• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند آموزش يكي از نرم افزارهاي حسابداري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
اگر كسي كار با برنامه هاي حسابداري مثل برليان را كاملا مسلط هست و ميتواند طي چند ساعت در يك روز آموزش بدهد بنده نيازمندم.
محل آموزش كرج يا غرب تهران بصورت توافقي......... اگر هم برنامه خاصي مد نظر خودتان هست و مسلط هستيد هم مشكلي نيست.
قيمت در پيام خصوصي
با تشكر

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوست عزیز

تجربه خودم رو خدمتتون عرض میکنم . من از وقتی کارم گسترش پیدا کرده ، بد جور به فکر نرم افزار حسابداری بودم . 2-3 تا برنامه هم خریدم ولی کار باهاشون سخت بود . امروز در نمایشگاهی که در شهرمون برگزار شده بود . با نویسنده یه برنامه حسابداری آشنا شدم که غرفه داشتن و نمایندگیش رو گرفتم . واسه قدم اول خودم خریدمش و 2 - 3 ساعتی هست که نصبش کردم و دارم روش کار میکنم . انصافاً خوب طراحی شده و قفل سخت افزاری( همراه با فلش ) و . . . هم داره .به راحتی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد . قابلیت افزایش کارآیی هم داره . ورژنی که من در حال حاضر نصب کردم 39 تومنه ولی تا 800 هم دارن . اگه خواستی من تهیه کنم واست که در خدمتتون هستم ، اولین فروش معمولاً مفته :blush: .

اینم سایتشونه : IranRPC.com Accounting Software نرم افزار حسابداری چرتکه طوس

اسم نرم افزار : چرتکه

محیط :

شاید در آینده واس فروشش یه تاپیک ایجاد کنم

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
دوست عزيز
نرم افزار زياده منتها من بلد نيستم باهاشون كار كنم....... مثلا نميدونم پولي كه از يكي گرفتم چطور باهاش خريد و فروش ثبت كنم و كي طلبكار بدهكار ميشه اين وسط... صندوق كيه چيه و اين جور مسايل
با تشكر

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آموزش هلو تصویری هست .ولی حسش نی برا یاد دادن.
شوما یه کاری کن برو نمایندگی هلو اگه نمیخوایی خرج کنی یه سیدی پایه بگیر البت بت نمیدنا ولی زوری بگیر .
اگه میخوایی خرج کنی کد آموزش 10 تومن ایناست .
آموزشش کازی نداره .
خرید :تیک خرید میزنی
فروش :تیک فروش میزنی :دی
صندوق یه پول میریزی توش منفی شد درستش میکنی :دی

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
پیشنهاد میکنم شما قبل از اینکار یک جلد کتاب اصول حسابداری تهیه و مطالعه بفرمائید

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوست عزيز
نرم افزار زياده منتها من بلد نيستم باهاشون كار كنم....... مثلا نميدونم پولي كه از يكي گرفتم چطور باهاش خريد و فروش ثبت كنم و كي طلبكار بدهكار ميشه اين وسط... صندوق كيه چيه و اين جور مسايل
با تشكر

آها شما دوست داری یکی بهت خصوصی یاد بده . ولی من با نظر شما مخالفم . همون طور که گفتم تا به حال 3 تا نرم افزار نصب کردم ولی مثل شما نتونستم باهاشون کار کنم و اصلاً از حسابداری سر در نمیارم ولی انصافاً با نرم افزار چرتکه به راحتی میشه ارتباط بر قرار کرد . البته هر چی اینجا بگم شما فکر میکنی دارم بازار یابی میکنم ولی باور بفرمایین اینطوری نیس .

موفق و پیروز باشین

hajibandeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه نرم افزار حسابداری ارزونی . من با نرم افزار حسابداری زیادی کار کردم. به نظر من بهترین نرم افزار حسابداری، نرم افزار حسابداری میزان. همه امکانات نرم افزار حسابداری رو داره . کار کردن باهاش راحته . مشکلات نرم افزار حسابداری دیگه رو نداره . می تونید ازشون بخواهید که براتون دموشو بفرستند . انوقت توی همون دمو تفاوتشو با نرم افزار حسابداری دیگه می بینید. خیلی حرفه ای. الانم بیشتر شرکتها با نرم افزار حسابداری میزان کار می کنند. نرم افزار هایی که در بالا گفتید زیاد مناسب کار حسابداری شرکتی نیستند.
لینک نرم افزار حسابداری میزان در پائین براتون می گذارم.
نرم افزار حسابداری،نرم افزار حسابداری پیمانکاری

maahe_noghrei

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز نرم افزار حسابداری دقیق رو معرفی میکنم

برای آموزشش هم مشکلی نیست

درخدمتم

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
دوست عزيز همونطور كه يكي از دوستان در بالا اشاره كرده شما حتما" بايد حداقل اصول حسابداري1 و 2 رو بلد باشي تا بتوني از نرم افزار استفاده صحيح كني وگرنه آموزش نرم افزار فقط در حد اينه كه شما براي ثبت سند يا گزارشگيري چه فرمهايي رو بايد باز كني.با توجه به اظهارات خودتان فكر مي كنم آموزش نرم افزار به تنهايي براي شما مفيد نيست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا