• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نویسنده متخصص جهت تولید محتوا

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
درود ،

نویسنده متخصص در زمینه (های) :

• طراحی سایت ، بهینه سازی سایت ، سئو و...
  • سیستم های مدیریت محتوا ؛ ( وردپرس ، جوملا ، دروپال ، پرستا شاپ ، whmcs ، ... ) ، توسعه ، کد نویسی ، بررسی ، افزونه ها و....
  • روش ها و اصول بازاریابی ، برندینگ ، تبلیغات ، مشتری مداری و...

شرایط و نکات حائز اهمیت در نویسندگی :

• مطلب باید 100% اختصاصی باشد ، کپی برداری با ویرایش و حتی جمع آوری مطالب از چند سایت به هیچ عنوان مورد قبول نیست. محتوا باید منحصر به فرد ، علمی ، تجربی و سودمند باشد.
  • ابتدای فعالیت ، مطالب ارسالی ، پس از بررسی و تایید {در صورت نیاز ویرایش} منتشر می شود. چنانچه مطلبی دارای کیفیت و سطح علمی ، تجربی مطلوب نباشد ، مطلب تایید نخواهد شد و مبلغی بابت آن منظور نمی شود.
  • رعایت اصول و مواردی که هنگام کار به نویسنده اعلام می شود.

با توجه به تخصص و شرایط نویسندگی که در بالا به آن اشاره شد ، روند کار و توافق دستمزد به شرح زیر خواهد بود ؛

برای آغاز همکاری ؛ در سایت ثبت نام می کنید ، سپس با اعلام ایمیل و تمایل به نویسندگی ، امکان ارسال پیش نویس برای شما فعال می شود.

برای توافق دستمزد ، سه مطلب که از نظر خودتان ؛ عالی ، خوب ، معمولی است به عنوان پیش نویس ارسال می کنید.

پس از بررسی ، به شما سه نرخ پایه بر اساس ؛ دستمزد برای مطالب عالی ، خوب و معمولی اعلام خواهد شد.

اگر ، دستمزد اعلامی مورد توافق شما بود ، کار ادامه خواهد داشت... در غیر این صورت بابت پست های پیش نویس با شما تسویه حساب و همکاری صورت نخواهد گرفت. نکته ؛ بابت پست های پیش نویس بی کیفیت یا کپی ، هیچ گونه تسویه حسابی انجام نخواهد شد.

راه ارتباطی ؛

ایمیل :
کد:
info(at)anatajj(dot)com

و یا پیغام خصوصی.

پیروز باشید.

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام خوبید؟
من نویسندگی میتونم براتون انجام دهم با کیفیت بسیار بسیار بالا اما به صورت بازنویسی کامل و اختصاصی مطالب
مطمئن باشید اگر من یا هر شخص دیگری بخواهد تجربیات و دانشش را به قلم بکشد ، برای هر پست کمتر از 50 هزار تومان نخواهدگرفت خصوصا اینکه مطالب شما کاملا درامدی است و همین مطالب و دانش باید در کلاس های مختلف همانقدر هزینه براشون کرد

پ.ن : راستش دوت نداشتم درمورد این موضوع صحبت کنم ولی هرچه سعی کردم نتونستم نظرم را نگویم. شما در زمینه برندینگ ادعا دارید کار میکنید درسته !!!
دامنه سایتتون کاملا میتونه برند بشه و تمام خصوصیات را دارد!!
نه تلفظش معلومه!
نه نوشتنش معلومه!
دو سه تا جرفه انگلیسی پشت همو اومده که اصلا نمیشه فهمید چیه !!
و .....
دوستان میگویم برادر من ولی برای کسی که در حوزه برندینگ ادهای مشورت دارد ، لااقل میبایست خودش اگر برندی ندارد و روی اون داره کار میکنه ، حداقل اصولش را رعایت کنه چه برسه به .......

به هرحال این نقد مرا دوستانه بگیرید و امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشید

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام خوبید؟
من نویسندگی میتونم براتون انجام دهم با کیفیت بسیار بسیار بالا اما به صورت بازنویسی کامل و اختصاصی مطالب
مطمئن باشید اگر من یا هر شخص دیگری بخواهد تجربیات و دانشش را به قلم بکشد ، برای هر پست کمتر از 50 هزار تومان نخواهدگرفت خصوصا اینکه مطالب شما کاملا درامدی است و همین مطالب و دانش باید در کلاس های مختلف همانقدر هزینه براشون کرد
درود بر شما ، ممنون شما خوبین؟
در مورد نویسندگی ، من مشکلی با پرداخت 50 هزار تومان برای یک مقاله عالی ندارم ، اما نه در این نقطه!!
اگر مطالب واقعا عالی باشند ، منو شما نباید در مورد اون تصمیم بگیریم! محتوایی که واقعا عالی باشه خیلی زود مورد توجه کاربران و موتورهای جستجو قرار میگیره ، نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری و مخاطب تغییر می کنه و الی آخر...
لذا اگر نویسنده ای ، حرفه خودش رو با صبر و حوصله و بازدهی به اثبات برسونه ، بدون شک نرخ بازدهی ، سود و ... تغییر می کنه و بنده هم حاضرم با اشتیاق نویسنده رو در این سود هرچه بیشتر شریک کنم ، چه هر مطلب 50 هزار تومان و چه....

پ.ن : راستش دوت نداشتم درمورد این موضوع صحبت کنم ولی هرچه سعی کردم نتونستم نظرم را نگویم. شما در زمینه برندینگ ادعا دارید کار میکنید درسته !!!
دامنه سایتتون کاملا میتونه برند بشه و تمام خصوصیات را دارد!!
نه تلفظش معلومه!
نه نوشتنش معلومه!
دو سه تا جرفه انگلیسی پشت همو اومده که اصلا نمیشه فهمید چیه !!
و .....
دوستان میگویم برادر من ولی برای کسی که در حوزه برندینگ ادهای مشورت دارد ، لااقل میبایست خودش اگر برندی ندارد و روی اون داره کار میکنه ، حداقل اصولش را رعایت کنه چه برسه به .......
به هرحال این نقد مرا دوستانه بگیرید و امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشید

سپاسگذارم در مورد تحلیل و ارزیابی شما در حوزه برندینگ ، اما ؛
به نظر اسم ، سخت یا عجیب نیست! آناتاج ! به انگلیسی هم anatajj هست!

به هر شکل ، گرامی ؛
برندینگ به این معنی نیست که اسمی انتخاب کنید که شما رو برند کنه ! هیچ اسمی ویژگی برندینگ نداره به خودی خود!!!
صد البته درسته که در انتخاب اسم باید موارد و اصولی در نظر گرفته بشه ، مثلا انتخاب اسم (طراحان و برند پردازان برتر برادران ایکس و شرکا)
بله ، چنین اسمی خیلی منطقی نیست برای برندینگ اما حتی همین اسم هم می تونه برند بشه
در واقع این شما و فعالیتتون هستید که این اسم رو تبدیل به برند می کنید
برندینگ موضوعی به مراتب گسترده است ، ما در حال حاضر برند نیستیم ، اما برای برندینگ تلاش می کنیم
در حال حاضر کسی به اسم اهمیتی نخواهد داد ، چرا که فقط یک اسم ساده است
مشتریان و مخاطبان به کیفیت کار و ارائه کالا/خدمات اعتماد می کنند نه صرفا اسمی زیبا!!
اگر کیفیت ، مشتری مداری ، رضایت عمومی مخاطبان طی فعالیت بدست بیاد در واقع شما پیش زمینه های برندینگ رو فراهم کردید
همین مشتریان به صورت دهان به دهان اسم شما ، هرچیزی که باشه ، به دوستانشون پیشنهاد می کنند
تعریف می کنند که از تجربه کار با آناتاج خیلی راضی بودم
درسته در این مرحله برندینگ حاصل شده ، اما همچنان موضوعی پر رنگ تر از یک اسم وجود داره ؛
مشتری مداری ، رضایت عمومی مخاطبان ، کیفیت و...
هیچ وقت شما نمیرید به دوستتون بگید ، برو با (ایکس) کار کن ، چون اسمش قشنگه!!

پیروز باشید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
به هر شکل ، گرامی ؛
برندینگ به این معنی نیست که اسمی انتخاب کنید که شما رو برند کنه ! هیچ اسمی ویژگی برندینگ نداره به خودی خود!!!
صد البته درسته که در انتخاب اسم باید موارد و اصولی در نظر گرفته بشه ، مثلا انتخاب اسم (طراحان و برند پردازان برتر برادران ایکس و شرکا)
بله ، چنین اسمی خیلی منطقی نیست برای برندینگ اما حتی همین اسم هم می تونه برند بشه
در واقع این شما و فعالیتتون هستید که این اسم رو تبدیل به برند می کنید
برندینگ موضوعی به مراتب گسترده است ، ما در حال حاضر برند نیستیم ، اما برای برندینگ تلاش می کنیم
در حال حاضر کسی به اسم اهمیتی نخواهد داد ، چرا که فقط یک اسم ساده است
مشتریان و مخاطبان به کیفیت کار و ارائه کالا/خدمات اعتماد می کنند نه صرفا اسمی زیبا!!
اگر کیفیت ، مشتری مداری ، رضایت عمومی مخاطبان طی فعالیت بدست بیاد در واقع شما پیش زمینه های برندینگ رو فراهم کردید
همین مشتریان به صورت دهان به دهان اسم شما ، هرچیزی که باشه ، به دوستانشون پیشنهاد می کنند
تعریف می کنند که از تجربه کار با آناتاج خیلی راضی بودم
درسته در این مرحله برندینگ حاصل شده ، اما همچنان موضوعی پر رنگ تر از یک اسم وجود داره ؛
مشتری مداری ، رضایت عمومی مخاطبان ، کیفیت و...
هیچ وقت شما نمیرید به دوستتون بگید ، برو با (ایکس) کار کن ، چون اسمش قشنگه!!

پیروز باشید

به صورت مبسوط پاسخ این موارد را میتونم بدهم اما دوست ندارم تاپیکتون از موضوع اصلی که جذب نویسنده هست خارج شود :)
موفق و پایدار باشید

arash_mh

Registered User
لایک‌ها
15
به صورت مبسوط پاسخ این موارد را میتونم بدهم اما دوست ندارم تاپیکتون از موضوع اصلی که جذب نویسنده هست خارج شود :)
موفق و پایدار باشید
سپاسگذارم وقت گرانقدرتون رو با بنده به اشتراک گذاشتید.
در مورد نویسندگی (و اگر دوست داشتید همین موضوع برندینگ) از بستر ایمیل در تماس باشید.
بازنویسی مطلبی که می فرمایید ؛ بازنویسی مطالب سایت های ایرانی هست؟ یا مثلا یک مقاله به زبان های دیگر رو خودتون می خونید و ...؟؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام
به صورت ترجمه شده از منابعی که خودتون معرفی میکنید انجام میشه درصورتی که مایل باشید

بالا