• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده در بخش های مختلف

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام به 1 نویسنده نیاز مندیم
شرایط
  • حداقل 2 عکسی که واترمارک نداشته باشد سایز عکس خیلی کوچیک نباشه حداقل عرض 420 و داشته باشد
  • خداقل متنی که برای هر پست باید بنویسید 500 کلمه و تا حداکثر 1500 کلمه برای هر پست میباشد
  • متنی که مینویسید حتما حتما باید به وسیله شما نوشته شده باشد و کپی شده از جایی نباشد .
بخش هایی که میتوانید کار کنید ( هر بخش یا بخش هایی که علاقه دارید میتوانید کار کنید و اجباری نیست ولی عنوان هایی که نیاز داریم و ما به شما میدیم مثلا 100 عنوان به شما میدیم روی اونها کار میکنید)
  • تغذیه
  • ورزش و سلامت
  • درمان بیماری ها
  • زناشویی
  • روانشناسی
  • اطلاعات دارویی
  • پوست و مو
  • آشپزی
  • سرگرمی
  • نقد و بررسی بازی
  • لباس
  • کیف و کفش
  • آرایش و زیبایی
  • تجهیزات عروس
  • دکوراسیون
  • دانلود کتاب
  • دانستنی های ماشین
  • شهر های دیدنی
  • تکنولوژی
  • نجوم
هزینه ای که برای انجام این کار میگیرید با توجه به تعداد کلمه ای که کار میکنید را برای من ارسال کنید

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
بعضی دوستان توی خصوص پیام دادن پیشنهاد من چیه ؟
قیمت هم میشه کلمه ای 5 الی 7 تومان یعنی 2000 کلمه مثلا میشه 12000 تومان با نرخ 6 تومان کلمه ای
اگر خیلی حرفه و جذاب بنویسید افزایش به 7 تومان کلمه ای هم پیدا میکنه

12mory

Registered User
لایک‌ها
62
سلام حال شما ؟
ما یه سایتی داریم که داخلش محتوا میفروشیم یعنی مطالب رو ترجمه میکنیم میزاریم برای فروش ، فقط هم به یه نفر میفروشیم هر مطلب رو
برید داخلش متوجه میشید سوالی هم داشتید در خدمتم
http://shopmohtava.ir

بالا