname$> در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">
    <a href="<$MTCategoryArchiveLink$>" title="این مطلب در گروه&nbsp;<MTEntryCategories glue="&nbsp;و&nbsp;"><$MTCategoryLabel$></MTEntryCategories>&nbsp;دسته بندی شده است."><$MTCategoryLabel$></a>
    </MTEntryCategories>
    <MTEntryIfAllowComments>
    | <a href="<$MTEntryPermalink$>#comments"><$MTEntryCommentCount$> نظر </a>
    </MTEntryIfAllowComments>
    <MTEntryIfAllowPings>
    | <a href="<$MTEntryPermalink$>#trackbacks">TrackBack (<$MTEntryTrackbackCount$>)</a>
    </MTEntryIfAllowPings>
    </p>
     
  16. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام
    وب به اين صورت دراومده !!!

    www.weblolg.karaneh.net



    زير مطالب دو بار اسم نويسنده مياد!!!!

    ميشه دقيق بگي از كجا تا كجا رو بايد كپي بزنم ؟

    <p class="posted">نوشته شده توسط بریر در ساعت <a href="<$MTEntryPermalink$>"><MTJalaliDate format="%H:%m" numbers="farsi"/></a> | <MTEntryCategories glue="،">


    اين كدهاي بالا ناقص نيست؟ اشكالي نداره؟ ميشه حالا بريرش رو تغيير بدم؟


    من نميدونم چرا با اين حال دوتا (نوشته شده توسط ) رو پائين مطالب ميگذاره!!!



    بابا مگه آنلاين نيستي؟ جواب آفلاين ها رو بده . بيا تو چت كه من غرق شدم تو اين كدها
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بهه !

    از اول من گفتم يدونه كلمه برير رو حذف كن جاش اون تگ رو بزار !

    چرا ورداشتي كپي كردي يه سري اين تگارو؟ ترسيدي گم بشن؟
     
  18. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    اگه بخوام برير بشه مدير كه خوب ربطي به نيك نيم نداره (مثل اينكه همه چيز رو به كل يادت رفته ها.)!!!
    فقط كافيه تو كد نوشته فارسي برير رو بكنم مدير ديگه چه ربطي به نيك نيم داره آخه..


    بعد هم چرا آنلاين نميشي؟ مسخره كردي مارو؟ :lol:



    خوب توضيح ندادي. پيچوندي ما رو. يه جورايي از سر سيري جواب ميدي. :wacko:
     
  19. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [ با صدای بلند ] بابا ! [ صدای آروم ! ]

    چقد توضیح بدم؟

    تو برو اون بریر رو پاک کن جاش اون تگ رو بزار !

    تو پروفایل خودت برو جای نیک نیم بنویس مدیر !

    تو پروفایل محسن برو تو نیک نیمش بنویس محسن !

    یه پست بزن !

    مینویسه نوشته شده توسط مدیر !

    محسن اگه پست بزنه

    مینویسه نوشته شده توسط محسن !

    افتااااااااد؟
     
  20. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    ببخشيد اصلا ايشون اشتباه كرد كه به شما كمك كرد!
    وظيفه اش نيست كه!
     
  21. ir-linux

    ir-linux کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    net
    بابك جان شاهدر تمام بدبختياش رو كشيد تو عصباني ميشي ؟؟؟ ( چه چيزا )

    در ضمن boreir جان اين كه حرف غير قابل فهمي كه نزد كه نخواي بفهمي :blink:
     
  22. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran